Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(LEMINAKE @ 2008 09 07, 20:53)
Schwarkopf Glis kur  schmoll.gif  isbandziau kelias rusis (siuo metu dazytiems plaukams) grynas sss...  wink.gif  pleiskanu saltinis  wacko.gif

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif
Dar ir plaukai slink pradejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 09 07, 14:17)
Kokia kaina, kur pirkai ?  ax.gif

Pirkta Sarmoje. Nepigus jie, tiksliai nepamenu kiek, bet tikrai virs 50 litų
QUOTE(chakute @ 2008 09 07, 18:29)
as tai hempz sarmoje pirkau, sampunas 350ml kazkur 58lt kainuoja, kondiske panasiai. tik pvz samounas labai tirstas yra ir daug nereikia jo, tai ir kaina tokia baisi neatrodo smile.gif

va cia ir atsakymas smile.gif taip, sampunas labai tirstas. kondicionierius jau baigiasi, o dar sampuno koks trecdalis.
Atsakyti
Dar as atradau viena tinkanti sampuna - O'rising drekinantis su kokosu. Mano siaudams labai tiko thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau cutrin bio + balance shampoo ir radical. Ismeginusi pasidalinsiu ispudziais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 09 11, 13:16)
Nusipirkau cutrin bio + balance shampo. Ismeginusi pasidalinsiu ispudziais smile.gif

Turėjau tokį,matyt netiko,nes po plovimo taip suvėlė plaukus,kol iššukavau-pusę plaukų išroviau doh.gif O išdžiūvę pūtėsi,vėlėsi ir kitaip išsidirbinėjo,išploviau antru kart-ta pati melodija.
Tada atidaviau savo gražuolei močiutei biggrin.gif ,jai patiko,sakė liux šampūniukas g.gif Dėkojo man už tą gėrį blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 09 10, 17:46)
Dar as atradau viena tinkanti sampuna - O'rising drekinantis su kokosu. Mano siaudams labai tiko thumbup.gif

Kur pirkai? Man jis taip labai patiko, bet neberandu niekur prekyboje g.gif
Atsakyti
QUOTE(valdonė @ 2008 09 11, 16:05)
Kur pirkai? Man jis taip labai patiko, bet neberandu niekur prekyboje  g.gif

na, as gavau puse buteliuko dovanu blush2.gif O jo jau nera pirkti..? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 09 11, 14:13)
na, as gavau puse buteliuko dovanu blush2.gif O jo jau nera pirkti..? doh.gif

Bent jau aš tai niekur neberandu, anksčiau šios firmos gaminiais prekiavo sarma, bet viskas ten nebera, o man taip tikdavo kokosinis šampūnas ir kokosinė kaukė, kad norisi staugti doh.gif blink.gif Na jei kas užmatysit skambinkit visais varpais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valdonė @ 2008 09 11, 14:44)
Bent jau aš tai niekur neberandu, anksčiau šios firmos gaminiais prekiavo sarma, bet viskas ten nebera, o man taip tikdavo kokosinis šampūnas ir kokosinė kaukė, kad norisi staugti  doh.gif  blink.gif  Na jei kas užmatysit skambinkit visais varpais  4u.gif

Bent jau anksčiau šios firmos kosmetika prekiavo Akropolio Eurovaistinė ax.gif
Atsakyti
maciau droge Londos sampunus. gal yra bandziusiu? g.gif smile.gif
Atsakyti
Laba, o gal kuri nors is jus bandete TIGI CATWALK CURLS ROCK ? Mano garbanoti plaukuciai ir dabar mastau ar verta ar neberta pirkti 4u.gif
Arba SENSCIENCE SILK MOISTURE mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reduciukas: 11 rugsėjo 2008 - 17:45
QUOTE(Zakkis @ 2008 09 11, 16:06)
maciau droge Londos sampunus. gal yra bandziusiu? g.gif  smile.gif

Turejau Londos sampuna su makadamijomis ir greipfruktu. Tai plaukams patiko - tokie sunkus, krentatntys, bet galvos odai tai ne - nieztejo ir smulkiu pleiskaneliu atsirado.
Bet tureciau pamineti, kad mano galvos oda siaip jau opi, ir daznai nutinka taip, kad plaukui priemone patinka, o odai ne.. blush2.gif Tai sunku pasakyt ar galeciau parekomenduoti drasiai, ar ne... ax.gif
Atsakyti