Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Kurmiukė @ 2008 06 10, 16:42)
L'Oreal Professionel serija plaukų apsaugai nuo saulės SoLar - šampūnas ir kaukė,  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Pasaka! Plaukai žvilga, švelnučiai, mano šviesinti, tai spalva išsilaiko SUPER wub.gif  Rekomenduoju toms, kurios turi šviesintus ir be gyvybės plaukus. Ilgai nesiryžau pirkti, bet kai pabandžiau  wub.gif .... Nė minutės nesigailėjau išleistų pinigų....bigsmile.gif  Nei galva niežti, nei per anksti šaknys riebaluojasi (plaunant kas 2  dienos atrodo normaliai), o jei po baseino, tai taip gražiai suminkština, išblizgina. Na, labai labai mano plaukai ir galvos oda lepūs, bet šitas So Lar tai nerealus atradimas. Ir normaliai dar įperkamas, šamounas apie 38 Lt., balzamas apie 40 Lt.

Beje, jie būna pirkti tik salonuose.

O kiek kainuoja?nes kaip tik plaukus sviesinau, o dar ir i kelione vaziuojam, tai gerai butu pasaugot plaukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(claraave @ 2008 06 10, 15:54)
O kiek kainuoja?nes kaip tik plaukus sviesinau, o dar ir  i kelione vaziuojam, tai gerai butu pasaugot plaukus  smile.gif

zinutej parasyta kiek kainuoja smile.gif sampunas apie 38 lt, balzamas apie 40lt:)
Atsakyti
Dar patikslinu - SOlar Sublime Mexoryl UV-protect, kažkaip panašiai, nes ten jų daug yra.

Dar internete radau aprašymą angliškai. tai galiu paliudyti, kad mano atveju parašyta tikra tiesa bigsmile.gif

After-Sun Protect Shampoo: Instant repairing action to counteract the drying effects of the sun. Cleanses the hair fibre after exposure to the sun by eliminating salt and chlorine residues. Leaves the hair feeling soft and light with lasting radiance. Enriched with a UV-filter to help protect the hair fiber after exposure to the sun. Spread evenly through wet hair, lather and rinse. Repeat if necessary.
Atsakyti
sveikos, turiu labai problemiskus plaukus.. stagarai jie pas mane sad.gif esu naudojusi ivairiu sampunu, ne vienas nedave puikiu rezultatu sad.gif mano labai sausa galvos oda, o ir patrys plaukai l.sausi, naturalus.. dabar pradejau naudoti aliejuka, bet niekaip nenutaikau, kad nepadauginciau smile.gif Gal kas radot koki puiku sampunu, kuris nesausina galvos odos ir paciu plauku??? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudeniukes @ 2008 06 10, 16:32)
sveikos, turiu labai problemiskus plaukus.. stagarai jie pas mane sad.gif esu naudojusi ivairiu sampunu, ne vienas nedave puikiu rezultatu sad.gif mano labai sausa galvos oda, o ir patrys plaukai l.sausi, naturalus.. dabar pradejau naudoti aliejuka, bet niekaip nenutaikau, kad nepadauginciau smile.gif  Gal kas radot koki puiku sampunu, kuris nesausina galvos odos ir paciu plauku??? aciu  4u.gif

Bandyk naudoti geras plaukų kaukes. Aš naudoju kažkokią BIO treatment, ar kažkokią panašią iš vaistinės. Taip pat pamėgink, jei nemėginusi KLORANE šampūną su mangais. Aliejuką tai kokį? Aš naudojau ir paprastą NIVEA, tai man nepatiko, o dabar galus terlioju su TBS vynuogių kauliukų serumu tai super galiukai pasidaro ir nors jo ir nedaug, bet jo visiems mano storiems plaukams užtenka tik vieno paspaudimo thumbup.gif Ir kas svarbiausia, kad jo nepadauginsi, jei ir padauginsi nesusiriebaluoja baisiai plaukai thumbup.gif

Na, čia mano atradimai, kuriais galiu pasidalinti kovojant su sausais, pasišiaušusiais stagarais.

Taip pat, man labai patiko naminė kaukė: brendis, alyvuogių aliejus, kiaušinis. Viską pašildai ir dedi ant galvos pusvalandžiui. Apsivynioji polietilenu ir rankšluosčiu. Mama sakė kad jai apsunkino plaukus ši kaukė, bet kai mano plaukai ir taip ilgi stori ir sunkūs tai to nepajaučiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kašariukė: 10 birželio 2008 - 15:45
QUOTE(Kašariukė @ 2008 06 10, 16:38)
Bandyk naudoti geras plaukų kaukes. Aš naudoju kažkokią BIO treatment, ar kažkokią panašią iš vaistinės. Taip pat pamėgink, jei nemėginusi KLORANE šampūną su mangais. Aliejuką tai kokį? Aš naudojau ir paprastą NIVEA, tai man nepatiko, o dabar galus terlioju su TBS vynuogių kauliukų serumu tai super galiukai pasidaro ir nors jo ir nedaug, bet jo visiems mano storiems plaukams užtenka tik vieno paspaudimo  thumbup.gif Ir kas svarbiausia, kad jo nepadauginsi, jei ir padauginsi nesusiriebaluoja baisiai plaukai  thumbup.gif 

Na, čia mano atradimai, kuriais galiu pasidalinti kovojant su sausais, pasišiaušusiais stagarais.

