Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(reksnyte @ 2008 09 12, 11:39)
na ištikro man labai nupilkino  doh.gif norėčiau tokios šviesesnės,o ne pilkos  g.gif

nū rašo kad nupilkino g.gif mažu nesuklydau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 09 12, 22:46)
nū rašo kad nupilkino  g.gif  mažu nesuklydau  mirksiukas.gif

ja per pilkai nudaze,nori greiciau nublukinti spalva.
Kai paauglysteje nusidaziau zaliai plaukus, mama man galva plove su acto esencija (nu praskiedus) lotuliukas.gif ir tiek reke,kad galiausiai pati kasdien skalavausi citrinomis ir dejau daug ir daznai balzamu ,nes kirpeja moke,kad riebalas labai nuima daza,labai jam kenkia, nu ir nuskalbiau. smile.gif Sekmes! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 09 12, 23:46)
nū rašo kad nupilkino  g.gif  mažu nesuklydau  mirksiukas.gif

aha ,norėjau truputį patamsinti savo šviesius plaukus,o gavosi tokie pilki, net į žalumą blink.gif bet vakar ėjau pas kitą kirpėją,tai dažėm iš naujo doh.gif dabar tai viskas thumbup.gif bet kartais kai dažai plaukus,tikrai gaunasi tokie geltoni,todėl reiks išbandyt jūsų siulomus šampūnus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2008 09 12, 20:39)
bet mano jau per daug pilki  doh.gif netinka man tokia spalva visai  schmoll.gif bet nieko,jau turiu norimą spalvą  rolleyes.gif  perdažė kirpėja  ax.gif žinau,kad plaukams labai kenkia bet ką padarysi  unsure.gif  beje,o tų šampūnų kur galima įsigyti ir kokį pavadinimą būtų gerai sužinot  blush2.gif gal kada prireiks  doh.gif

As is pilku sampunu siulyciau L`oreal prof linijos SHINE BLOND,jis ner tas stiprus pilkintojas,bet spalva tikrai paryskina,pasviesina ir jokio perryskaus pilkumo ar dar geriau-melynumo,sausina plauka daug maziau,nei visi kiti silver,no yellow.Aisku pats paciausias rezultatas tai kompleksiskai ir kondiske tos linijos panaudojus,spalvyte sviesi sviesi i pilksvuma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2008 09 13, 12:44)
As is pilku sampunu siulyciau L`oreal prof linijos SHINE BLOND,jis ner tas stiprus pilkintojas,bet spalva tikrai paryskina,pasviesina ir jokio perryskaus pilkumo ar dar geriau-melynumo,sausina plauka daug maziau,nei visi kiti silver,no yellow.Aisku pats paciausias rezultatas tai kompleksiskai ir kondiske tos linijos panaudojus,spalvyte sviesi sviesi i pilksvuma thumbup.gif

esu bandžiusi L'oreal prof linijos šampūną rolleyes.gif atrodo buvo dažytiems plaukams,dabar tiksliai nepamenu g.gif tai visai patiko biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mirksiukas.gif gal kuri bandėt Kadus firmos šampūnus? mano plaukai šviesinti ir labai pažeisti bei nusausėję 4u.gif šios firmos šampūnai domina mane dviejų rūšių: vieni yra sausiems plaukams, kiti pažeistiems. Ir nelabai įsivaizduoju kuo jie skiriasi. Gal galėtumėte patarti kuris būtu geresnis smile.gif ir šiaip laukiu atsiliepimų apie šią produkciją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 12, 22:57)
ja per pilkai nudaze,nori greiciau nublukinti spalva.
Kai paauglysteje nusidaziau zaliai plaukus, mama man galva plove su acto esencija (nu praskiedus) lotuliukas.gif ir tiek reke,kad galiausiai pati kasdien skalavausi citrinomis ir dejau daug ir daznai balzamu ,nes kirpeja moke,kad riebalas labai nuima daza,labai jam kenkia, nu ir nuskalbiau.  smile.gif Sekmes! smile.gif

aha man kirpejas sake, kad jei nori, kad greiciau nusiplautu plauku spalva, tai dek kuo daugiau plauku balzamo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kuri bandet toki sampuna (Desinej) ir balzama? kokios nuomones?

user posted image
Atsakyti
Cia tas sampunas riebiems saknims ir sausiems galiukams?
Toki sampuna ir as turiu (nupirkau pries pora sav). Man jis patinka, plaukai ne taip greitai riebaluojasi, del galiuku dar nezinau.. Dar nedaug jo naudojau, bet ateityje pirksiu tik ji.
Man geriausi sampunai yra: Biotraitment (baltas) ir sitas. Pirksiu juos dar.
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2008 09 05, 21:15)
man siuo metu numero uno Hempz sampunas + kondiske. Super sutvarke plaukus padrekino, pamaitino. Plaukai pasidare normalus. Zodziu, geris smile.gif

Dar klausimelis.. O kuris pas tave? Tas drekinantis ar dazytiems? Niekaip neapsisprendziu koki pirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2008 09 05, 21:15)
man siuo metu numero uno Hempz sampunas + kondiske. Super sutvarke plaukus padrekino, pamaitino. Plaukai pasidare normalus. Zodziu, geris smile.gif

Aš taip pat juos turiu, pirkau akcijos metu Sarmoje. Rezultatai labai thumbup.gif , bet kvapas gan intensyvus, specifinis ir gerai laikosi. Ne visiems patiks.
Atsakyti
Gal kas žinote, kur Kaune bazėse pardavineja profesionales priemones plaukų priežiūrai, lyg kažkas minėjo paie parduotuvę /kirpyklą šalia Laisvės alėjos? g.gif 4u.gif
Atsakyti