Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus,kad šventė

QUOTE(inrinke @ 2008 06 16, 14:16)
Tai jau tikrai dieviskas grozis thumbup.gif . Kaip suprantu, tai cia ta pati mamyte turi ir tokiu grazybiu? ax.gif

Taip,ta pati.Vandens zibintu,sake dar tik ateiti artimoj tures,o as jau sedziu ir nagus ilgai augintus kramtau ar tik spes mums iki 28d.parsiusti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšniux: 16 birželio 2008 - 13:25
tikrai, kad dieviškas grožis tie vandens žibintai wub.gif Mes kadangi švęsim per Jonines, tai galvoju su krikštatėviais po visų apeigų, jei nelis, važiuoti kažkur į pievas, pripinti vainikėlių, į vidurį įstatyti po žvakelę ir juos jau sutemus paleisti į upę. O į dangų tai leisim tuos pirktinius žibintus.

Taip nusivyliau, prieš savaitgalį užprašiau vienos mamytės čia SM, kad sumaketuotų šokolado popieriuką, pažadėjo viską padaryti ir el. paštu atsiųsti, susiunčiau jai visą info, nuotraukytes. Savaitgalį buvau išvažiavusi, ji irgi išvyko ir iki mūsų krikštynų nebus, o pažadėtojo darbelio taip ir neatsiuntė verysad.gif Na, dar yra šiek tiek laiko, kažką mąstysiu, bet vistiek kažkaip apmaudu, nes jau ryt būčiau nešusi viską kartu spausdinti wink.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės hi.gif norėčiau pasidalint g.gif patirtim smile.gif . Mūsų dukrytės krikštynos buvo šeštadienį . SM prisiskaičiau visokių idėjų ir štai kas gavosi wink.gif : kadangi krikštyjom Vilniuje , o baliukas vyko Alytuje todėl ...
vilniečius giminaičius pasikviečiau i bažnyčia . Mus fotografavo photo.gif sm Stebukle aciuks.gif
Po ceremonijos visus atvykusius "maitinom" "Kamilytės košyte" (medumi) ir davėm "užsigert" "Kamilytės sultytėm" (midumi) thumbup.gif etiketes pasidariau pati ant kompo su paint`u .
Tada kiekviena atvykusi šeima gavo po "sertifikata" , kad dalyvavo krikštynose (Kamilytės foto su užrašu kada vyko krikštynos ir užrašu : angelėli sargužėli , būk su manim visados , kad aš mažas kūdikėlis nepražūčiau niekados. )
Tada važiavom i Alytų , upe leidom balionus su palinkėjimais Kamilei.
Ten buvę svečiai gavo "Kamilytės košytės" ir po Kamilės foto .
Močiutės gavo po knygutę "Močiutei iš visos širdies" .
Krikštatėviai gavo po "sertifikatą" , kad yra krikto tėvai (po maikutę su užrašu "aš esu Kamilės krikšto mama/tėtis) rašiau pati markeriu ir dar gavo po Kamilės nuotrauką įrėmintą su užrašu "aš esu jūsų krikšto dukrytė" . Dar krikštatėviai turėjo padėt parašus po (10čia įsakymų krikšto tėvams) (dariau pati) .
Dar spaudėm krik.tėvus , kad tarp dantukų tarpų nebūtų ... išspaudėm iš kūmos tortą , o iš kūmo bonką , dar gavom (10 Kamilės įsak. tėvams) , dar Kamilytė gavo maišeliuose muiliuko, pinigiukų, kruopų ir cukriuko. Dar butelį vyno su pririšta atvirute , ant kurios visi rašė Kamilytei palinkėjimus (butelis bus atidarytas kai Kamilei sukaks 18m.)
Vėliau vyko įv. žaidimai ... ir prizai buvo first.gif : kelionė į NBA varžybas (kamuoliukas) , muzikinis super duper centras (didžiulis barškutis) , paprastas muz. centras (mažas barškutis) , paguodos prizai - soskės 2.gif .
Vėliau vyko šokiai sokiai.gif ir tt ........... assa.gif yahoo.gif gathering.gif thumbup.gif visiems viskas labai patiko , Kamilytė laikėsi šauniai (tik fotkintis nenorėjo) .

