Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 30, 11:11)
bet kas 2 savaites keitines kosmetika, man kazkas nerealaus atrodo, nes po 2 sav, jau plaukams blogai nuo sio sampuno pasidaro doh.gif o va dabar naudoju labai svelnu corine de farme su mangu ekstraktu ir esu labai patenkinta bigsmile.gif

Gal sampunas paprasciausiai plaukams netinka?
Nes man pvz. "nivea" sampuna galiu visa buteliuka isnaudot ir tik tada pakeist g.gif
Atsakyti
man su šampūnais nesiseka doh.gif

o kaip jums rusiški šampūnai ? gal yra bandžiusių ? kokių firmų pasiūlytumėt ?
pati dar nebandžiau ax.gif o kažkaip pradėjo traukti prie rusiškų plaukų priemonių rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fantutee: 30 rugpjūčio 2008 - 12:25
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 30, 10:11)
bet kas 2 savaites keitines kosmetika, man kazkas nerealaus atrodo, nes po 2 sav, jau plaukams blogai nuo sio sampuno pasidaro doh.gif o va dabar naudoju labai svelnu corine de farme su mangu ekstraktu ir esu labai patenkinta bigsmile.gif

as tiesiog turiu du tris sampunus vienu metu : valandi, svelnu kasdieniam varotjimui ir riebiems plaukams (cia pvz.) ir naudoju pagal poreiki mirksiukas.gif jokiu problemu tame nematau
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie šampūną ir kondicionierių "Hempz"? Gal kas bandėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 08 30, 13:36)
as tiesiog turiu du tris sampunus vienu metu : valandi, svelnu kasdieniam varotjimui ir riebiems plaukams (cia pvz.) ir naudoju pagal poreiki  mirksiukas.gif  jokiu problemu tame nematau

o koks tas valantis?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 08 30, 13:00)
o koks tas valantis?

user posted image
Bonacure Deep Cleansing Shampoo
hair & scalp expert for an inbalanced scalp

Bonacure Deep Cleansing Shampoo by Schwarzkopf is a daily shampoo for in-depth cleansing of hair and scalp that removes oily residues and product build-up.
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 08 30, 12:33)
Gal sampunas paprasciausiai plaukams netinka?
Nes man pvz. "nivea" sampuna galiu visa buteliuka isnaudot ir tik tada pakeist  g.gif

na as cia apie gliss kurr kalbejau, kad plaukas greit priprasdavo, todel ir nepatinka, matyt netiko, o va dabartini kur naudoju, tai viskas liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Homonoja @ 2008 08 29, 22:34)
man irgi patinka sis sampunas  thumbup.gif  Dar l'orial patinka. As vis pakaitalioju juos. Nusipirkau Margaritos sampuna, tai man netiko ir nepatiko  schmoll.gif  plaukai rodos visai net neissiplove, tokie pat riebaluoti liko ir tokie sunkus atrodo. Siandien nusipirkau man nematytos ir negirdetos firmos sampuna ir kondicionieriu Keranove g.gif
Ismeginsiu ir parasysiu ar patiko  bigsmile.gif

dar kartą sutinku drinks_cheers.gif irgi pirkau vaikams skirtą Margaritos šampūną su braškių kvapu. nu siaubas, tai pats blogiausias šampūnas kokį esu turėjus. nepirkit nes nežinosit nei kur dėt nei ką daryt. vaikučio plaukams netinka, savų bus gaila. aš net šepetėlių nedrįstu plaut su tokiu. o šiandien pasijutau reklamos auka ir nusipirkau nivea ta rudiems plaukams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milldute @ 2008 08 29, 09:32)
As kaip tik turiu dabar si rinkini... Na net nezinau, ka apie ji pasakyti...  g.gif  Tikrai manau nevertas savo kainos... Man daug labiau patiko Tos pacios firmos Alterna sampunas su ersketu ikrais!

Ačiū labai už nuomonę 4u.gif
beje šiuo metu turiu Alternos su ikrais ir jūros šilku,tai kažkaip nelabai man,nors mokėjau tikrai nemažai ir tikėjaus stebuklo ax.gif biggrin.gif
O tuos su baltaisiais triufeliais jau užsisakiau ir bene tris kart pigiau rolleyes.gif biggrin.gif tai manau verta ir pabandyt.Mano plaukai banguoti,ir riebinas vos prie pat šaknų,o visa kita sausi,taip ir noris aliejaus butelį supilt kad plauką sudrėkint ir nuramint lotuliukas.gif
Na dabar jau įdomu bus kaip man tiks tie "stebuklingieji" šampūnas ir balzamas rolleyes.gif

QUOTE(kucaka7 @ 2008 08 30, 13:52)
Kokie atsiliepimai apie šampūną ir kondicionierių "Hempz"? Gal kas bandėt?  g.gif

kaip tik vakar Sarmoj pardavėja bandė įkišt,labai gyrė kad perkami,kad veiksmingi ir geri.Kažkodėl ir man atrodo kad jie yra tikrai neblogi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 08 30, 14:34)
user posted image

Bonacure Deep Cleansing Shampoo by Schwarzkopf is a daily shampoo for in-depth cleansing of hair and scalp that removes oily residues and product build-up.

Na ir kaip sis sampunas, ar jauciasi kad valo? Ar yra koks skirtumas nuo paprasto sampuno? Man irgi reiketu valancio, bet tik apie si vieninteli esu girdejusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 08 30, 14:34)
user posted image

QUOTE(FoxLady @ 2008 08 31, 12:48)
Na ir kaip sis sampunas, ar jauciasi kad valo? Ar yra koks skirtumas nuo paprasto sampuno? Man irgi reiketu valancio, bet tik apie si vieninteli esu girdejusi ax.gif

As irgi sita karta per savaite naudoju thumbup.gif Skirtumas aisku yra.Ji reikia imasazuot ir palikt 1-2min,as dvi laikau,patinka kad galvos oda isvalo,visus priemoniu likucius,plaukai graziai purus buna.Maziau slenka,nes isplauna riebalus is galvos odos.Geras atradimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 08 31, 12:57)
As irgi sita karta per savaite naudoju thumbup.gif Skirtumas aisku yra.Ji reikia imasazuot ir palikt 1-2min,as dvi laikau,patinka kad galvos oda isvalo,visus priemoniu likucius,plaukai graziai purus buna.Maziau slenka,nes isplauna riebalus is galvos odos.Geras atradimas thumbup.gif

Kaip uzsinorejau wub.gif
Atsakyti