Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Kinda @ 2008 09 11, 20:09)
Turejau Londos sampuna su makadamijomis ir greipfruktu. Tai plaukams patiko - tokie sunkus, krentatntys, bet galvos odai tai ne - nieztejo ir smulkiu pleiskaneliu atsirado.
Bet tureciau pamineti, kad mano galvos oda siaip jau opi, ir daznai nutinka taip, kad plaukui priemone patinka, o odai ne..  blush2.gif Tai sunku pasakyt ar galeciau parekomenduoti drasiai, ar ne...  ax.gif

acius, bandysim:) o kokiems plaukams tas su makadamijomis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zakkis @ 2008 09 11, 21:51)
acius, bandysim:) o kokiems plaukams tas su makadamijomis? smile.gif

Ten buvo atstatantis dregme plaukuose, tai vat todel plaukuciai ir buvo glotnus ir krentantys. MOISTURE KICKER ant buteliuko.
Sekmes bandant!! 4u.gif Tikiuosi tiks ir jums, nes siaip visada baisu su rekomendacijomis, kadangi visu plaukai ir oda labai skirtingi ir nevienodai reaguoja i tas pacias priemones.
Atsakyti
sveikos 4u.gif noriu paklausti,gal yra koks šviesinantis šampūnas g.gif vakar buvau kirpykloje,tai nudažė ne taip kaip norėjau doh.gif o dažyti dar kartą bijau,kad plaukai nenuslinktų blink.gif tai sakau,gal kokia priemonė padėtų pašviesinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2008 09 12, 08:22)
sveikos  4u.gif  noriu paklausti,gal yra koks šviesinantis šampūnas  g.gif vakar buvau kirpykloje,tai nudažė ne taip kaip norėjau  doh.gif  o dažyti dar kartą bijau,kad plaukai nenuslinktų  blink.gif  tai sakau,gal kokia priemonė padėtų pašviesinti  unsure.gif

Jei tu nori nuimt geltonumą nuo plaukų, tai siūlyčiau iš echosline produktų yra toks specialus šviesinantis šampūnas, draugė labai gyrė. Aš pati kai briunetė tai šios firmos tiesinantį naudoju ax.gif

taip atrodo produkcija
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2008 09 12, 12:24)
Jei tu nori nuimt geltonumą nuo plaukų, tai siūlyčiau iš echosline produktų yra toks specialus šviesinantis šampūnas, draugė labai gyrė. Aš pati kai briunetė tai šios firmos tiesinantį naudoju  ax.gif

taip atrodo produkcija

na ištikro man labai nupilkino doh.gif norėčiau tokios šviesesnės,o ne pilkos g.gif
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2008 09 12, 10:39)
na ištikro man labai nupilkino  doh.gif norėčiau tokios šviesesnės,o ne pilkos  g.gif

tai tas turbūt netiks g.gif Kaip greitai nuimt spalvą tai sunku pasakyt g.gif gal kuri tau labiau patars, bet po savaitės man atrodo tau ir taip pašviesės įprastai plaunant galvą
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2008 09 12, 12:57)
tai tas turbūt netiks  g.gif  Kaip greitai nuimt spalvą tai sunku pasakyt g.gif  gal kuri tau labiau patars, bet po savaitės man atrodo tau ir taip pašviesės įprastai plaunant galvą

ačiū už patarimus 4u.gif
reiks galvą plaut tris kartus,kad greičiau ta spalva pranyktų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2008 09 12, 13:21)
ačiū už patarimus  4u.gif
reiks galvą plaut tris kartus,kad greičiau ta spalva pranyktų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o man grazu pilki plaukai ax.gif beje- visi sviesinantys sampunai butent turi pilkinamuju savybiu- nes sviesiu plauku didziausia beda oranziniai atspalviai... nors mano naturaliai sviesus plaukai as irgi kartais naudoju toki pilkinanti sampuna, nes nepatinka man tie vario atspalviai plaukuose unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 12, 22:29)
o man grazu pilki plaukai ax.gif  beje- visi sviesinantys sampunai butent turi pilkinamuju savybiu- nes sviesiu plauku didziausia beda oranziniai atspalviai... nors mano naturaliai sviesus plaukai as irgi kartais naudoju toki pilkinanti sampuna, nes nepatinka man tie  vario atspalviai plaukuose unsure.gif

bet mano jau per daug pilki doh.gif netinka man tokia spalva visai schmoll.gif bet nieko,jau turiu norimą spalvą rolleyes.gif perdažė kirpėja ax.gif žinau,kad plaukams labai kenkia bet ką padarysi unsure.gif beje,o tų šampūnų kur galima įsigyti ir kokį pavadinimą būtų gerai sužinot blush2.gif gal kada prireiks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2008 09 12, 22:39)
bet mano jau per daug pilki  doh.gif netinka man tokia spalva visai  schmoll.gif bet nieko,jau turiu norimą spalvą  rolleyes.gif  perdažė kirpėja  ax.gif žinau,kad plaukams labai kenkia bet ką padarysi   unsure.gif  beje,o tų šampūnų kur galima įsigyti ir kokį pavadinimą būtų gerai sužinot  blush2.gif gal kada prireiks  doh.gif

ivairiausiu yra tu sampunu rolleyes.gif nuo kasdienai naudojamu- nezinau ar jie daro kokia itaka spalvai- tokiu kaip nivea, dove ir t.t. as dabar turiu Cutrin catch the color blondinems- nedidelis buteliukas- bet putoja beprotiskai blink.gif atrodo uztenka keliu lasu- as ji naudoju po paprasto sampuno- ismuilinu ir palieku kokioms 5 minutems- jo spalva tokia laaabai violetine- net putos truputi violetines buna- manau uztai jis ir neutralizuoja geltona spalva. na nezinau kiek ten jo poveikio, bet kolkas plaukai nenugeltonavo- as vasara naturaliai isblunku- ir man labai patinka spalva, o rudeny ir ziema plaukai pasidario vario spalvos- ir man tokia spalva prie blyskios odos labai netinka blush2.gif tai naudoju dabar i savaite karta sita sampuna profilaktiskai- tiesa nezinau koki poveiki jis daro dazytiems plaukams. siaip tai yra labai daug firmu tu pilkinanciu sampunu mirksiukas.gif manau bet kurioj sarmoj issirinktum ax.gif
maniskis va toks:
http://pigu.lt/kosme...color?id=118324
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 12 rugsėjo 2008 - 21:23
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 12, 22:21)
siaip tai yra labai daug firmu tu pilkinanciu sampunu mirksiukas.gif  manau bet kurioj sarmoj issirinktum ax.gif
maniskis va toks:
http://pigu.lt/kosme...color?id=118324

aš kaip supratau, tai kaip tik norėtų pilkumą nujamt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 12 rugsėjo 2008 - 21:37
QUOTE(Juxt @ 2008 09 12, 23:36)
aš kaip supratau, tai kaip tik norėtų pilkumą nujamt  ax.gif

o as supratau kad jau nujame su dazais tongue.gif ir dabar klausia , koki naudot jeigu kartais noretus nujamt geltonuma ax.gif
Atsakyti