Sveikos mamytės
norėčiau pasidalint
patirtim
. Mūsų dukrytės krikštynos buvo šeštadienį . SM prisiskaičiau visokių idėjų ir štai kas gavosi
: kadangi krikštyjom Vilniuje , o baliukas vyko Alytuje todėl ...
vilniečius giminaičius pasikviečiau i bažnyčia . Mus fotografavo
sm Stebukle
Po ceremonijos visus atvykusius "maitinom" "Kamilytės košyte" (medumi) ir davėm "užsigert" "Kamilytės sultytėm" (midumi)
etiketes pasidariau pati ant kompo su paint`u .
Tada kiekviena atvykusi šeima gavo po "sertifikata" , kad dalyvavo krikštynose (Kamilytės foto su užrašu kada vyko krikštynos ir užrašu : angelėli sargužėli , būk su manim visados , kad aš mažas kūdikėlis nepražūčiau niekados. )
Tada važiavom i Alytų , upe leidom balionus su palinkėjimais Kamilei.
Ten buvę svečiai gavo "Kamilytės košytės" ir po Kamilės foto .
Močiutės gavo po knygutę "Močiutei iš visos širdies" .
Krikštatėviai gavo po "sertifikatą" , kad yra krikto tėvai (po maikutę su užrašu "aš esu Kamilės krikšto mama/tėtis) rašiau pati markeriu ir dar gavo po Kamilės nuotrauką įrėmintą su užrašu "aš esu jūsų krikšto dukrytė" . Dar krikštatėviai turėjo padėt parašus po (10čia įsakymų krikšto tėvams) (dariau pati) .
Dar spaudėm krik.tėvus , kad tarp dantukų tarpų nebūtų ... išspaudėm iš kūmos tortą , o iš kūmo bonką , dar gavom (10 Kamilės įsak. tėvams) , dar Kamilytė gavo maišeliuose muiliuko, pinigiukų, kruopų ir cukriuko. Dar butelį vyno su pririšta atvirute , ant kurios visi rašė Kamilytei palinkėjimus (butelis bus atidarytas kai Kamilei sukaks 18m.)
Vėliau vyko įv. žaidimai ... ir prizai buvo
: kelionė į NBA varžybas (kamuoliukas) , muzikinis super duper centras (didžiulis barškutis) , paprastas muz. centras (mažas barškutis) , paguodos prizai - soskės
.
Vėliau vyko šokiai
ir tt ...........
visiems viskas labai patiko , Kamilytė laikėsi šauniai (tik fotkintis nenorėjo) .
P.S. jei ne SM tikios šaunios šventės nebūtume sugalvoje, visos idėjos iš čia .