Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Semile @ 2008 08 28, 00:00)
drinks_cheers.gif  as ir naudoju Nivea briunetems user posted image

ir as toki turiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 08 28, 12:18)
ir as toki turiu  tongue.gif

populiarus ziuriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grazinutel @ 2008 08 10, 16:44)
O man labai patinka Wash & Go sampunas su dilgelem, plaukai tokie svelnuciai buna..net apti kirpeja sake, jog plaukai silkiniai ir klause koki sampuna naudoju smile.gif  as ir pati is pat pradziu buvau nusistaciusi, nes tiek reklamos ir nebezinai ka rinktis, bet vat pabandziau ir tiko ir mano plaukam patiko  thumbup.gif

drinks_cheers.gif nu man idealus šampūnas. kaina visiškai menkutė, plaukai gerai išsiplauna, būna švelnūs, lengvai šukuojasi. nu žodžiu kirpėja kreivokai žiūrėjo į šį šampūną,sakė nelabai jie geri,bet man tinka, tai kodėl gi ne cool.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2008 08 24, 19:54)
Noriu paklaust,ar yra čia supermamų,kurios bandžiusios tokį tai vat šampūną ir balzamą? Liabai domina atsiliepimai ir nuomonė  4u.gif
http://www.cutndry.c...ve_main_410.jpg

As kaip tik turiu dabar si rinkini... Na net nezinau, ka apie ji pasakyti... g.gif Tikrai manau nevertas savo kainos... Man daug labiau patiko Tos pacios firmos Alterna sampunas su ersketu ikrais!

Atsiliepimai tokie:
1. Jis labai labai riebus! Labai sunkina plauka - bent jau man... Nors plaukai pazeisti sviesinimo, bet vistiek man sis sampunas per stiprus. Manau tiktu naudoti tik retkarciais.
2. Plaukai pasidaro po jo tokie kaip pukas! Net atrodo ant galvos ju nebelieka... lotuliukas.gif gal netinka mano besigarbanojantiems, chemiskai pazeistiems plaukams... Nors manau jis kaip tik jiems ir skirtas.
3. Pakuote labai grazi - kaip gero konjako buteliai... net kyla noras perpilti i juos kita sampuna. rolleyes.gif
4. Kaina nezmoniska, nesuvokiamai uzkelta...
Atsakyti
Man Gliss Kurr labiausiai patinka. Dabar naudoju Asia Beauty. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Guanyin @ 2008 08 29, 12:34)

o mano plaukai labai greit prie gliss kurr pripranta, tada greit susiriebaluoja, galvos oda ima pleiskanot schmoll.gif
Atsakyti
DEMESIO!!!! Pavojingi sampunai

SLS (pavojinga medziaga)>
CLEAR , FRUCTIS ,> Vo5, Palmolive, Paul Mitchell, L'Oreal , Body Shop
visi sie sampunai naudoja kazkoki chemikala vadinama SLS, kuris is tikro yra grindu ploviklis.
jie naudojami kad sampune butu daugiau putu.isivaizduokit ka gali grindu ploviklis padaryti jusu plaukams ar galvosodai. jis pazeis plaukus iki pat saknu.

tikrinkit SLS chemikala ir dantupastu sudetyje, nes ir ten jo daug kas deda. naudokites tik saugiais produktais, sudetyje neturinciais SLS.

juos galima rasti ivedus google.com sakini: "SLS Free Shampoo" arba "SLS Free Toothpaste".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 19401205: 29 rugpjūčio 2008 - 12:00
QUOTE(19401205 @ 2008 08 29, 12:57)
DEMESIO!!!! Pavojingi sampunai
SLS (pavojinga medziaga)>
CLEAR , FRUCTIS ,> Vo5, Palmolive, Paul Mitchell, L'Oreal , Body Shop
visi sie sampunai naudoja kazkoki chemikala vadinama SLS, kuris is tikro yra grindu ploviklis.
jie naudojami kad sampune butu daugiau putu.isivaizduokit ka gali grindu ploviklis padaryti jusu plaukams ar galvosodai. jis pazeis plaukus iki pat saknu.

tikrinkit SLS chemikala ir dantupastu sudetyje, nes ir ten jo daug kas deda. naudokites tik saugiais produktais, sudetyje neturinciais SLS.

juos galima rasti ivedus google.com sakini: "SLS Free Shampoo" arba "SLS Free Toothpaste".

Tas SLS yra sodium laureth sulfate? Lietuviskai butu natrio laurilsulfatas? o kur jo nera, visur jo pilna... cia tikrai jau ne i tema... be SLS dar kiek visokiu yra kenksmingu medziagu, bet jei be ju, tai reikia naudoti tik naturalius produktus, o tam yra naturalios kosmetikos tema.
Atsakyti
o man patinka TIGI BED HEAD plauku priemones thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 08 28, 23:41)
drinks_cheers.gif  nu man idealus šampūnas. kaina visiškai menkutė, plaukai gerai išsiplauna, būna švelnūs, lengvai šukuojasi. nu žodžiu kirpėja kreivokai žiūrėjo į šį šampūną,sakė nelabai jie geri,bet man tinka, tai kodėl gi ne cool.gif

man irgi patinka sis sampunas thumbup.gif Dar l'orial patinka. As vis pakaitalioju juos. Nusipirkau Margaritos sampuna, tai man netiko ir nepatiko schmoll.gif plaukai rodos visai net neissiplove, tokie pat riebaluoti liko ir tokie sunkus atrodo. Siandien nusipirkau man nematytos ir negirdetos firmos sampuna ir kondicionieriu Keranove g.gif
Ismeginsiu ir parasysiu ar patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Homonoja: 29 rugpjūčio 2008 - 21:36
QUOTE(Guanyin @ 2008 08 29, 13:34)

Siaip jau bet kokia kosmetika laikas nuo laiko patartina kaitaliot.
Atsakyti
QUOTE(Guanyin @ 2008 08 29, 23:55)
Siaip jau bet kokia kosmetika laikas nuo laiko patartina kaitaliot.

bet kas 2 savaites keitines kosmetika, man kazkas nerealaus atrodo, nes po 2 sav, jau plaukams blogai nuo sio sampuno pasidaro doh.gif o va dabar naudoju labai svelnu corine de farme su mangu ekstraktu ir esu labai patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti