Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Kinda @ 2008 09 22, 10:31)
Galva man irgi niezti..  unsure.gif Bet kas tie velnio silikonai, tai taip ir neissiaiskinau, nors sitame forume jau buvo jie pamineti. Tikrai noreciau suzinoti po kokiais pavadinimais jie slepiasi. Gal kas zinot?  blush2.gif

kazkurioje temoje, Hottea, labai nuosekliai isvardino visus pavadinimus, po kuriais slepiasi silikonai ax.gif o seip dazniausiai galune buna -cone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 09 20, 10:11)
Mano plaukai greit susiriebaluoja, tai kas turi tokia beda- zino kiek tai kainuoja kantrybes ir nervu. Pagaliau jauciuosi atradus dar viena superini sampuna savo plaukams - naujasis belynas Keranove good.gif geras geras geras, plauko neissausina, bet jie purus super duper lieka net 2 dienas!  bigsmile.gif

O sakyk kuris būtent keranove? 4u.gif Nes ten jie visi mėlyni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 09 22, 15:15)
kazkurioje temoje, Hottea, labai nuosekliai isvardino visus pavadinimus, po kuriais slepiasi silikonai  ax.gif o seip dazniausiai galune buna -cone  mirksiukas.gif

Mhmm, aciuka. Tada kai apie tuos silikonus rase, matyt dar nebuvau prisijungus prie supermamyciu... ax.gif As dar naujoke.. ax.gif Reiks pasiekot kur ji apie juos rase.
Bet vat man net plauki pasisiause pamacius, kad mano sampune yra sodium laureath sulphate, kuris kazkur esu skaicius yra pavojinga medziaga naudojama kosmetikoje. bijau.gif
Atsakyti
Dažniausiai pasitaikantis silikonų pavadinimas yra Dimethicone smile.gif
Atsakyti
As tai pat ta problema turiu niezti galva ir labai riebaliuojasi ir dar plius slenka labai pilni namai mano plauku. Tai lyg atitaikiau sampuna ,neniezti Loreal elvital nuo pleiskanu nu ,bet reibaliuojasi tai ne tas zodis ryte isiplaunu vakare jau vel galeciau plauti doh.gif nors raso ,kad riebiems plaukams. Tai jau nebezinau .
Atsakyti
nezinau kodel, bet man tie silikonai, neatrodo labai baisus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 09 22, 16:41)
nezinau kodel, bet man tie silikonai, neatrodo labai baisus  biggrin.gif

Man pasidarė baisūs, kai pamačiau savo galvos odą tyrimo metu. Kai parodė ekrane išdidintą vaizdą - visa galva lyg skaidriais klijais apsitraukusi, brrr, o plauta buvo tik prieš porą valandų! Tada kosmetologė perspėjo, kad pro tokį apnašų sluoksnį jokios mano naudojamos priemonės galvos odos nepasiekia, o kaip tik su slinkimu kariavau.
Todėl ir skaitau dabar atidžiai šampūnų sudėtį prieš pirkdama, o kai visi nusibosta - naudoju pigiausią rusišką žolinį Čistaja linija biggrin.gif . Dar nupirkau dukrai ekologišką Urtekram su šalavijais, reikės ir pačiais išbandyti.
Atsakyti
QUOTE(Nonka @ 2008 09 22, 14:31)
O sakyk kuris būtent keranove?  4u.gif  Nes ten jie visi mėlyni  ax.gif

tamsiai melynas Purite lyg, einu paziuret. Nu va Keranove Purete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 22 rugsėjo 2008 - 18:15
QUOTE(limbi @ 2008 09 22, 16:08)
Dažniausiai pasitaikantis silikonų pavadinimas yra Dimethicone smile.gif

Dekutis !! Na, bent sito pas mane sampune pasirodo nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinda @ 2008 09 22, 19:36)
Dekutis !! Na, bent sito pas mane sampune pasirodo nera  biggrin.gif

As siandien nusipirkau HENNOS PLUS SAMPUNA suplojau 25lt, zesim kas bus, nes HENNOS PLUS turejau plauku galiuku krema ir purskikli sauganti nuo aplinkos, saules tai galiu tik labai gerai atsiliepti plaukai ilgi ir jokiu sakojimusi, parasysiu kaip sampunas tiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 21, 23:21)
o kas keik dienu tau susiriebalajuoja plauku saknys?

greit siaip..pvz va 7dieni ploviau,tai paskui 2dieni jau vel plausiu vakare.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 09 22, 18:03)
Man pasidarė baisūs, kai pamačiau savo galvos odą tyrimo metu. Kai parodė ekrane išdidintą vaizdą - visa galva lyg skaidriais klijais apsitraukusi, brrr, o plauta buvo tik prieš porą valandų! Tada kosmetologė perspėjo, kad pro tokį apnašų sluoksnį jokios mano naudojamos priemonės galvos odos nepasiekia, o kaip tik su slinkimu kariavau.
Todėl ir skaitau dabar atidžiai šampūnų sudėtį prieš pirkdama, o kai visi nusibosta - naudoju pigiausią rusišką žolinį Čistaja linija biggrin.gif . Dar nupirkau dukrai ekologišką Urtekram su šalavijais, reikės ir pačiais išbandyti.

Kokie Avedos šampūnai patiko? 4u.gif
Atsakyti