Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

"ELVITAL" geltonas man toks geras wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2008 05 27, 15:49)
as gal koki pusmeti naudojau Goldwell sampuna, kauke bei seruma nuo slinkimo ir kad plaukai geriau bei graiciau augtu  smile.gif  nesiskundziu, patinka man ju produkcija, o kaip jums? rolleyes.gif

labukas visom...kur ir kokia kainyte galeciau nusipirkti priemoniu palukam nuo slinkimo?
smile.gif
Atsakyti
man siuo metu numero uno Hempz sampunas + kondiske. Super sutvarke plaukus padrekino, pamaitino. Plaukai pasidare normalus. Zodziu, geris smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelinka: 05 rugsėjo 2008 - 20:16
Gal jau kuri spejo isbandyti Gosh sampunus..? Yra kaip naujiena Kosmadoje.
Atsakyti
QUOTE(Memoria @ 2008 09 05, 19:59)
"ELVITAL" geltonas man toks geras wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o man elvital taip velniškai neputoja g.gif tai nepatinka, dabar noriu kuo greičiau pabaigt.
Kol kas nieko geresnio nei DOVE šampūnus neradau, gal jau ir kartosiuos, bet tikrai siūlau.
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 09 05, 22:23)
o man elvital taip velniškai neputoja  g.gif  tai nepatinka, dabar noriu kuo greičiau pabaigt.
Kol kas nieko geresnio nei DOVE šampūnus neradau, gal jau ir kartosiuos, bet tikrai siūlau.

cia DOVE giri sviesintiems plaukams?
Atsakyti
Tikrai taip. šiandien kažkaip išvadas pasidariau - šiuo metu naudojau Elvital, ir pastebėjau, kaip plaukai nebe tokie balti, to visiškai nebūdavo naudojant DOVE šviesintiems.
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2008 09 05, 21:15)
man siuo metu numero uno Hempz sampunas + kondiske. Super sutvarke plaukus padrekino, pamaitino. Plaukai pasidare normalus. Zodziu, geris smile.gif

Kokia kaina, kur pirkai ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(valdonė @ 2008 09 05, 16:41)
Naudoju ir aš Hempz priemones, tikrai geros, taciau nepatinka, kad jose yra silikono  doh.gif  Na plaukai tikrai minksti, nesivelia  4u.gif Žiūrėsim kaip bus toliau  4u.gif

tai del to jie ir yra minksti, nes yra silikono..
Atsakyti
as tai hempz sarmoje pirkau, sampunas 350ml kazkur 58lt kainuoja, kondiske panasiai. tik pvz samounas labai tirstas yra ir daug nereikia jo, tai ir kaina tokia baisi neatrodo smile.gif
Atsakyti
Žiūriu, kad visai tolyn nukišau visus Tigius, nes labai jau patinka Aveda šampūnas ir kondicionierius su mėta ir rozmarinu thumbup.gif
Atsakyti
Schwarkopf Glis kur schmoll.gif isbandziau kelias rusis (siuo metu dazytiems plaukams) grynas sss... wink.gif pleiskanu saltinis wacko.gif
Atsakyti