Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 04, 16:59)
Oho kaip sudominai  bigsmile.gif
Kur pirkai ir kokia kaina?  4u.gif

Kirpykloje pirkau. Mokėjau lyg 50lt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2008 09 01, 12:53)
Ka galit pasakyt apie Vichy sampunus?Gundausi pirkt.

Neseniai sunaudojau gyvybingumo teikiančio 400ml. Tai labai ilgai užteko nors mano plaukai labai ilgi, plaunu kas antrą dieną, bet po du kartus. Stebuklų nepadarė, bet ir nepablogno situacijos. Toks kvapas geras, švelnus labai.
Atsakyti
Kai slenka plaukai, man padeda Fitoval sampunas.
Atsakyti
Sveikos, esu nauja nare ir noriu prisijungti prie jusu diskusiju. as nusipirkau nauja Hempz linijos drekinanti sampuna ir kondicionieriu, nes mano plaukai sausoki. rezultatas pasakiskas, net kirpeja kai nuejau klausinejo kas pasidare mano plaukams, kaip jie pasikeite. o cia tik naujasis sampunas smile.gif ar esate bande kazka daugiau is Hempz?
Atsakyti
as tik girdejus negeru atsiliepimu,o per keik laiko sudrekino plaukus,na kiek laiko naudojate sampuna, kol pajutote rezultata?
Atsakyti
as siuo metu naudoji sitoki revlon ir nusiskundimu neturiu
user posted image

Atsakyti
O sakykit ar kuri nors bandėte Noah plaukų šampūnus ar priežiūros priemones? Girdėjau neblogų atsiliepimų, bet pati dar neišbandžiau ax.gif

Beje, poster_offtopic.gif

QUOTE(chakute @ 2008 09 04, 21:51)
Sveikos, esu nauja nare ir noriu prisijungti prie jusu diskusiju. as nusipirkau nauja Hempz linijos drekinanti sampuna ir kondicionieriu, nes mano plaukai sausoki. rezultatas pasakiskas, net kirpeja kai nuejau klausinejo kas pasidare mano plaukams, kaip jie pasikeite. o cia tik naujasis sampunas smile.gif  ar esate bande kazka daugiau is Hempz?

Kažkas čia ne taip ax.gif Nes tik prisijungė - Hempz kūno losjonas tobulas, Hempz plaukų priežiūros priemonės tobulos.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonka: 05 rugsėjo 2008 - 10:15
na nereikia cia nieko itarineti smile.gif tiesiog dalinuosi savo patirtimi. rezultata as pastebejau jau po poros kartu naudojimo. visada naudodavau paprastas priemones plaukams, taciau kai pabandziau profesialia linija tai pojutis visai kitoks.
Atsakyti
QUOTE(chakute @ 2008 09 05, 12:59)
na nereikia cia nieko itarineti smile.gif tiesiog dalinuosi savo patirtimi.  rezultata as pastebejau jau po poros kartu naudojimo. visada naudodavau paprastas priemones plaukams, taciau kai pabandziau profesialia linija tai pojutis visai kitoks.

Nepyk 4u.gif Nepiktybiškai aš, tiesiog kažkaip keistai man nuskambėjo, nes abi šios temos prie mano Favorites buvo rolleyes.gif
Tai jei iš tikrųjų šio gamintojo įvairius produktus naudoji ir visi tinkami, tai tuomet verti dėmesio reiškias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonka @ 2008 09 05, 13:04)
Nepyk  4u.gif  Nepiktybiškai aš, tiesiog kažkaip keistai man nuskambėjo, nes abi šios temos prie mano Favorites buvo  rolleyes.gif 
Tai jei iš tikrųjų šio gamintojo įvairius produktus naudoji ir visi tinkami, tai tuomet verti dėmesio reiškias  mirksiukas.gif

o man tai cia kaiip reklama atrodo g.gif nes ir tiesinimo kremas HEPMZ jai geriausias atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Naudoju ir aš Hempz priemones, tikrai geros, taciau nepatinka, kad jose yra silikono doh.gif Na plaukai tikrai minksti, nesivelia 4u.gif Žiūrėsim kaip bus toliau 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri jau ismeginot nauja "nivea" linija pazeistiems plaukams? Vakar ar uzvakar reklama maciau , tai noreciau nuomones bandziusiu isgirst 4u.gif
QUOTE(Braškė. @ 2008 09 04, 18:51)
Kirpykloje pirkau. Mokėjau lyg 50lt.  ax.gif

4u.gif
Atsakyti