Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus,kad šventė

QUOTE(vyšnelė @ 2008 06 18, 01:17)
Mergaitės,gal galėtumėt paaiškinti dėl tų pasižadėjimų.Kaip su jais yra,kas juos surašo?

aš tai dariau taip, surašiau ant lapelių po vieną žodį pvz. traukinys, tortas, baseinas, butas, mašina, kompiuteris, dviratis ir tt. kiekvienas traukė po lapelį ir su ten parašytu žodžiu turėjo sugalvoti pasižadėjimą pvz. "nuvesti į baseiną", "nupirkti traukinuką, ar pažaisti traukinukais",išmokyti važiuoti divračiu" "arba atsivežti į butą ir duoti butį" biggrin.gif kiekvienas pasakydavo savo pasižadėjimą, jį užrašydavo ant tam skirto lapo o užtvirtinimui duodavau vaiko košelės(širšių medaus) po šaukštelį ir vaiko sultyčių atsigerti(buvau padariusi kokteiliuką į hipp buteliukus nuo sulčių)
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2008 06 18, 11:18)
aš tai dariau taip, surašiau ant lapelių po vieną žodį pvz. traukinys, tortas, baseinas, butas, mašina, kompiuteris, dviratis ir tt. kiekvienas traukė po lapelį ir su ten parašytu žodžiu turėjo sugalvoti pasižadėjimą pvz. "nuvesti į baseiną", "nupirkti traukinuką, ar pažaisti traukinukais",išmokyti važiuoti divračiu" "arba atsivežti į butą ir duoti butį"  biggrin.gif kiekvienas pasakydavo savo pasižadėjimą, jį užrašydavo ant tam skirto lapo o užtvirtinimui duodavau vaiko košelės(širšių medaus) po šaukštelį ir vaiko sultyčių atsigerti(buvau padariusi kokteiliuką į hipp buteliukus nuo sulčių)

laba diena
o kokteilis akloholinis buvo?
Atsakyti
Noriu paklausti, ar per krikstynas saudot fejerverkus? ax.gif Mano vyras nori, o man tai kazkaip atrodo, kad tokiem maziukam dar nereikia g.gif . Gal, sakau, per didelis triuksmas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rirka @ 2008 06 18, 15:31)
laba diena
o kokteilis akloholinis buvo?

tai būtinai smile.gif , nes ir širšių medus su laipsniais
padariau paprastai, spalva kad būtų kaip obuolių sultys, sumaišiau degtinę su brendžiu thumbup.gif
ant buteliukų priklijavau vaiko nuotrauką su užrašu Adomuko sultytės
Atsakyti
Sveikutes,

maciau ieskote dangaus zibintu,gal kuri jau atsake kur ju gauti,dar iki galo temos neperskaiciau tai gal vistiek pasikartosiu ax.gif
Ju yra va cia http://www.balionusalis.lt/ prie fejerverku ziurekit.
Atsakyti
Merginos man reikalinga jusu pagalba,mano kompas streikuoja ir as negaliu perziureti nuorodu,kur galima kreiptis pvz del saukstu deginimo,kai spaudziu ant nuorodos liepia pisijungti,prisijungiu ir vel tas pats doh.gif doh.gif doh.gif Jei kam butu nesunku tai paeasykit forumieciu vardus,kad galeciau i jas kreiptis.Dekinga busiu be galo 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šaukštus degina Jolanta Š biggrin.gif . Sėkmės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2008 06 19, 09:02)
Šaukštus degina Jolanta Š biggrin.gif . Sėkmės bigsmile.gif

ACIU INRINKE 4u.gif
Atsakyti
Prisipažinkit kas užsiprašėt maišelius berniukui Dovydukui blush2.gif Užsirašius pasirodo aš mamytės niką klaidingai ... Noriu atiduoti maišelius bet nežinau kam blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pagaminau jau krikstynu lauktuves. ax.gif Va kaiip atrodys.
user posted image
Simboliskai po kelis saldainiukus su vaiku popieriukais ir dar kiekvienam po kisenini kalendoriuka. ax.gif
Atsakyti
Bumbasi, nu super thumbup.gif thumbup.gif dovanėles paruošei......labai gražu.. wub.gif wub.gif wub.gif ....man tik gaila būtų valgyti........ smile.gif . Nu bet kalendoriukai liks......
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 06 19, 16:11)
Bumbasi, nu super thumbup.gif  thumbup.gif  dovanėles paruošei......labai gražu.. wub.gif  wub.gif  wub.gif ....man tik gaila būtų valgyti........ smile.gif . Nu bet kalendoriukai liks......

biggrin.gif Dekui 4u.gif Mano mazajai uztat negaila valgyt.Jau pasiciupo saldaini suplese popieriuka ir i burna lotuliukas.gif Tikekimes ir sveciams patiks ax.gif
Atsakyti