Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijus,kad šventė

user posted image
user posted image
Na stai pagaliau pavyko ikelti! thumbup.gif Tokios bus musu koseliu etiketes. Jas klijuosim ant didesnio HiPP indelio. Juk tai vaiku kosele, todel pasirinkau vaikisko maistelio indelius... bigsmile.gif
Atsakyti
O kokios fainutes etiketes wub.gif
as tai galvoju nusipirkti viena inda toki kaip uogienei, maciau Norfoje buvo toikiu indeliu, su mediniu kamsciu thumbup.gif
o kur jas daretes g.gif
dabar kazkaip pagalvojau, kaip su saldainiu popieriukais, jei sumastyciau, tai kiek ju cia man reiketu pasidaryti ax.gif na zmoniu tai nedaug bus, bet visai idomu butu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GUOSTE: 15 birželio 2008 - 10:13
Mums padare viena sauni mamyte, forumiete thumbup.gif . Galite pasiziureti jos darbus ir jos paklausti ax.gif . Ziureti kur Paslaugos antraste" Nuotrauku montazai, greitai ir pigiai" , tema paskelbe DAIVA, bet darbelius daro kondraciukas. Sekmes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GUOSTE @ 2008 06 15, 11:12)
Odabar kazkaip pagalvojau, kaip su saldainiu popieriukais, jei sumastyciau, tai kiek ju cia man reiketu pasidaryti ax.gif na zmoniu tai nedaug bus, bet visai idomu butu  bigsmile.gif

As asmeniskai pasigaminsiu 120 saldainiu.Ketinu lauktuvems i maisiukus padeliot.bus tik desimt zmoniu,tai kiekvienai seimai po maiseliuka.ir mano mociutei nunesim,nors sventej nedalyvaus.
I maisiukus padeliosiu ir dar liks siektiek ant stalo padeti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2008 06 15, 14:41)
As asmeniskai pasigaminsiu 120 saldainiu.Ketinu lauktuvems i maisiukus padeliot.bus tik desimt zmoniu,tai kiekvienai seimai po maiseliuka.ir mano mociutei nunesim,nors sventej nedalyvaus.
I maisiukus padeliosiu ir dar liks siektiek ant stalo padeti. ax.gif

as tai galvoju gal simboliskai prie dovaneles iteiksim vaikelio teveliams ax.gif
Papildyta:
QUOTE(inrinke @ 2008 06 15, 13:12)
Mums padare viena sauni mamyte, forumiete thumbup.gif . Galite pasiziureti jos darbus ir jos paklausti ax.gif . Ziureti kur Paslaugos antraste"  Nuotrauku montazai, greitai ir pigiai" , tema paskelbe DAIVA, bet darbelius daro kondraciukas. Sekmes bigsmile.gif

aciukas, radau thumbup.gif
Atsakyti
As tai dar neapsisprendziau g.gif , bet galiu pasakyti, kad lankstyti ir pakuoti yra gana sunku rolleyes.gif , gal igudziu truksta? O kokius saldainius pakuojate? As bandziau " Raudonaja aguona", tai lyg per mazi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2008 06 15, 15:06)
As tai dar neapsisprendziau g.gif , bet galiu pasakyti, kad lankstyti ir pakuoti yra gana sunku rolleyes.gif , gal igudziu truksta? O kokius saldainius pakuojate? As bandziau " Raudonaja aguona", tai lyg per mazi doh.gif

na va ir as taip pagalvojau g.gif gal reiktu uzklausti tos pacios kur daro tuos popieriukus g.gif
Atsakyti
paziurekite kaip cia viskas grazu ir originalu wub.gif
mamyte viska pati daro bigsmile.gif

http://public.fotki....art/kriktynoms/
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2008 06 15, 15:06)

Na tikrai nera sunku.Ir igudziu nereikia. mirksiukas.gif Pirmas saldainis sunkiau o paskui viskas greit eina.tik pabosta.pakuoju extra saldanius vaflinius.jie turi dar it papildoma poppieriuka viduj.Man gaunas liuks.Vyras pamates nepatikejo kad pati pakavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GUOSTE @ 2008 06 15, 15:46)
paziurekite kaip cia viskas grazu ir originalu wub.gif
mamyte viska pati daro bigsmile.gif

http://public.fotki....art/kriktynoms/

Cia,tos pacios mano isgirtosios Unos-art darbeliai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(inrinke @ 2008 06 15, 07:41)

Labai grazu thumb_yello.gif
Atsakyti
Dekui bigsmile.gif . Cia taip pat jusu rekomenduota mamyte padare thumbup.gif . Man jos darbai labai grazus, kai pamaciau, tai iskart panorau, kad kazka ir mums padarytu. oro_buckis.gif
Dar padare saldainiu popierelius, priminimus krikstateviams ir 10 isakymu thumbup.gif . Viskas atrodo puikiai biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inrinke: 15 birželio 2008 - 18:27
Tai jau tikrai dieviskas grozis thumbup.gif . Kaip suprantu, tai cia ta pati mamyte turi ir tokiu grazybiu? ax.gif
Atsakyti