Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(rozyteaa @ 2008 08 19, 12:17)
Tai niekas nieko nepatars?  verysad.gif
manyčiau, kad netinkamas priemones naudoji. pabandyk glotninačias, tiesinamiems plaukams skirtas serijas, nes kad ir netiesini plaukų žnyplėm, jie vistiek juos palygina, suglotnina. bent man tai jaučiasi tas skirtumas smile.gif
ar naudoji aliejukus, serumus? tepk juos ne tik ant galų, bet maždaug nuo pusės ilgio, irgi padeda sutramdyt besivelenčius plaukus.
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2008 08 19, 20:36)
manyčiau, kad netinkamas priemones naudoji. pabandyk glotninačias, tiesinamiems plaukams skirtas serijas, nes kad ir netiesini plaukų žnyplėm, jie vistiek juos palygina, suglotnina. bent man tai jaučiasi tas skirtumas smile.gif
ar naudoji aliejukus, serumus? tepk juos ne tik ant galų, bet maždaug nuo pusės ilgio, irgi padeda sutramdyt besivelenčius plaukus.

Blogiausia tai , kad jie pasišiaušia .. O šiaip kremą naudoju .. Norėjau gal kokį aliejuką , bet nežinau koks ir betiktų mano plaukam... doh.gif
Atsakyti
***** kiek esu naudojus neradau to perfect doh.gif
ir prof. ir paprastų
kvaili mano plaukai, šaknys riebaluotos, galai saaaaaauusii baisiausiai doh.gif doh.gif doh.gif
KĄ DARYT???? p.s. radžiui neskambinsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 08 19, 22:37)
***** kiek esu naudojus neradau to perfect  doh.gif
ir prof. ir paprastų
kvaili mano plaukai, šaknys riebaluotos, galai saaaaaauusii baisiausiai  doh.gif  doh.gif  doh.gif
KĄ DARYT???? p.s. radžiui neskambinsiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mano panasus plaukai. isbandyta n sampunu, visada ieskau ka naujo isbandyti. visai nesenai atradau nebloga sampuna savo plaukam is eurovaistines, Himalaya riebiems plaukams su rozmarinu, plauku galu neissausino. man labai patiko.
Atsakyti
Mano ta pati problema, vian pažįstama pasiūlė L'erbolario balzama linų. Dar nebandžiau, bet sakė jai jis superinis. O kol kas man labai patinka Klorane šampūnas. TIGI moisturing maniac baigiu nusivilti unsure.gif
Atsakyti
paskutinius metus naudojau Paul mitchell (skirtingus), dabar jau atkeliauja pas mane Joico - bandysiu 1 karta ir dar kazkoks is natur. produktu be tu visu blogu dalyku, nuplauka apnasas, susidariusias nuo plauku (nuo vandens ir sampunu), nuvalantis galvos oda (veikia kaip pilingas), kazkoks a lia ajurvedinis - irgi laukiu is jav - ziuresim, kaip veiks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cognac @ 2008 08 20, 10:27)
mano panasus plaukai. isbandyta n sampunu, visada ieskau ka naujo isbandyti. visai nesenai atradau nebloga sampuna savo plaukam is eurovaistines, Himalaya riebiems plaukams su rozmarinu, plauku galu neissausino. man labai patiko.

apie šitą ar irgi mąsčiau g.gif bet nusipirkau šitą
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 08 19, 21:37)
***** kiek esu naudojus neradau to perfect  doh.gif
ir prof. ir paprastų
kvaili mano plaukai, šaknys riebaluotos, galai saaaaaauusii baisiausiai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Mano ta pati problema,naudok kokius nori šampūnus,jei po plovimo nedėsi jokių aliejukų ar šiaip kremukų,glotninačių,drėkinančių palukus,amen,nei šukom nei grėbliu neiššukuosi lotuliukas.gif
Žinokit gavau dovanų Avon kaukę palukams,iš Planet Spa serijos,nu pati nebūčiau sugalvojus jos nusipirkt,bet išbandžius likau laaaabai patenkinta,sutramdė mano pašėlusius galiukus,puikiai sudrėkino,apramino pūtimąsi ir šiaušimą thumbup.gif Bet prie šaknų nepriplojo,purūs,vešlūs ir gražūs-tikrai wub.gif
Tik dėjau kaukę taip - ištepiau drėgnus plaukus kauke,užsimoviau maišiuką ant galvos lotuliukas.gif ir visą tai apsukau rankšluoščiu,po pusvalandžio išskalavau,nu super thumbup.gif
tik skalaujasi sunkokai,pili vandens kubais ir vistiek putoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2008 08 20, 12:29)
Mano ta pati problema,naudok kokius nori šampūnus,jei po plovimo nedėsi jokių aliejukų ar šiaip kremukų,glotninačių,drėkinančių palukus,amen,nei šukom nei grėbliu neiššukuosi  lotuliukas.gif

oj kad tu žinotum kiek pas mane tų aliejukų, serumukų doh.gif
linų sėmenų aliejum plaukus sutepus per naktį laikau, paskui išplaunu galva ir kaukę 2x per savaitę dedu, nors rašo laikyt 15 ar 30 min. kartais iki 2 val. prabūnu savaitgaliais, paskui tepu nenuplaunamu balzamu arba tokiu serumu su aloe vera arba furterner tokia stiprinamoji priemonė ar dar visą galybę tų priemonių turiu, ir po viso to dar kokia priemone plaukų galiukus pačius patepu, turiu 2 aliejukus ir gal 3 serumus/kremus plaukų galiukams doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 08 14, 19:35)
Na ka , pries pora savaiciu nusipirkau gliss kur sampuna. Tikras siaubas , pleiskanu atsirado  doh.gif
Gal kas galit patart koki sampuna , kad puruma pamazintu ? Ta prasme netaip veltusi , paklusnesni butu ir netokie issipute nes pabodo , kas 3 min sukas i rankas imt  doh.gif

Labai atsiprasau uz klaidinga info . Plaukai nesivelia o labai puciasi . Atrodo , kad gera elektros srove pakracius butu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 08 20, 12:21)
apie šitą ar irgi mąsčiau  g.gif  bet nusipirkau šitą
user posted image

lauksiu atsiliepimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 08 20, 13:21)
apie šitą ar irgi mąsčiau  g.gif  bet nusipirkau šitą
user posted image

nematytas, kokiems cia plaukams skirtas?
Atsakyti