Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(cognac @ 2008 08 20, 14:35)
nematytas, kokiems cia plaukams skirtas?

jų labai daug rūšių yra, šitas būtent nuo plaukų slinkimo su fito aktyviuoju komponentu blink.gif (net nežinau ką reiškia biggrin.gif ) ir su ženšenių + chininmedžių natūraliais extraktais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 08 19, 20:08)
Blogiausia tai , kad jie pasišiaušia .. O šiaip kremą naudoju .. Norėjau gal kokį aliejuką , bet nežinau koks ir betiktų mano plaukam...  doh.gif
QUOTE(rozyteaa @ 2008 08 20, 12:10)
Labai atsiprasau uz klaidinga info . Plaukai nesivelia o labai puciasi . Atrodo , kad gera elektros srove pakracius butu...  verysad.gif
na, man nuo pūtimosi labai aliejukai gelbėja. pabandyk Kerastase. iš mano naudotų jis labiausiai tiko. dar joico labai neblogas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 08 20, 13:21)
apie šitą ar irgi mąsčiau  g.gif  bet nusipirkau šitą
user posted image

turejau toki, tik zalia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2008 08 20, 14:47)
na, man nuo pūtimosi labai aliejukai gelbėja. pabandyk Kerastase. iš mano naudotų jis labiausiai tiko. dar joico labai neblogas smile.gif

O man jis nepatiko schmoll.gif Daug malonesnis TBS vynuogių kauliukų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2008 08 20, 14:47)

Is kur cia tokius perkate ir kainyte domintu? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kašariukė @ 2008 08 20, 15:27)
O man jis nepatiko  schmoll.gif  Daug malonesnis TBS vynuogių kauliukų  g.gif

Nuo plauku priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 08 20, 15:31)
Is kur cia tokius perkate ir kainyte domintu?  ax.gif
Kerastase kirpykloj perku, apie 55 lt. kainuoja. o va joico salon+ būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2008 08 20, 20:12)
Kerastase kirpykloj perku, apie 55 lt. kainuoja. o va joico salon+ būna smile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 08 19, 13:37)
***** kiek esu naudojus neradau to perfect  doh.gif
ir prof. ir paprastų
kvaili mano plaukai, šaknys riebaluotos, galai saaaaaauusii baisiausiai  doh.gif  doh.gif  doh.gif
KĄ DARYT???? p.s. radžiui neskambinsiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai gal reikia tepti condicionieriu/plauku kauke tik ant galu, o ant saknu nieko...a sa na diena irgi kad tepu lf kauke plauku galams ir galvoju, kiek as tiems galams skiriu priemoniu ir prieziuros, o paskui galiausiai nukerpu doh.gif
o sampunus tai naudoju pakaitom, siuo metu is Lietuvos parsivezus viska loreal plaukams, na bet ir kainos, grozio galerijoj kaune isejau sumokejus netoli 500 lt blink.gif , ir manau sau, moku uz varda, kauke geraa, sampunas kaip sampunas...nemanau kad verta tiek moket sekanty karta

Atsakyti
labiausiai iš naudotų patinka Joico šampūnai ir kondicionieriai, antroj vietoj - Tigi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 08 20, 15:27)
O man jis nepatiko  schmoll.gif  Daug malonesnis TBS vynuogių kauliukų  g.gif

Kerastase ir man ne itin tiko, o TBS kolkas patenkinta, bet bandysiu dar kažką naujo rolleyes.gif
Atsakyti
vakar nusipirkau va toki ax.gif
http://www.hair1ukon...Shamp_250ml.jpg
sian bandysiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 08 20, 22:57)
labiausiai iš naudotų patinka Joico šampūnai ir kondicionieriai, antroj vietoj - Tigi  rolleyes.gif

O man kaip tik, TIGI pacioje paciausioje pirmoje vietoje, antroje - joico smile.gif Kazko geresnio jau ir nebeieskau.
Atsakyti