naudoju ir kaukes, nezinau kokios vadinasi geros smile.gif visokiu esu bandziusi.. siandien kaip tik vaz i miesta, tai reiks paieskot tos kaukes ir sampuno kur rekomenduoji wink.gif o aliejuka naudoju paprasta uz 7lt is drogo pirkau, tokia ruda bonkute su moterele, rusiskas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudeniukes: 10 birželio 2008 - 15:48
QUOTE(Rudeniukes @ 2008 06 10, 16:47)
naudoju ir kaukes, nezinau kokios vadinasi geros smile.gif visokiu esu bandziusi.. siandien kaip tik vaz i miesta, tai reiks paieskot tos kaukes ir sampuno kur rekomenduoji wink.gif o aliejuka naudoju paprasta uz 7lt is drogo pirkau, tokia ruda bonkute su moterele, rusiskas..

abudu būna vaistinėse (šampūnas ir kaukė). Dar gali prigriebti balzamą KLORANE, bet to nebandžius tai nežinau. Aš balzamą tepu ant galų, o kaukę ant šaknų.
Sako kad tai ką tepam įsigertų į plauką reikia maždaug 20 minučių, nes per tiek laiko atsiveria plauko kapiliarai.

O Dėl aliejuko tai turbtū dėl to čia tau taip ir gaunasi. Tikrai pamėgink TBS tą serumą (ar kaip jis vadinasi) tikrai fainas. Pirkau Kerastase aliejuką, bet man jis schmoll.gif Ne toks superinis kaip TBS. O ir kainuoja daug daugiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 06 10, 16:59)
abudu būna vaistinėse (šampūnas ir kaukė). Dar gali prigriebti balzamą KLORANE, bet to nebandžius tai nežinau. Aš balzamą tepu ant galų, o kaukę ant šaknų.
Sako kad tai ką tepam įsigertų į plauką reikia maždaug 20 minučių, nes per tiek laiko atsiveria plauko kapiliarai.

O Dėl aliejuko tai turbtū dėl to čia tau taip ir gaunasi. Tikrai pamėgink TBS tą serumą (ar kaip jis vadinasi) tikrai fainas. Pirkau Kerastase aliejuką, bet man jis  schmoll.gif  Ne toks superinis kaip TBS. O ir kainuoja daug daugiau  doh.gif

o koks tas TBS serumas? kur ji galeciau rast?
Atsakyti
Merginos, as tai labai skeptiskos nuomones apie parduotuvinius sampunus esu. visi jie is to pacio sh padaryti, ir nieko gero. kas ten reklamoj rodoma, tai tik photoshopas:)visai neseniai Lietuvoje atsirado ELGON PROFESSIONAL plauku prieziuros linija is italijos. gavau meginuku... tai nusipirkau gal 5 sampunus ir balzamus poto. tokiu geru dalyku as dar nebuvau maciusi:)) plaukai nerealiai grazus pasidare, kadangi nuo peroxido padege biski, tai net ir nuo to atsigavo:)super dalykai tie sampunai. ir kvapas toks, kaip gerose kirpyklose kai galva plauna, tai as itariu, kad cia tie patys:) dar nusipirkau geltonos spalvos pigmento nuemeja, tai irgi nerealiai graziai atrodo, tokia sidabriniai balta spalva. ir ganetinai naturaliai:)

cia va paskutiniu laiku nuotrauka, kaip plaukai atrodo:)

http://static.pazint...6bf910fa9a2.jpg
tikrai rekomenduoju:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libertygood: 10 birželio 2008 - 17:34
QUOTE(Rudeniukes @ 2008 06 10, 17:18)
o koks tas TBS serumas? kur ji galeciau rast?

Gali klustelėti TBS temoje, ten iškarto prisistato platintojos, juos gauna pigiau, arba gali pirkti prduotuveje. Tik nzn iš kokio tu mietso. Vilnius Kaunas Šiauliai turi savo TBS parduotuves (tbs tai The Body Shop)
Atsakyti
QUOTE(libertygood @ 2008 06 10, 18:32)
Merginos, as tai labai skeptiskos nuomones apie parduotuvinius sampunus esu. visi jie is to pacio sh padaryti, ir nieko gero. kas ten reklamoj rodoma, tai tik photoshopas:)visai neseniai Lietuvoje atsirado ELGON PROFESSIONAL plauku prieziuros linija is italijos. gavau meginuku... tai nusipirkau gal 5 sampunus ir balzamus poto. tokiu geru dalyku as dar nebuvau maciusi:)) plaukai nerealiai grazus pasidare, kadangi nuo peroxido padege biski, tai net ir nuo to atsigavo:)super dalykai tie sampunai. ir kvapas toks, kaip gerose kirpyklose kai galva plauna, tai as itariu, kad cia tie patys:) dar nusipirkau geltonos spalvos pigmento nuemeja, tai irgi nerealiai graziai atrodo, tokia sidabriniai balta spalva. ir ganetinai naturaliai:)

cia va paskutiniu laiku nuotrauka, kaip plaukai atrodo:)

http://static.pazint...6bf910fa9a2.jpg
tikrai rekomenduoju:)

mmm, kur pirkai tu sita stebukla, kokiam cia mieste?smile.gif
Atsakyti
Nu as irgi jau labai skeptiskai i tuos parduotuvinius ziuriu smile.gif visuomet imu is kirpyklos smile.gif naudojo keune's yra tikrai labai daug rusiu ir jau apie pora metu naudojo ir nusiskundimu tikrai neturiu smile.gif
Atsakyti