Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(jauniute @ 2008 06 03, 12:39)
o gal netyciom galit pasakyti kiek kinuoja joico k-pak kaukyte?smile.gif

Ir tuo pačiu gal pasakysit, kiek kainuoja ta plaukų atgaivinimo procedūra ir kuriam laikui tas efektas išlieka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 06 03, 11:39)
o gal netyciom galit pasakyti kiek kinuoja joico k-pak kaukyte?smile.gif

85 litukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonka @ 2008 06 03, 13:12)
Ir tuo pačiu gal pasakysit, kiek kainuoja ta plaukų atgaivinimo procedūra ir kuriam laikui tas efektas išlieka?  ax.gif

Čia jau man pasisekė blush2.gif pakliuvau į vieno žurnalo pasikeitimo akciją, tai viską darė nemokamai bigsmile.gif dėjo drėkinančias ir maitinančias kaukes. Tuomet dažė su augaliniais Joico dažais. Po dažymo vėl kaukę dėjo, kad spalva išliktų gera ir žvilgėtų. ax.gif Viskas truko šešias valandas doh.gif Prieš tai plaukai buvo labai nušiurę, sausi, kaip šiaudai. Po visko jie tapo labai minkšti, tokie tarsi papilnėję (nežinau kaip išsireikšt) blush2.gif Šitas malonumas būtų kainavęs man baisiai daug ir už savo pinigus tikrai negalėčiau pasidaryt, bent jau kolkas blush2.gif
Atsakyti
sveikos,
gal kas esat isbandziusios Revlon firmos priemones? kazkaip vis gundausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 05 29, 08:26)
apie kuria serija kalbi..? apie ta su ikru ekstraktu....?

Taip,su ikrais,Anti aging.
Papildyta:
QUOTE(kotri_ @ 2008 06 01, 19:29)
Tie su ikru ekstraktu tai man labai  thumbup.gif Tik, kad labai jau brangus doh.gif

Atrodo brangus,bet as naudoju nuo sausio 4d.Balzamo turiu dar puse,o sampuno truputi maziau.Labai gerai,kad yra dozatorius,tai nepili puses delno tongue.gif Be to,as turiu nebloga nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(Pepi @ 2008 06 04, 10:04)
Taip,su ikrais,Anti aging.
Papildyta:

Atrodo brangus,bet as naudoju nuo sausio 4d.Balzamo turiu dar puse,o sampuno truputi maziau.Labai gerai,kad yra dozatorius,tai nepili puses delno tongue.gif  Be to,as turiu nebloga nuolaida.

kurias priemones is caviar serijos naudoji...? ta parsme kokios spalvos buteliukai.....melyni(drekinantis)... balti(blondinem) ar sviesiai violetiniai(purumas)...?

sampunu ir kondicionieriu nebandziau dar ......kazkaip man paul mitchell prilipo.......

bet is alterna caviar serijos turiu seriuma plaukams......
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 06 04, 19:59)
kurias priemones is caviar serijos naudoji...? ta parsme kokios spalvos buteliukai.....melyni(drekinantis)... balti(blondinem) ar sviesiai violetiniai(purumas)...?
sampunu ir kondicionieriu nebandziau dar ......kazkaip man paul mitchell prilipo.......

bet is alterna caviar serijos turiu seriuma plaukams......

Drekinantis violetiniam buteliuke( tikrai ne melynas). Bet gal koki kita reiks pabandyt, nors mano kirpejas sako,jei sampunas tinka,nereikia jo daznai keisti.
Atsakyti
QUOTE(Pepi @ 2008 06 04, 20:40)
nors mano kirpejas sako,jei sampunas tinka,nereikia jo daznai keisti.

Aš vieną kartą plaunu su TIGi, o kitą - su Klorane. Rezultatais nesiskundžiu, kaip tik kai plaudavau visą laiką su vienu, pradėdavo pleiskanoti oda ir plaukai nebetokie gražūs būdavo... Aš labiau tikiu tuo, kadplaukai pripranta prie šampūno dėl to geriau keitalioti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepi @ 2008 06 04, 17:40)
Drekinantis violetiniam buteliuke( tikrai ne melynas). Bet gal koki kita reiks pabandyt, nors mano kirpejas sako,jei sampunas tinka,nereikia jo daznai keisti.

na jo tamsiai violetinis.....i melynuma..... 4u.gif man skaniai kvepia jie.......reikes isbandyti prie progos.. smile.gif

dabar aplamai kosmetikos naujove ikru ekstraktas....visur ju deda i veidu kremus....kunu kremus...sampunus ..soliariumo kremus ir tt....
Atsakyti
QUOTE(999999999 @ 2008 05 25, 15:31)
NENAUDOKIT JOKIAIS BUDAIS GARNIER JEIGU NORIT TURETI SVEIKUS PLAUKUS IR , KAD JIE NESLINKTU

QUOTE(999999999 @ 2008 05 25, 17:00)
TODEL, KAD DEDA MEDZIAGU NUO KURIU VELIAU MASISKAI  PRADEDA SLINKTI PLAUKAI, JIE TAMPA LABAI SILPNI.BUVO VIENAM SEMINARE KIRPEJU IR KOSMETOLOGU PRANESTA.

