Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus,kad šventė

QUOTE(bumbasi @ 2008 06 19, 15:05)
Pagaminau jau krikstynu lauktuves. ax.gif Va kaiip atrodys.
user posted image
Simboliskai po kelis saldainiukus su vaiku popieriukais ir dar kiekvienam po kisenini kalendoriuka. ax.gif

gražu thumbup.gif (o maišeliai ar tik ne iš saldžiųjų majų? biggrin.gif )
Aš dar neapsisprendžiu, kaip supokuoti savo lauktuves, dabar, kai laikraštukas baigtas, turėsiu daugiau laiko šitiems darbeliams. Gal kažką įdomaus sumąstysiu tuo klausimu, tada įdėsiu irgi pasirodyt rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos noriu paklausti del dangaus zibintu,kazkas minejo,kad uzsako juos mamulia,bet ji neatsako i mano zinutes verysad.gif gal kas turejot su ja reikalu,o gal ji nebeuzsiima tuom,tai tik be reikalo zmogu trugdau g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte @ 2008 06 19, 15:22)
Merginos noriu paklausti del dangaus zibintu,kazkas minejo,kad uzsako juos mamulia,bet ji neatsako i mano zinutes verysad.gif gal kas turejot su ja reikalu,o gal ji nebeuzsiima tuom,tai tik be reikalo zmogu trugdau g.gif

parašysiu tau į až jos mobilų tel. ir el. paštą, gal taip susisieksi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2008 06 12, 09:44)
Turiu dar neistrynus kelis laikrastuku pvz,.kai savaji meistravau,rasyk meilo adresa atsiusiu gal minciu penas vel ateis  biggrin.gif
Papildyta:
Beja mergytes jei netycia,kuri uzmatytumet kur tikru soskiu,kurios uzsimautu ant butelio duokit zinoti!!!!!Busiu simta metu dekinga  flirt.gif [/color]

atsiųsk ir man laikraštukų pavyzdžių eglei@centras.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglyte @ 2008 06 19, 15:33)
atsiųsk ir man laikraštukų pavyzdžių eglei@centras.lt  4u.gif

nu atsiprašau, kad kišuosi, bet ir mane jau pyktis ima doh.gif Visų pirma, jei jau kažko prašot, tai gal bent pridėkit žodį prašau arba gal galėtum ir pan., kaip reikalauja elementarus mandagumas. Visų antra, tų pavyzdžių čia yra užtektinai, apie tai jau buvo rašyta n kartų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes

Noriu uzsisakyti tuos saukstus isdegintus,parasau AZ Jolantai Š,bet raso kad zinutes negali issiusti nes tokio nario nera doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 06 19, 16:20)
gražu  thumbup.gif  (o maišeliai ar tik ne iš saldžiųjų majų?  biggrin.gif )

Aciukas 4u.gif Is ten pat. blush2.gif
Siaip ketinau padaryt kuginius saldainius ir i vidu tuos saldainiukus sudet,bei kortele su sniuriuku pririst,arba padaryt saldaini dideli ir i vidu mazuosius sudet.Bet...Gerai bus ir taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 06 19, 16:40)
nu atsiprašau, kad kišuosi, bet ir mane jau pyktis ima  doh.gif Visų pirma, jei jau kažko prašot, tai gal bent pridėkit žodį prašau arba gal galėtum ir pan., kaip reikalauja elementarus mandagumas. Visų antra, tų pavyzdžių čia yra užtektinai, apie tai jau buvo rašyta n kartų  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif .
Oj kaip pikta ant visu paprasaiku,kurios tingi pacios ieskoti mad.gif uchhhh.... umn.gif
O atejau pas Jus,merginos su naujom nuorodom ax.gif
Cia,info,kurioms patiko dangaus ir vandens zibintai ir esat is Kauno ar salia jo sokiai.gif
Zvilgtelkit assa.gif assa.gif assa.gif
http://www.balionuce...main.php?m_id=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšniux: 19 birželio 2008 - 20:37
Sveikutes 4u.gif
Va niekur nerandu kiek kainuoja balionai su heliu??? ax.gif g.gif Gal kas galit pasakyt...Aciukas notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2008 06 19, 20:32)

įdomu, ar jie jau šiuo metu turi tų vandens žibintų g.gif Vis varvinu seilę į juos bežiūrėdama ax.gif , paprašyčiau gražiai draugutės kaunietės, kad per autobusą įdėtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2008 06 19, 21:50)
Sveikutes

Noriu uzsisakyti tuos saukstus isdegintus,parasau AZ Jolantai Š,bet raso kad zinutes negali issiusti nes tokio nario nera doh.gif  g.gif

ir man tas pats doh.gif gal kazkas gali daugiau info suteikt.
Atsakyti
QUOTE(rasyte @ 2008 06 19, 22:35)
ir man tas pats doh.gif gal kazkas gali daugiau info suteikt.

Aha bukit geros blush2.gif
Atsakyti