O gal dar kuri nors bandete ta Loreal SOLAR sampuna? Labai jau sudomino
Na, čia aš vis su tuo Solar lendu, bet grįžau namo, ir [pažiūrėjau, kokia kaukė. Tai ji vadinasi Solar Nutri Protect System hydra repair cream. Nes tų Solar tai yra visokių rūšių. Man šitie įpatingai tiko, o kitų nebandžiau.
QUOTE(Kurmiukė @ 2008 06 10, 23:50)
Na, čia aš vis su tuo Solar lendu, bet grįžau namo, ir [pažiūrėjau, kokia kaukė. Tai ji vadinasi Solar Nutri Protect System hydra repair cream. Nes tų Solar tai yra visokių rūšių. Man šitie įpatingai tiko, o kitų nebandžiau.
o taip pat ir sampunas vadinasi?
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 10, 23:53)
o taip pat ir sampunas vadinasi?
O šampūnas vadinasi SOlar sublime mexoryl s.o. UV-protect
Tiksliai nuo buteliuko nurašiau
QUOTE(Kurmiukė @ 2008 06 10, 23:56)
O šampūnas vadinasi SOlar sublime mexoryl s.o. UV-protect
Dekui. Turbut artimiausiu metu bandysiu. Jei netiks - zinosiu, ka kaltinti
QUOTE(Isabelle @ 2008 06 10, 06:41)
as dabar naudoju biolage hydrating sampuna balzama ir krema plaukams.....ultra hydrating turiu kauke plaukams kuria dedu i savaite karta ir palaikau ilgai....nes ultra hydrating tinka storiems nepaklusniems susivelusiems plaukams...jei tavo plaukai nera stori susivele ir tt....tai ultra hydrating serija gali buti per sunkus normaliems plaukams....
Aciu,Isabelle ,mano plaukai ilgi,stori ir puciasi/raitos/veliasi .Vargstu su jais,tai jauciu sita serija bus man pats gazas
QUOTE(jauniute @ 2008 06 10, 22:10)
mmm, kur pirkai tu sita stebukla, kokiam cia mieste?
jauniute, cia kolkas tik vilniuj:) nors manau uzsakius atsiustu ir i kita miesta. cia va radau ju rekvizitus:
http://www.anonsas.l.../company/578852
daug ten seriju yra, bet butent tuos, kur as naudoju, tai tikrai geresniu priemoniu dar nebuvau radus, nors ir labai daug visko esu isbandzius. turiu silpnybe graziems plaukams:D
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 11, 00:00)
Dekui. Turbut artimiausiu metu bandysiu. Jei netiks - zinosiu, ka kaltinti
Tikiuosi, kad tiks... Na va, sėdžiu darbe, šįryt galvą išsiplovusi, tai nuėjau į tuliką pažiūrėt, kaip atrodo plaukai Nu, žinok, gražu man, nors tu ką (joooo... iš kuklumo tai nemirsiu )
Man tai juokingi tie sampunu karai tik viena galiu pasakyt, kad as niekada nepirksiu herbal essence, nes jie "testina" ant gyvuneliu ...aisku, ir kitos firmos ta pati daro, bet si man labiausiai uzstrigo, ir nebemiela.
Sveikos, o as vakar kaip tik buvo pardei pirkti sampuna, nes baigesi, tai radau stebukleli droge, sampuna su kokosu aliejumi ir migdolu ekstraktu..ir sudetyje raso,kad yra kokosu aliejaus.. nors ant kaikuriu prduktu raso,kad su aliejumi,bet sudetyje parasymo jokio nerasta.. o cia sitame produkte yra plaukai paliko tokie lengvuciai, net nejauciu.. na tiesa, prie saknu ant plauku pavirsiaus yra dar susirietusiu plaukeliu, bet nieko.. smagus plaukuciai man patinka.. ir kaina nesikandzioja.. 7su centais sampunas, kondicionierius 8lt.. toks juodas buteliukais su kokoso riesutu ir su migdolais nupaisytas, tokie smpatiski buteliukai.. kazkokia SUPERDRUG firma.. na gal tas efektas tik pirma karta, bet as juo patenkinta
QUOTE(Rudeniukes @ 2008 06 11, 14:23)
Sveikos, o as vakar kaip tik buvo pardei pirkti sampuna, nes baigesi, tai radau stebukleli droge, sampuna su kokosu aliejumi ir migdolu ekstraktu..ir sudetyje raso,kad yra kokosu aliejaus.. nors ant kaikuriu prduktu raso,kad su aliejumi,bet sudetyje parasymo jokio nerasta.. o cia sitame produkte yra plaukai paliko tokie lengvuciai, net nejauciu.. na tiesa, prie saknu ant plauku pavirsiaus yra dar susirietusiu plaukeliu, bet nieko.. smagus plaukuciai man patinka.. ir kaina nesikandzioja.. 7su centais sampunas, kondicionierius 8lt.. toks juodas buteliukais su kokoso riesutu ir su migdolais nupaisytas, tokie smpatiski buteliukai.. kazkokia SUPERDRUG firma.. na gal tas efektas tik pirma karta, bet as juo patenkinta
as isbandziau ta kondicionieriu, bet man jis ispudzio nepaliko. Jei kas noretu pabandyti - kreipkites
Sausi plaukai problematiska, bet riebus irgi!!! Ikyru plauti kiekviena diena, bet neplaut negaliu, nes baisiai atrodo. Bandziau daug sampunu, bet nei vienas nepadare ispudzio. Jau po keliu valandu plaukai neatrodo purus. Lietuvoj man atrodo, maziau riebalavos. Cia Italijoj gal vanduo kitoks, gal oras. Mano plaukai sviesinti sruogelem, todel dar naudoju ivairias kaukes ir balzamus. Labai riebus netinka, nes tada isvis plaukams netinka. Kol kas visai nieko Biotraitment kauke su ryziu proteinais. Bet as taip noriu atrast sampuna, kuris bent kiek sumazintu riebalavimasi, ir kad plaukai atodytu puresni. Gal turit ka patart????