QUOTE(999999999 @ 2008 05 25, 18:35)
GAL TRUMPAI VARTOJAI?
Papildyta:

NEZINAU KOKIOS TEN MEDZIAGOS, BUVO DRAUGE SEMINARE IR PASAKE, KAD JEI NENORI NUPLIKTI, TAI GERIAU NENAUDOTI SIOS FIRMOS PRODUKCIJOS IR TIEK smile.gif

Na jau, na jau...
visu pirma nereikia rekti. Nes caps locko naudojimas internete yra lyginamas su ryksmu.

Antra, niekad nepatikesiu. Per ilgai plaunu galva butent su Fructis ir daziausi su Garnier, kad patikeciau smile.gif))))) tai a, o b tai kad tu seminaru kirpejams su kosmetikos pristatymais irgi "n" isklausiau. Pati, o ne mano drauge. Tai yra grynu gryniausia propaganda. Lygiai taip pat, kaip Wella varo ant Lorealio, o Lorealis ant Wellos... Kiekvienas kovoja su konkurentu. O protingi zmones tiesiog pasirenka tai, kas tinka smile.gif
Del nuplikimo.... hm.... nepavydziu savo kirpejai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif del darbo apimties smile.gif))) plauku yra tiek daug ir tiek greitai auga, kad pavydi ne viena. Esu isbandzius daug profesionaliu priemoniu: System Professional, z_one, Kerastase, Sebastian, lazartigue, kt. bet vis tiek griztu prie Fructis....
Atsakyti
QUOTE(mokka @ 2008 06 05, 21:34)
Na jau, na jau...
visu pirma nereikia rekti. Nes caps locko naudojimas internete yra lyginamas su ryksmu.

Antra, niekad nepatikesiu. Per ilgai plaunu galva butent su Fructis ir daziausi su Garnier, kad patikeciau smile.gif))))) tai a, o b tai kad tu seminaru kirpejams su kosmetikos pristatymais irgi "n" isklausiau. Pati, o ne mano drauge. Tai yra grynu gryniausia propaganda. Lygiai taip pat, kaip Wella varo ant Lorealio, o Lorealis ant Wellos... Kiekvienas kovoja su konkurentu. O protingi zmones tiesiog pasirenka tai, kas tinka smile.gif
Del nuplikimo.... hm.... nepavydziu savo kirpejai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif del darbo apimties smile.gif))) plauku yra tiek daug ir tiek greitai auga, kad pavydi ne viena. Esu isbandzius daug profesionaliu priemoniu: System Professional, z_one, Kerastase, Sebastian, lazartigue, kt. bet vis tiek griztu prie Fructis....

pilnai tikiu, kad ten seminaruose propoganda, bet pati esu du kartus nusipirkus garnier sampuna ir balzama, tai ispyliau visa lauk, nes skystimelis buvo, visiskai ne tokios kokybes kokios seniau schmoll.gif pati buvau pripratus prie garnier, ir tikrai nesiskusdavau, bet po situ bandymu nesekmingu nusipirkti normalios kokybes, daugiau nebeperku sitos firmos sampunu. apsistojau ties aussie dabar ir esu patenkinta ax.gif tiesa, naudoju laka plauku garnier, tai jis man tikrai liuks, o sampunai tai jau doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(braskinis_kokteilis @ 2008 06 05, 19:02)
pilnai tikiu, kad ten seminaruose propoganda, bet pati esu du kartus nusipirkus garnier sampuna ir balzama, tai ispyliau visa lauk, nes skystimelis buvo, visiskai ne tokios kokybes kokios seniau  schmoll.gif  pati buvau pripratus prie garnier, ir tikrai nesiskusdavau, bet po situ bandymu nesekmingu nusipirkti normalios kokybes, daugiau nebeperku sitos firmos sampunu. apsistojau ties aussie dabar ir esu patenkinta  ax.gif tiesa, naudoju laka plauku garnier, tai jis man tikrai liuks, o sampunai tai jau  doh.gif    blink.gif

gal uztaikei ant kokio skiesto garnier samuno ir balzamo,.. g.gif arba kokio sugedusio..... g.gif jokio skystimelio nemaciau ypac balzamuose......o garnier pagal savo klases sampunus tikrai geri......kaip ir pantene.....nors dvi firmos labiausiai dedamos i suns dienas.....ir nenuostabu nes pantene ir garnier sampunai uzima didziausia dali lentynu parduotuvese.......

pastebejau keikia tuos sampunus turincius plonus plaukus merginos...nes tie sampunai turi nemazai silikono....plaukus sulygina sutiesina ir tt......tai plonus plaukus dar labiau suligina ir paskui skelbia kad tie sampunai sureibalina plaukus sulipina uzdeda vaksa ant plauku ir t.t......reikia prisitaikyti sampunus pagal savo plaukus..o ne turincioms plonus plaukus naudoti tiesinancia serija... doh.gif

Atsakyti