"ELVITAL" geltonas man toks geras
QUOTE(Rutele_S @ 2008 05 27, 15:49)
as gal koki pusmeti naudojau Goldwell sampuna, kauke bei seruma nuo slinkimo ir kad plaukai geriau bei graiciau augtu nesiskundziu, patinka man ju produkcija, o kaip jums?
labukas visom...kur ir kokia kainyte galeciau nusipirkti priemoniu palukam nuo slinkimo?
man siuo metu numero uno Hempz sampunas + kondiske. Super sutvarke plaukus padrekino, pamaitino. Plaukai pasidare normalus. Zodziu, geris
Gal jau kuri spejo isbandyti Gosh sampunus..? Yra kaip naujiena Kosmadoje.
QUOTE(Memoria @ 2008 09 05, 19:59)
"ELVITAL" geltonas man toks geras
o man elvital taip velniškai neputoja tai nepatinka, dabar noriu kuo greičiau pabaigt.
Kol kas nieko geresnio nei DOVE šampūnus neradau, gal jau ir kartosiuos, bet tikrai siūlau.
QUOTE(Turkish @ 2008 09 05, 22:23)
o man elvital taip velniškai neputoja tai nepatinka, dabar noriu kuo greičiau pabaigt.
Kol kas nieko geresnio nei DOVE šampūnus neradau, gal jau ir kartosiuos, bet tikrai siūlau.
cia DOVE giri sviesintiems plaukams?
Tikrai taip. šiandien kažkaip išvadas pasidariau - šiuo metu naudojau Elvital, ir pastebėjau, kaip plaukai nebe tokie balti, to visiškai nebūdavo naudojant DOVE šviesintiems.
QUOTE(Lelinka @ 2008 09 05, 21:15)
man siuo metu numero uno Hempz sampunas + kondiske. Super sutvarke plaukus padrekino, pamaitino. Plaukai pasidare normalus. Zodziu, geris
Kokia kaina, kur pirkai ?
QUOTE(valdonė @ 2008 09 05, 16:41)
Naudoju ir aš Hempz priemones, tikrai geros, taciau nepatinka, kad jose yra silikono Na plaukai tikrai minksti, nesivelia Žiūrėsim kaip bus toliau
tai del to jie ir yra minksti, nes yra silikono..
Žiūriu, kad visai tolyn nukišau visus Tigius, nes labai jau patinka Aveda šampūnas ir kondicionierius su mėta ir rozmarinu
Schwarkopf Glis kur isbandziau kelias rusis (siuo metu dazytiems plaukams) grynas sss... pleiskanu saltinis