Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Kurmiukė @ 2008 06 10, 22:56)
O šampūnas vadinasi SOlar sublime mexoryl s.o. UV-protect 4u.gif

Tiksliai nuo buteliuko nurašiau  rolleyes.gif

Praeita vasara naudojau,tikrai patiktu sausiem plaukam wub.gif o jau kvepia wub.gif
Atsakyti
Gal kas pasidalintu nuomone apie KEUNEs sampuna ir kondicionieriu ar kauke dazytiems, nualintiems plaukams? Kadangi turiu dar keleta sios firmos priemoniu, o verkiant reikia gero sampuno ir balzamo ar kaukes, tai gal sakau geriau kai viskas bus komplekte ax.gif .
Atsakyti
Gal kas patartu, koki veiksminga sampuna nuo psoriazes (as siaip naudoju ir vaistus), bet reikia tureti ir gera sampuna, kuris pristabdo pleiskanu atsiradima. Aciu uz info.
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2008 06 12, 12:36)
Gal kas patartu, koki veiksminga sampuna nuo psoriazes (as siaip naudoju ir vaistus), bet reikia tureti ir gera sampuna, kuris pristabdo pleiskanu atsiradima. Aciu uz info.

MB dermatologė nuo žvynelinės patarė T-CEN, ar kažkoks panašus šampūnas nuo pleiskanų. Vaistinėse yra.
Atsakyti
vaikiskas man wub.gif
Atsakyti
Man patinka visai "MARGARITOS" is pradziu galvojau,kad "lievakai",bet drauge nusipirko sako pabandyk blush2.gif Ir pabandziau wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man labai patiko sampunas Alpecin.Jis skirtas nuo plauku slinkimo vyrams, bet plaukai kai juo issiplauni buna svelnus ir minksti, ir tikrai nuo jo greiciau auga plaukuciai.Nezinau ar jis stabdo plauku slinkima, nes neturiu sitos problemos, bet sampunas tai super.
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2008 06 12, 16:15)
vaikiskas man wub.gif

o koki vaikiska naudoji? 4u.gif man vaikiski ir patinka:)
Atsakyti
QUOTE(denise @ 2008 06 12, 22:36)
Man labai patiko sampunas Alpecin.Jis skirtas nuo plauku slinkimo vyrams, bet plaukai kai juo issiplauni buna svelnus ir minksti, ir tikrai nuo jo greiciau auga plaukuciai.Nezinau ar jis stabdo plauku slinkima, nes neturiu sitos problemos, bet sampunas tai super.

man tai juo issiplovus toli grazu nei svelnu nei minksti. per trumpai naudojau kad galeciau tvirtint gerai ar blogai jis veikia. siaip po vieno buteliuko nieko nepastebejau. bet issplovus plaukai neissukuojami ir siurkstus budavo.

svelnus po klorane ir o'rising
Atsakyti
Mano drauge irgi ji naudojo, jai irgi sake, kad kieti plaukai po sio sampuno, o man tai jis labai tiko.
Atsakyti
Po visų Vishy, Klorane, O'Rising, Alfa Parf šampūnų, kondicionierių ir kaukių nusipirkau paprasta Natural's šampūną (su panda). Nepatikėsit, bet poveikis geresnis nei po daugelio išbandytų ir išgirtų brangių šampūnų thumbup.gif . Plaunu jau kelinta savaitė, patinka, kad plaunant putoja, kas buvo būdinga retam iš mano aukščiau minėtų šampūnų, o išplovus kondicionierium, plaukai švelnūs, lengvai šukuojami, tuo tarpu, kai po kai kurių "gerųjų" kondicionierių negalėdavau šukų į galvą įkišt biggrin.gif .
Na, kol kas geriausia nuomonė apie Rene Furterer priemones. Brangios, bet tikrai vertos tų pinigų. Dar Vishy, bet jos daugiau medicininės.
Atsakyti
QUOTE(balock @ 2008 06 12, 16:27)
Gal kas pasidalintu nuomone apie KEUNEs sampuna ir kondicionieriu ar kauke dazytiems, nualintiems plaukams? Kadangi turiu dar keleta sios firmos priemoniu, o verkiant reikia gero sampuno ir balzamo ar kaukes, tai gal sakau geriau kai viskas bus komplekte ax.gif .

Pirkau Keune dažytiems plaukams pilstomą šampūną ax.gif Negaliu nieko blogo apie jį pasakyti, kvepia skaniai, o po jo plaukai minkšti ir švelnūs, net ir balzamo nelabai reikia ax.gif
Atsakyti