Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Glamor @ 2008 09 21, 11:45)
as pries keleta metu irgi plaudavau kas 2 diena, bet kadangi plaukai ilgoki (ir vis dar auginu), tai tas nera gerai. pripratinau po truputi ir dabar plaunu kas 5-6 dienas (bet tai nereiskia, kad jau 4-5 diena atrodo susiriebalave), kaip ir sakau, pripratinau, negadinant estetinio vaizdo, o ir man paciai zymiai geriau, kai reikia plauti reciau, nes kiekvienas plovimas - tai begale proceduru: kukes, aliejai, aktyvatoriai ir pn.

Tai kokias sampunais ar budais taip ipratinai? Tiesiog neplovei riebaluotos galvos ir tiek? na tarkim po dvieju dienu gal, jie ir nelabai susiriebalave,dar dvi dienas istempciau,bet kad labai nieztet galvos oda pradeda...
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 21, 11:49)
Tai kokias sampunais ar budais taip ipratinai? Tiesiog neplovei riebaluotos galvos ir tiek?  na tarkim po dvieju dienu gal, jie ir nelabai susiriebalave,dar dvi dienas istempciau,bet kad labai nieztet galvos oda pradeda...

zinai kaip? pabandyk plauti ne po 2 dienu, kaip pratusi, o po 3 dienu, kad viskas butu palaipsniui, ir kad tau paciai butu komfortiskai ir ir kad plaukai neatrodytu kaip varvekliai mirksiukas.gif kai plaukai pripras prie 3 dienu plovimu (po menesio ar pan), pratink plovimo po 4 dienu smile.gif
as asmeniskai naudoju paul mitchell (skirtingas linijas), joico, anksciau naudodavau fructis, alfaparf.
Atsakyti
QUOTE(Lora23 @ 2008 09 20, 20:21)
Tai va, man ta pati beda:greit riebaluojasi, ploni doh.gif melynas Keranove?o kur rasti tos serijos sampunu?Itariu, kokioj sarmoj, prekybos centruose kazkaip nepastebejau, kad butu g.gif

as pirkau Maximoj, i sampuna sir balzamas po dvidesimt kelis, kauke maciau yra irgi, bet tikrai :goo:
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 21, 11:28)
O tai jei kas antra diena plauti reikia, tai jau skaitosi riebus? As pvz kai darausi vaistinese plauku bukles testus man visada  sako kad mano begalo sausi jautrus plaukai ir sausa galvos oda, ji net trupa pakrapstant nagu ar sukomis..

Bet plaunu galva kas antra ar kas dvi dienas,ir vistiek laikau juos sausais,na nzn gal kad kaskarta naudoju aliejus ir kaukes plaudama..

Riebius plaukus plauna kasdien,o susiriebaluoja jie vos nepatacia diena kai buna isplauti...

Na nezinau, as visvien juos riebiais linkus laikyt g.gif

QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 21, 11:49)
Tai kokias sampunais ar budais taip ipratinai? Tiesiog neplovei riebaluotos galvos ir tiek?  na tarkim po dvieju dienu gal, jie ir nelabai susiriebalave,dar dvi dienas istempciau,bet kad labai nieztet galvos oda pradeda...

Man irgi nieztet pradeda verysad.gif atrodo, kad uteliu privise nors ju nera doh.gif
Papildyta:
Va, siuo metu kadangi sergu galvos nuo antradienio berods neploviau, tai tikras siaubas doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 21, 16:01)
Man irgi nieztet pradeda  verysad.gif atrodo, kad uteliu privise nors ju nera  doh.gif

Galvą niežti nuo netinkančio šampūno. Man irgi niežėdavo, atrodo, plaukai švarūs, o galvos odą galima nusidraskyt jau po dienos. Kai pradėjau plauti su paprastučiu "Čistaja linija" šampūnu, pamažu dingo tie pojūčiai. Ir mamai patariau - irgi praėjo niežuliai. Dabar, kai tenkuosi šampūną, žiūriu, kad būtų be silikonų. Kaitalioju Tigi, Aveda ir Čistaja linija. Kai negalėjau plauti savaitę galvos - jokio diskomforto, tik susirišau į uodegą, nes formą prarado.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 09 21, 16:37)
Galvą niežti nuo netinkančio šampūno. Man irgi niežėdavo, atrodo, plaukai švarūs, o galvos odą galima nusidraskyt jau po dienos. Kai pradėjau plauti su paprastučiu "Čistaja linija" šampūnu, pamažu dingo tie pojūčiai. Ir mamai patariau - irgi praėjo niežuliai. Dabar, kai tenkuosi šampūną, žiūriu, kad būtų be silikonų. Kaitalioju Tigi, Aveda ir Čistaja linija. Kai negalėjau plauti savaitę galvos - jokio diskomforto, tik susirišau į uodegą, nes formą prarado.

Bet poto nesusitvarkyciau as su tais plaukais g.gif vienintelis nivea dar siektiek paglotnina juos g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 21, 17:00)
Bet poto nesusitvarkyciau as su tais plaukais  g.gif vienintelis nivea dar siektiek paglotnina juos  g.gif

Kuris nivea tau glotnino?
Papildyta:

Na bet as irgi labai daug sampunu turiu ir keitalioju juos, pirmas dvi dienas viskas tvarkoj bet trecia labai niezti ir man taip visad ;/
Sakot renkates sampunus be silikonu..bet kad tigi su.
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 21, 15:01)
Na nezinau, as visvien juos riebiais linkus laikyt  g.gif
Man irgi nieztet pradeda  verysad.gif atrodo, kad uteliu privise nors ju nera  doh.gif
Papildyta:
Va, siuo metu kadangi sergu galvos nuo antradienio berods neploviau, tai tikras siaubas  doh.gif  verysad.gif

bandyk sampunus tada jautriai odai, gal tiesiog sudirgina labai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 21, 17:54)
Kuris nivea tau glotnino?

Ir tiesinamasis ir tas naujas kur dabar yra pazeistiems plaukams g.gif

QUOTE(Dasha @ 2008 09 21, 17:56)
bandyk sampunus tada jautriai odai, gal tiesiog sudirgina labai  unsure.gif

Meginsiu g.gif 4u.gif
Atsakyti
meginau jau pora kartu cutrin bio+ sampuna sausai galvos odai,tai tikrai labai patiko,plaukai graziai krenta,viskas ok su jais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 09 21, 22:41)
meginau jau pora kartu cutrin bio+ sampuna sausai galvos odai,tai tikrai labai patiko,plaukai graziai krenta,viskas ok su jais biggrin.gif

o kas keik dienu tau susiriebalajuoja plauku saknys?
Atsakyti

Galva man irgi niezti.. unsure.gif Bet kas tie velnio silikonai, tai taip ir neissiaiskinau, nors sitame forume jau buvo jie pamineti. Tikrai noreciau suzinoti po kokiais pavadinimais jie slepiasi. Gal kas zinot? blush2.gif
Atsakyti