Pirkta Sarmoje. Nepigus jie, tiksliai nepamenu kiek, bet tikrai virs 50 litų
QUOTE(chakute @ 2008 09 07, 18:29)
as tai hempz sarmoje pirkau, sampunas 350ml kazkur 58lt kainuoja, kondiske panasiai. tik pvz samounas labai tirstas yra ir daug nereikia jo, tai ir kaina tokia baisi neatrodo
Turėjau tokį,matyt netiko,nes po plovimo taip suvėlė plaukus,kol iššukavau-pusę plaukų išroviau O išdžiūvę pūtėsi,vėlėsi ir kitaip išsidirbinėjo,išploviau antru kart-ta pati melodija.
Tada atidaviau savo gražuolei močiutei ,jai patiko,sakė liux šampūniukas Dėkojo man už tą gėrį
Bent jau aš tai niekur neberandu, anksčiau šios firmos gaminiais prekiavo sarma, bet viskas ten nebera, o man taip tikdavo kokosinis šampūnas ir kokosinė kaukė, kad norisi staugti Na jei kas užmatysit skambinkit visais varpais
Bent jau aš tai niekur neberandu, anksčiau šios firmos gaminiais prekiavo sarma, bet viskas ten nebera, o man taip tikdavo kokosinis šampūnas ir kokosinė kaukė, kad norisi staugti Na jei kas užmatysit skambinkit visais varpais
Laba, o gal kuri nors is jus bandete TIGI CATWALK CURLS ROCK ? Mano garbanoti plaukuciai ir dabar mastau ar verta ar neberta pirkti Arba SENSCIENCE SILK MOISTURE
Turejau Londos sampuna su makadamijomis ir greipfruktu. Tai plaukams patiko - tokie sunkus, krentatntys, bet galvos odai tai ne - nieztejo ir smulkiu pleiskaneliu atsirado.
Bet tureciau pamineti, kad mano galvos oda siaip jau opi, ir daznai nutinka taip, kad plaukui priemone patinka, o odai ne.. Tai sunku pasakyt ar galeciau parekomenduoti drasiai, ar ne...