Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

Man Garnier sampunai labai nepatiko,nuo ju pleiskanu daug budavo,o ir pats plaukas neatrode gerai,tad nebeperku as ju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(angel666 @ 2008 06 05, 21:55)
Man Garnier sampunai labai nepatiko,nuo ju pleiskanu daug budavo,o ir pats plaukas neatrode gerai,tad nebeperku as ju schmoll.gif

tai aisku ..juk atsirenkam kad labiausiai patinka ir tinka........man irgi daug sampunu nepatiko...ju tarpe ir profesional ir pardauotuviniai.....pabandau nepatinka ir nebeperku...... 4u.gif

garnier man tiko ir patiko....o pantene is viso mano plaukams labiausiai tinka......bet dabar profesional plauku prieziuros priemones naudoju ....kai vel uzeis noras naudoti "parduotuvinius" sampunus vel dairysiuos i garnier ar pantene......

Atsakyti
man Gernier niekada balzamai nebuvo skystimelis schmoll.gif kaip tik - labai tirsti, visai nenlogi pagal savo kaina bigsmile.gif
Atsakyti
o gal galit pasakyti kokia sampunu firma kuri prekiauja ekologiskais sampunais?smile.gif ta prasme tik is naturaliu produktu, jokios chemijos ir ypac be parabenu?smile.gif kur ju galima butu isigyti kokia kaina?smile.gif
Atsakyti
nezinau kaip lietuvoj usa yra labai daug ekologisku sampunu...nauja mada uzejo...ekologisku priemoniu..... doh.gif

yra labai faini sampunai

organix

labai labai skaniai kvepia....bet man netiko.....cilikonu nera tai mano plaukai kaip zilkos buna po ekologisku sampunu.....

organix sampunai

jei yra galimybe uzsisakykit pabandymui is ebay...... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 06 birželio 2008 - 19:11
vakar isbandziau isgirta Klorane su mangais. Tikejausi kitokio efekto, bet siaip patiko. Geriausiai tiko is visu mano bandytu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 06, 20:12)
vakar isbandziau isgirta Klorane su mangais. Tikejausi kitokio efekto, bet siaip patiko. Geriausiai tiko is visu mano bandytu mirksiukas.gif

o kokio efekto tikejais? g.gif ir kas netiko pagal tai ko tikejais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 06 06, 21:53)
o kokio efekto tikejais? g.gif  ir kas netiko pagal tai ko tikejais? g.gif

daug kas rase, kad galetu apsieti be balzamo. Isivaizdavau, kad jis bus riebesnis, bet jis tik gerokai svelnesnis uz kitus mano sampunus. Tikejausi, kad plaukai bus nesiveliantys, o man jie tokie tapo tik po kaukes.
Gal per daug tikejausi? biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 06 06, 14:06)
o gal galit pasakyti kokia sampunu firma kuri prekiauja ekologiskais sampunais?smile.gif ta prasme tik is naturaliu produktu, jokios chemijos ir ypac be parabenu?smile.gif kur ju galima butu isigyti kokia kaina?smile.gif

Zinau jog tokie yra Weleda firmos sampunai, 35lt kainuoja, pati nebandzius:)

dabar naudoju Nivea Diamonds tai suuper, nesitikejau kad tikrai taip pazvilgins plaukus, net aplinkiniai pastebejo:)
jis tuoj baigsis tai nusipirkau Gliss Kur Oil Nutrive, kuri drauge labai gyre, tai karta isbandziau, labai patiko, nes toks svelnus, plaukai isplovus slidus slidus net be balzamo, bet ir ta dedu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 06 06, 20:02)
nezinau kaip lietuvoj usa yra labai daug ekologisku sampunu...nauja mada uzejo...ekologisku priemoniu..... doh.gif

yra labai faini sampunai

organix

labai labai skaniai kvepia....bet man netiko.....cilikonu nera tai mano plaukai kaip zilkos buna po ekologisku sampunu.....

organix sampunai
jei yra galimybe uzsisakykit pabandymui is ebay...... 4u.gif

O kur organix šampūnai parduodami bigsmile.gif

O nivea diamonds tai mano nepatiko plaukai baisūs po to šampūno ir balzamo buvo, ir iš vis nivea firmos šampūnai bent jau mano plaukams nelabai tinka lotuliukas.gif
Atsakyti
man irgi idomu tie organix, kas bande? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligita8352: 07 birželio 2008 - 14:28
QUOTE(El Mar @ 2008 06 07, 12:44)
O kur organix šampūnai parduodami bigsmile.gif

O nivea diamonds tai mano nepatiko plaukai baisūs po to šampūno ir balzamo buvo, ir iš vis nivea firmos šampūnai bent jau mano plaukams nelabai tinka  lotuliukas.gif

as kiek supratau tai jos isvis lietuvoje nera kur pirkti g.gif
Atsakyti