Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(El Mar @ 2008 06 07, 09:44)
O kur organix šampūnai parduodami bigsmile.gif

O nivea diamonds tai mano nepatiko plaukai baisūs po to šampūno ir balzamo buvo, ir iš vis nivea firmos šampūnai bent jau mano plaukams nelabai tinka  lotuliukas.gif

QUOTE(ligita8352 @ 2008 06 07, 12:26)
man irgi idomu tie organix, kas bande?  ax.gif

LT turbut dar nera....bet tikrai geri sampunai.....be sulfatu ir t.t........su visokiais vaisiu...zoleliu ekstaktais..kiauisniu proteinais ir t.t......as bandziau kokoso serija....tai kvepia kai tikri kokosai.....visas vonios kambarys paskui pakvypdavo kokosais....
Atsakyti
sveikos! koks Jusu atsiliepimas apie si sampuna???http://www.ciao.de/Guhl_Shampoos_136080_5
Atsakyti
sveikutes
gal kuri bandet SEXY HAIR plauku sampunus kondicionierius? Ejau siandien pirkti Paul Mitchel ir mano ploniem blondines plaukuciam pasiule sita SEXY Hair (serija STRONG). Tipo isgyre kad labai geras produktas, per Oupra'os laida tipo isgirtas labai. Gal kas bandet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(martinibianco @ 2008 06 08, 08:40)
sveikutes
gal kuri bandet SEXY HAIR plauku sampunus kondicionierius? Ejau siandien pirkti Paul Mitchel ir mano ploniem blondines plaukuciam pasiule sita SEXY Hair (serija STRONG). Tipo isgyre kad labai geras produktas, per Oupra'os laida tipo isgirtas labai. Gal kas bandet? ax.gif

As bandziau. Pirkau Jav, grozio salone. bet tokio blogo sampuno dar neesu turejus, plaukai susivelia baisiausiai, issukuot neimanoma doh.gif Tik tiek, kad kvepia tai pasakiskai wub.gif
Atsakyti
Ismeginau sampuna,pirkta Europos pozemines perejos pard. ,vadinasi ,Kvieciu daigu aliejus prausti ir stiprinti plaukus". bet cia ne aliejus,jo tiesiog yra sudety,naudoti karta per savaite,jman tai labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 06 08, 16:09)
Ismeginau sampuna,pirkta Europos pozemines perejos pard. ,vadinasi ,Kvieciu daigu aliejus prausti ir stiprinti plaukus". bet cia ne aliejus,jo tiesiog yra sudety,naudoti karta per savaite,jman tai labai patiko smile.gif

as is tos serijos turiu su linais, man tai nieko gero. Maniau, kad plaukus glotnins, bet ne velnio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(claraave @ 2008 06 08, 11:27)
As bandziau. Pirkau Jav, grozio salone. bet tokio blogo sampuno dar neesu turejus, plaukai susivelia baisiausiai, issukuot neimanoma  doh.gif Tik tiek, kad kvepia tai pasakiskai wub.gif

na va, o as nusipirkau kondicionieriu doh.gif
dabar sedziu alyvuogiu aliejum galva isimalevojus , eisiu tuoj plaut irismeginsiu ta SEXY hair. O man irgi grozio salone pasake, kad mano plaukam tipo bus sitas geresnis nei Paul Mitchel, nes tipo per sunkus butu, o va tipo SEXY HAIR bus pats tas. Nu pratestuosiu tuoj ir pasakysiu cool.gif
Atsakyti
As dar neatradau pacio paciausio sampuno ax.gif .Dabar galvoju pabandyt Matrix Biolage ULTRA HYDRANTING sampuna.Puske taip isgyre,sakau gal reik uzsisakyt.Gal bandziusiuju atsirastu?As isvis su Matrix neesu susidurusi ax.gif
Atsakyti
O gal kuri jau spejo pabandyti si Gliss Kur sampuna?
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2008 06 08, 19:22)
As  dar neatradau pacio paciausio sampuno ax.gif .Dabar galvoju pabandyt Matrix Biolage ULTRA HYDRANTING sampuna.Puske taip isgyre,sakau gal reik uzsisakyt.Gal bandziusiuju atsirastu?As isvis su Matrix neesu susidurusi ax.gif

as dabar naudoju biolage hydrating sampuna balzama ir krema plaukams.....ultra hydrating turiu kauke plaukams kuria dedu i savaite karta ir palaikau ilgai....nes ultra hydrating tinka storiems nepaklusniems susivelusiems plaukams...jei tavo plaukai nera stori susivele ir tt....tai ultra hydrating serija gali buti per sunkus normaliems plaukams....
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 06 10, 07:41)
as dabar naudoju biolage hydrating sampuna balzama ir krema plaukams.....ultra hydrating turiu kauke plaukams kuria dedu i savaite karta ir palaikau ilgai....nes ultra hydrating tinka storiems nepaklusniems susivelusiems plaukams...jei tavo plaukai nera stori susivele ir tt....tai ultra hydrating serija gali buti per sunkus normaliems plaukams....

Noriu tokio, kur jo gauti??? Koks tikslus pavadinimas? Gal net kaip atrodo galit įdėti??? Mano kaip tik stori nepaklusnūs susivėlę plaukai doh.gif
Atsakyti
L'Oreal Professionel serija plaukų apsaugai nuo saulės SoLar - šampūnas ir kaukė, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Pasaka! Plaukai žvilga, švelnučiai, mano šviesinti, tai spalva išsilaiko SUPER wub.gif Rekomenduoju toms, kurios turi šviesintus ir be gyvybės plaukus. Ilgai nesiryžau pirkti, bet kai pabandžiau wub.gif .... Nė minutės nesigailėjau išleistų pinigų....bigsmile.gif Nei galva niežti, nei per anksti šaknys riebaluojasi (plaunant kas 2 dienos atrodo normaliai), o jei po baseino, tai taip gražiai suminkština, išblizgina. Na, labai labai mano plaukai ir galvos oda lepūs, bet šitas So Lar tai nerealus atradimas. Ir normaliai dar įperkamas, šamounas apie 38 Lt., balzamas apie 40 Lt.

Beje, jie būna pirkti tik salonuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmiukė: 10 birželio 2008 - 14:51