Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Dasha @ 2008 09 22, 19:12)
tamsiai melynas Purite lyg, einu paziuret. Nu va Keranove Purete.

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2008 09 22, 22:18)
Kokie Avedos šampūnai patiko?  4u.gif

Kol kas tik vieną tebandžiau - su rozmarinu ir mėta. Po pirmo plovimo pagalvojau, kad kiek per daug sausina plaukus, bet tas nerealus gaivumas... thumbup.gif O dabar ir nebesausina, gal kad balzamą ilgiau palaikau - labai man tinka.
Atsakyti
man tai pats geriausias šampūnas Natural Vital thumbup.gif anksčiau naudodavau su ženšeniu dabar kadangi slenka plaukučiai tai naudoju šios firmos šampūnus nuo slinkimo...plaukučiai tikrai atsigauna ir būna švelnūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ladybird77777 @ 2008 09 23, 12:13)
man tai pats geriausias šampūnas Natural Vital thumbup.gif anksčiau naudodavau su ženšeniu dabar kadangi slenka plaukučiai tai naudoju šios firmos šampūnus nuo slinkimo...plaukučiai tikrai atsigauna ir būna švelnūs wub.gif

Kur cia toki perki? Gal uzmacius ir esu, bet kaip visada neatkreipiu demesio i pavadinimus doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Nenoriu prisikalbeti, bet regis atradau sampuna, kuris man tinka thumbup.gif Po gimdymo plaukai "isprotejo" ir niekaip neatitaikiau tinkamo, o dabar radau si "Oriflame" dazytiems plaukams su rozemis ir medvilne:
user posted image
Surizikavau nusipirkti dar ir tos pacios linijos kondicionieriu ir kauke (jau senokai naudoju tos linijos aliejuka) ir likau patenkinta. Plaukai svelnus, nebesivelia (is prigimties jie sunkus, stori ir banguoti), kvepia rozem wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 23, 12:15)
Kur cia toki perki? Gal uzmacius ir esu, bet kaip visada neatkreipiu demesio i pavadinimus  doh.gif  blush2.gif

Eurovaistinėse Natur Vital visada būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 09 23, 13:21)

tikrai taip Eurovaistinėse jų visada būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 09 23, 14:21)

QUOTE(ladybird77777 @ 2008 09 23, 15:54)
tikrai taip Eurovaistinėse jų visada būna biggrin.gif

O kaina kokia? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Geri sampunai is KLORANE firmos, yra vaistinese:)
Atsakyti
o kaip manot tas BC giluminio valymo sampunas isvalo oda nuo silikonu ar nea? ax.gif nes kazkur girdejau, kad nuo visokiu silikonu tik pilingai padeda ax.gif pataisykit jei klystu blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti