Aš naudoju Alverde šampūną su beržu ir šalavijais, pasakiškas Skirtas jautriai ir pleiskanojančiai galvos odai, tai išplovus plaukus jaučiau, tiesiogine ta žodžio prasme, kokia lengva pasidarė mano galvos oda
QUOTE(juratyte26 @ 2008 09 14, 15:02)
Dar klausimelis.. O kuris pas tave? Tas drekinantis ar dazytiems? Niekaip neapsisprendziu koki pirkt
as tai pirkaudsi drekinanti ir sampuna ir kondiske. kirpejai sako, jog paskutine naudojama priemone yra efektyviausia, pvz. sampunas gali buti dazytu plauku, jis saugos spalva, o kondiske drekinanti, ji sudrekins plaukus.
kvapas ir man ju specifinis, toks zolinis, is pradziu pasirode, o dabar kai pripratau tai super. as kaip sakau, ju ne komercinis kvapas
QUOTE(ralija @ 2008 09 15, 12:36)
Gal kas žinote, kur Kaune bazėse pardavineja profesionales priemones plaukų priežiūrai, lyg kažkas minėjo paie parduotuvę /kirpyklą šalia Laisvės alėjos?
Bazese tai lyg raudonam pasaze antram sandely jei neklystu parduotuve ta yra. O laisvej, tai uz buvusios skalsos (eiti link senamiescio), berods pries pat kavine arbatos klubas einant nuo laisves link senamiescio tai bus kaireje puseje ta parduotuve, prekes kirpykloms, KRINONA vadinasi
QUOTE(Tylene @ 2008 06 24, 11:14)
Man geriausias Alfaparf Semi di lino
As sita irgi perku. Ir kondicionieriu ta pati. Man labai tinka.
Prisiskaiciau cia visokiu nuomoniu, turbut bandysiu kazka is Joico, Klorane arba TIGI.
QUOTE(Sandruciux @ 2008 09 15, 21:56)
Bazese tai lyg raudonam pasaze antram sandely jei neklystu parduotuve ta yra. O laisvej, tai uz buvusios skalsos (eiti link senamiescio), berods pries pat kavine arbatos klubas einant nuo laisves link senamiescio tai bus kaireje puseje ta parduotuve, prekes kirpykloms, KRINONA vadinasi
Dėkoju
QUOTE(Twiggy @ 2008 09 13, 17:09)
O man tas šampūnas nelabai tiko,labai plaukai riebalavosi, greit priprato
Mano plaukai greit susiriebaluoja, tai kas turi tokia beda- zino kiek tai kainuoja kantrybes ir nervu. Pagaliau jauciuosi atradus dar viena superini sampuna savo plaukams - naujasis belynas Keranove geras geras geras, plauko neissausina, bet jie purus super duper lieka net 2 dienas!
QUOTE(Dasha @ 2008 09 20, 10:11)
Mano plaukai greit susiriebaluoja, tai kas turi tokia beda- zino kiek tai kainuoja kantrybes ir nervu. Pagaliau jauciuosi atradus dar viena superini sampuna savo plaukams - naujasis belynas Keranove geras geras geras, plauko neissausina, bet jie purus super duper lieka net 2 dienas!
Tai va, man ta pati beda:greit riebaluojasi, ploni melynas Keranove?o kur rasti tos serijos sampunu?Itariu, kokioj sarmoj, prekybos centruose kazkaip nepastebejau, kad butu
Manieji kaiptik greit riebaluojas, bet pasipute buna tai tikras siaubas kas antra diena plaut reik
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 21, 11:12)
Manieji kaiptik greit riebaluojas, bet pasipute buna tai tikras siaubas kas antra diena plaut reik
O tai jei kas antra diena plauti reikia, tai jau skaitosi riebus? As pvz kai darausi vaistinese plauku bukles testus man visada sako kad mano begalo sausi jautrus plaukai ir sausa galvos oda, ji net trupa pakrapstant nagu ar sukomis..
Bet plaunu galva kas antra ar kas dvi dienas,ir vistiek laikau juos sausais,na nzn gal kad kaskarta naudoju aliejus ir kaukes plaudama..
Riebius plaukus plauna kasdien,o susiriebaluoja jie vos nepatacia diena kai buna isplauti...
QUOTE(Lora23 @ 2008 09 20, 21:21)
Tai va, man ta pati beda:greit riebaluojasi, ploni melynas Keranove?o kur rasti tos serijos sampunu?Itariu, kokioj sarmoj, prekybos centruose kazkaip nepastebejau, kad butu
Droge buna
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 21, 11:12)
as pries keleta metu irgi plaudavau kas 2 diena, bet kadangi plaukai ilgoki (ir vis dar auginu), tai tas nera gerai. pripratinau po truputi ir dabar plaunu kas 5-6 dienas (bet tai nereiskia, kad jau 4-5 diena atrodo susiriebalave), kaip ir sakau, pripratinau, negadinant estetinio vaizdo, o ir man paciai zymiai geriau, kai reikia plauti reciau, nes kiekvienas plovimas - tai begale proceduru: kukes, aliejai, aktyvatoriai ir pn.