Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

Aš naudoju Alverde šampūną su beržu ir šalavijais, pasakiškas thumbup.gif Skirtas jautriai ir pleiskanojančiai galvos odai, tai išplovus plaukus jaučiau, tiesiogine ta žodžio prasme, kokia lengva pasidarė mano galvos oda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 09 14, 15:02)
Dar klausimelis.. O kuris pas tave? Tas drekinantis ar dazytiems? Niekaip neapsisprendziu koki pirkt  lotuliukas.gif

as tai pirkaudsi drekinanti ir sampuna ir kondiske. kirpejai sako, jog paskutine naudojama priemone yra efektyviausia, pvz. sampunas gali buti dazytu plauku, jis saugos spalva, o kondiske drekinanti, ji sudrekins plaukus.
kvapas ir man ju specifinis, toks zolinis, is pradziu pasirode, o dabar kai pripratau tai super. as kaip sakau, ju ne komercinis kvapas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2008 09 15, 12:36)
Gal kas žinote, kur Kaune bazėse pardavineja profesionales priemones plaukų priežiūrai, lyg kažkas minėjo paie parduotuvę /kirpyklą šalia Laisvės alėjos?  g.gif  4u.gif

Bazese tai lyg raudonam pasaze antram sandely jei neklystu parduotuve ta yra. O laisvej, tai uz buvusios skalsos (eiti link senamiescio), berods pries pat kavine arbatos klubas 4u.gif einant nuo laisves link senamiescio tai bus kaireje puseje ta parduotuve, prekes kirpykloms, KRINONA vadinasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 15 rugsėjo 2008 - 19:58
QUOTE(Tylene @ 2008 06 24, 11:14)
Man geriausias Alfaparf Semi di lino thumbup.gif

As sita irgi perku. Ir kondicionieriu ta pati. bigsmile.gif Man labai tinka.

Prisiskaiciau cia visokiu nuomoniu, turbut bandysiu kazka is Joico, Klorane arba TIGI.
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2008 09 15, 21:56)
Bazese tai lyg raudonam pasaze antram sandely jei neklystu parduotuve ta yra. O laisvej, tai uz buvusios skalsos (eiti link senamiescio), berods pries pat kavine arbatos klubas 4u.gif einant nuo laisves link senamiescio tai bus kaireje puseje ta parduotuve, prekes kirpykloms, KRINONA vadinasi mirksiukas.gif

Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 09 13, 17:09)
Gal kuri bandet toki sampuna (Desinej) ir balzama? kokios nuomones?

user posted image

O man tas šampūnas nelabai tiko,labai plaukai riebalavosi, greit priprato g.gif
Atsakyti
Mano plaukai greit susiriebaluoja, tai kas turi tokia beda- zino kiek tai kainuoja kantrybes ir nervu. Pagaliau jauciuosi atradus dar viena superini sampuna savo plaukams - naujasis belynas Keranove good.gif geras geras geras, plauko neissausina, bet jie purus super duper lieka net 2 dienas! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 09 20, 10:11)
Mano plaukai greit susiriebaluoja, tai kas turi tokia beda- zino kiek tai kainuoja kantrybes ir nervu. Pagaliau jauciuosi atradus dar viena superini sampuna savo plaukams - naujasis belynas Keranove good.gif geras geras geras, plauko neissausina, bet jie purus super duper lieka net 2 dienas!  bigsmile.gif

Tai va, man ta pati beda:greit riebaluojasi, ploni doh.gif melynas Keranove?o kur rasti tos serijos sampunu?Itariu, kokioj sarmoj, prekybos centruose kazkaip nepastebejau, kad butu g.gif
Atsakyti
Manieji kaiptik greit riebaluojas, bet pasipute buna tai tikras siaubas doh.gif kas antra diena plaut reik verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 21, 11:12)
Manieji kaiptik greit riebaluojas, bet pasipute buna tai tikras siaubas  doh.gif  kas antra diena plaut reik  verysad.gif

O tai jei kas antra diena plauti reikia, tai jau skaitosi riebus? As pvz kai darausi vaistinese plauku bukles testus man visada sako kad mano begalo sausi jautrus plaukai ir sausa galvos oda, ji net trupa pakrapstant nagu ar sukomis..

Bet plaunu galva kas antra ar kas dvi dienas,ir vistiek laikau juos sausais,na nzn gal kad kaskarta naudoju aliejus ir kaukes plaudama..

Riebius plaukus plauna kasdien,o susiriebaluoja jie vos nepatacia diena kai buna isplauti...
Atsakyti
QUOTE(Lora23 @ 2008 09 20, 21:21)
Tai va, man ta pati beda:greit riebaluojasi, ploni doh.gif melynas Keranove?o kur rasti tos serijos sampunu?Itariu, kokioj sarmoj, prekybos centruose kazkaip nepastebejau, kad butu g.gif

Droge buna wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 21, 11:12)
Manieji kaiptik greit riebaluojas, bet pasipute buna tai tikras siaubas  doh.gif  kas antra diena plaut reik  verysad.gif

as pries keleta metu irgi plaudavau kas 2 diena, bet kadangi plaukai ilgoki (ir vis dar auginu), tai tas nera gerai. pripratinau po truputi ir dabar plaunu kas 5-6 dienas (bet tai nereiskia, kad jau 4-5 diena atrodo susiriebalave), kaip ir sakau, pripratinau, negadinant estetinio vaizdo, o ir man paciai zymiai geriau, kai reikia plauti reciau, nes kiekvienas plovimas - tai begale proceduru: kukes, aliejai, aktyvatoriai ir pn.
Atsakyti