P.S. jei ne SM tikios šaunios šventės nebūtume sugalvoje, visos idėjos iš čia .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bulia: 16 birželio 2008 - 13:52
QUOTE(picolo @ 2008 06 16, 16:05)
fantastika, norejau per mazulio krikstynas su jais graziai prazaisti, bet ziogas jau miegojo kai sutemo butu to grozio nepamates o ideja nereali bet kokiai sventei  4u.gif

O gal kas nors zinot kiek toks grozis kainuoja?
Atsakyti
Musu mazulis jau po savo grazios sventes.
Daug ideju panaudojome is sio forumo, aciu mamytems.
Tai ka mes sventes metu veikeme:
ant akmenuko su kriksto mamyte stovejo ziogas,
sodinome medeli,
laiveliu nebepavyko paleisti nes deina buvo lietinga ir vejuota,
balionus leidome su palinkejimais,
pasizadejimus raseme,
buteli viskio gavome dovanu nuo kriksto teveliu, kuri saugosime iki 18 metu ant jo raseme visi palinkejimus mazuliui,
dovanojome 1o kriksto teveliu isakymu,
sakeme vieni kitiems grazius palinkejimus,
pasveikinome ir savo su vyru kriksto tevelius, nes jie taip pat dalyvavo sventeje.
Nu ir visko daug gero ir grazaus nuveikeme.

O cia viena nauja ideja, kurios dar neteko sutikti forume, tad pasidalinu su jumis, gal ir jums patiks ir panaudosite savo sventei wink.gif
Musu sveciams labai patiko.
Artejo laikas kai mazulis turejo begti miegelio, tad su sveciais sustojome i rateli, rankose laikeme zvakeles. Kriksto mamyte visiems sveciams pasake "o dabar visi paprasykime dievulio, kad jis palaimintu mazuli ir visus sioje sventeje esancius vaikucius" tuo metu pradejo groti daina "Baltoji varnele" visi uzsidegeme zvakeles ir mintyse sukalbejome maldeles...buvo tikrai ispudinga ta akimirka..man paciai asaros nuo to grozio ir begalines silumos skruostais tekejo... wub.gif o paskui mazylis labai sekmingai uzputinejo tas zvakeles mirksiukas.gif jam labai patiko

Graziu krikstynu visiems, kuriu dar laukia si svente wub.gif nes mano vaikelio svente man paliko ispudi visam gyvenimui wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo picolo: 16 birželio 2008 - 14:21
QUOTE(picolo @ 2008 06 16, 14:19)

Tai ka mes sventes metu veikeme:
1. ant akmenuko su kriksto mamyte stovejo ziogas,
2. sodinome medeli,
3. balionus leidome su palinkejimais,
4. buteli viskio gavome dovanu nuo kriksto teveliu, kuri saugosime iki 18 metu ant jo raseme visi palinkejimus mazuliui,

Picolo,ačiū už išsakytas idėjas.Tik noriu paklausti keleta klausimėlių:

1. Ką reiškia stovėjimas ant akmenuko?Tai turbūt turi kažkokią prasmę?

2. Kur ir kokį medelį sodinot?Iš kur gavot?

3. Kaip pasiruošėte balionus?Pobūvio metu pūtėt?Ar gerai suprantu,kad reikia ant lapelių surašyti linkėjimus ir juos įdėti į balionus?Bet mąstau - jei balionai nepripildyti helio dujomis,tai nelabai kyla į dangų?Ar taip?Kaip yra iš tikrųjų?

4.Ant ko yra rašomi linkėjimai?Ant atviruko kokio nors?Ir galbūt tas atvirukas yra pririštas prie butelio?O gal yra kokių nors kitokių būdų?

