Man pats paciausias dabar yra Viktoria's Secret sampunas Amber romance. tiesiog uzbure jo kvapas, o vasara kai daznai rytais nera daug laiko zaisti vonioje su visokiom plauku kaukem tai jis man idealus variantas, ir plaukai minksti nuo jo buna ir kvapas nepakartojamas ir nepaprastai ilgai isliekantis, nuo jo visa patalyne kvepia.
QUOTE(nakte @ 2008 08 18, 15:36)
Man pats paciausias dabar yra Viktoria's Secret sampunas Amber romance. tiesiog uzbure jo kvapas, o vasara kai daznai rytais nera daug laiko zaisti vonioje su visokiom plauku kaukem tai jis man idealus variantas, ir plaukai minksti nuo jo buna ir kvapas nepakartojamas ir nepaprastai ilgai isliekantis, nuo jo visa patalyne kvepia.
Is kur jy perkate?
man labai patiko CARELINE sampunas sausiem plaukam plaukai gana svelnus po plovimo, bet dabar noriu kazka naujo isbandyti, tik neapsisprendziu ka
Neseniai isbandziau sampuna is Tianshi, jau antra savaite kaip naudoju ir esu laaaaabai patenkinta, mano plaukuciai taip pat
Papildyta:
Nepaminejau, jis zoleliu pagrindo, labai svelnus ir veiksmingas, plaukas blizga, graziai krenta.
Papildyta:
Nepaminejau, jis zoleliu pagrindo, labai svelnus ir veiksmingas, plaukas blizga, graziai krenta.
QUOTE(rozyteaa @ 2008 08 14, 19:35)
Na ka , pries pora savaiciu nusipirkau gliss kur sampuna. Tikras siaubas , pleiskanu atsirado
Gal kas galit patart koki sampuna , kad puruma pamazintu ? Ta prasme netaip veltusi , paklusnesni butu ir netokie issipute nes pabodo , kas 3 min sukas i rankas imt
Gal kas galit patart koki sampuna , kad puruma pamazintu ? Ta prasme netaip veltusi , paklusnesni butu ir netokie issipute nes pabodo , kas 3 min sukas i rankas imt
Tai niekas nieko nepatars?
O man patinka paprastas sampunas Schwarzkopf
Dar turiu ta balzama, kur cia nuotraukoje antras, galvoju apie tos pacios linijos kauke Man sita linija patinka ir labai tinka, plaukai svelnus, purus ir galiukai pagrazejo
Dar turiu ta balzama, kur cia nuotraukoje antras, galvoju apie tos pacios linijos kauke Man sita linija patinka ir labai tinka, plaukai svelnus, purus ir galiukai pagrazejo
Turejau ta Gliss Kur plauku galiuku krema ( nuotraukoje desineje), tai galiu pasakyt kad man jis buvo veiksmingas, nusipirkau iskart po kirpyklos, kai galai buvo nukirpti ir naudojau saziningai kasdien, tai galiukai tikrai ilgiau isbuvo sveiki, nei nuo visokiu aliejuku
QUOTE(kamarele @ 2008 08 19, 13:37)
Turejau ta Gliss Kur plauku galiuku krema ( nuotraukoje desineje), tai galiu pasakyt kad man jis buvo veiksmingas, nusipirkau iskart po kirpyklos, kai galai buvo nukirpti ir naudojau saziningai kasdien, tai galiukai tikrai ilgiau isbuvo sveiki, nei nuo visokiu aliejuku
o man kaip tik nelabai patiko, vos baigiau, man avono netgi geresnis nors šiaip avon aplamai nelabai patinka
QUOTE(Juxt @ 2008 08 19, 14:54)
o man kaip tik nelabai patiko, vos baigiau, man avono netgi geresnis nors šiaip avon aplamai nelabai patinka
Man AVON nieko ispudingo, rezultatu kazkokiu ypatingu nepastebejau, noreciau pameginti ta gliss kur apie kuri pries tai rasiusi mamyte kalbejo dabar naudoju Allwaves professionelle, pirkau pas kirpeja grozio salone. Sitas tikrai patiko ir veiksmingas, plius nera brangus tik kvapas man jo erzina
Aš jau virš metų naudoju ALTERNA produktus,kažkaip labai man patinka viskas ir šampūnai,ir ba;lzamai,ir galiukams,ir formavimo priemonės.
Neapsunkina plauko,priduoda natūr blizgesį,mažiau šakojasi galai ir šiaip plaukas švelnus.
Gal dar kas esat bandę tą seriją,kokie atsiliepimai?
Neapsunkina plauko,priduoda natūr blizgesį,mažiau šakojasi galai ir šiaip plaukas švelnus.
Gal dar kas esat bandę tą seriją,kokie atsiliepimai?
O man siuo metu pats paciausias sampunas Corine de farme su mangu ekstraktu