Ačiū už atsakymus smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(picolo @ 2008 06 16, 15:19)
O cia viena nauja ideja, kurios dar neteko sutikti forume, tad pasidalinu su jumis, gal ir jums patiks ir panaudosite savo sventei wink.gif
Musu sveciams labai patiko.
Artejo laikas kai mazulis turejo begti miegelio, tad su sveciais sustojome i rateli, rankose laikeme zvakeles. Kriksto mamyte visiems sveciams pasake "o dabar visi paprasykime dievulio, kad jis palaimintu mazuli ir visus sioje sventeje esancius vaikucius" tuo metu pradejo groti daina "Baltoji varnele" visi uzsidegeme zvakeles ir  mintyse sukalbejome maldeles...buvo tikrai ispudinga ta akimirka..man paciai asaros nuo to grozio ir begalines silumos skruostais tekejo... wub.gif o paskui mazylis labai sekmingai uzputinejo tas zvakeles  mirksiukas.gif jam labai patiko

Isties labai grazi ir sauni ideja thumb_yello.gif .tik pati to nedaryciau,nes jautruole ir taip esu,tad kai is grazumo bliauti pradeciau nekas butu blush2.gif
Aplamai per vaikucio svente labai grazu,kad skamba tik vaikiskos daineles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšniux: 16 birželio 2008 - 15:45
mes nupirkome 11 heliu pripildytų balionų, juos mums surišo, o prie jų pririšau lapą su linkėjimais, juos visi svečiai surašė kai važiavome į rumšiškes autobusiuke, juos paleidome į dangų išėję iš koplyčios, vėjas buvo stprus, pūtė juos link miško, bijojom,kad į medžius neįsipainiotų, bet viskas super thumbup.gif gražiai pakilo, ir paskui jau jų nebematėm, nuskrido pas angeliukus
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2008 06 16, 16:46)
mes nupirkome 11 heliu pripildytų balionų, juos mums surišo, o prie jų pririšau lapą su linkėjimais, juos visi svečiai surašė kai važiavome į rumšiškes autobusiuke, juos paleidome į dangų išėję iš koplyčios, vėjas buvo stprus, pūtė juos link miško, bijojom,kad į medžius neįsipainiotų, bet viskas super  thumbup.gif gražiai pakilo, ir paskui jau jų nebematėm, nuskrido pas angeliukus

Norėjau paklausti,kodėl būtent 11 balionų?

Mastau irgi apie tokia atrakciją,tai ir galvoju,kiek tokių balionų užsakyti?
Atsakyti
Mes tai tik du helio balionus zadam leisti , nes du vaikuciai blush2.gif , prie kuriu pririsim vokus, o i juos idesime sveciu palinkejimus, tegul skrenda pas Dievuli laiskai, gal visi issipildys 4u.gif . Taciau vakare paleisime 12 zibintu, paaiskinimas gali buti ir biblinis( 12 apastalu, per kucias 12 patiekalu valgom), ir tautosakinis (metai 12 men. turi) blush2.gif , lyg butu kiekvienam po viena... Interpretacijos ivairios gali buti, kas kaip sugalvoja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inrinke: 16 birželio 2008 - 17:41
QUOTE(vyšnelė @ 2008 06 16, 18:22)
Norėjau paklausti,kodėl būtent 11 balionų?

Mastau irgi apie tokia atrakciją,tai ir galvoju,kiek tokių balionų užsakyti?

iš pradžių norėjau pirkti 18 kiek ir svečių, ir kad kiekvienas ant savo baliono užrašytų,bet jie nepigūs tai sugalvojau sutaupyti truputį blush2.gif , ir nusprendžiau kad 10 bus pats tas, o kabinsiu vieną bendrą lapą, bet kai vyras nuvažiavo pirkti, nupirko 11, sakė paėmė 10 su užrašu mano krikštynos ir dar paskui sugalvojo, kad vieną paims su užrašu Berniukas wub.gif thumbup.gif jis buvo viršuje visų kitų thumbup.gif
Atsakyti
Labas mergytes bigsmile.gif

norejau paklausti kas daro maisiukus cukrui, muilui... kazkur buvau uzmacius ir neberandu doh.gif zinau kad is Kauno, man butu labai patogu ax.gif
ir dar kur degina medinius saukstus g.gif lyg tai kazkada vyšniux buvai uzsiminus ax.gif
Atsakyti