Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

O man labai patinka Wash & Go sampunas su dilgelem, plaukai tokie svelnuciai buna..net apti kirpeja sake, jog plaukai silkiniai ir klause koki sampuna naudoju smile.gif as ir pati is pat pradziu buvau nusistaciusi, nes tiek reklamos ir nebezinai ka rinktis, bet vat pabandziau ir tiko ir mano plaukam patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 08 10, 10:03)
sveikos

turiu gana sausus ir prigludusius plaukus. naudodavau sebamed, bet nieko ypatingo nsulaukiau plius dar pleiskanu atsirado doh.gif
db atradau paprasta sublime
user posted image
melyna naudoju.tu 5 grudu ekstraktais.purina.ir istie, plaukai zvilga ir purus.o kaina nesikandzioja - 1l - 21lt ax.gif  uz sebamed maza buteliuka mokedavau apie 36lt doh.gif

O kur jie parduodami? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankh @ 2008 08 05, 11:37)
As lieku istikima GlissKur produkcijai. Ypac geri sampunai su 1/3 plauku kakes viename  thumbup.gif  O seip kaukes ir purskiami balzamai man yra nepakeiciami.

Sakote , su 1/3 kakes? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2008 08 11, 18:04)
Sakote , su  1/3 kakes? lotuliukas.gif

gal ir neblogai, kažkokia naujiena lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as apsistojau ties sampunu Dove lygiems plaukams, kuno spalvos pakuoteje. naudojant mano plaukuciai lengviau sukuojami, paklusnesni, o ir kasdien naudojamas nesausina plauku. dar kartais kokio balzamo panaudoju, tai visai galima gyventi tada su savo plaukais ax.gif
Atsakyti
Na ka , pries pora savaiciu nusipirkau gliss kur sampuna. Tikras siaubas , pleiskanu atsirado doh.gif
Gal kas galit patart koki sampuna , kad puruma pamazintu ? Ta prasme netaip veltusi , paklusnesni butu ir netokie issipute nes pabodo , kas 3 min sukas i rankas imt doh.gif
Atsakyti
Sveikos
isbandziau nemazai. Mano plaukai linke garbanotis , plonuciai. Ilga laika buvau istikima Gliss Kur, tiko ir patiko. Kai slinko naudojau
Lakme- nieko gero.
Seba med irgi nekoks,
Alfa-Pfarf- brangu ir visiskai nieko gero.
dabar atradimas Loccsitane kasdieniniam plovimui ploniems plaukams. Tikrai vertas kainos , taip pat ir kauke naudoju, isties atsigavo mano plaukai. Sekantis pirkinys bus irgi is loccsitane - nebuvo dar nusivylimo. 4u.gif
Ieskau geru putu ar formavimo priemones, kad nesulipintu ir neprigludintu plauku. Dar neatradau. schmoll.gif

Atsakyti
BodyShop melyniu sampunas thumbup.gif
Atsakyti
perku Palmolive smile.gif
Atsakyti
GlissKur smile.gif
Atsakyti
Man vis tik geriausi Keune šampunai 4u.gif ir kitos Keune plaukų priežiūros priemonės thumbup.gif
Atsakyti
esu plauku prieziuros priemoniu maniake ph34r.gif biggrin.gif
mano plaukai ilgi,linke suktis,ypac nuo dregmes,ju daug ir jie stori,galai sausi,labai saugau nuo luzinejimo

blogiausia,kas gali nutikti-palmolive,timotey ..plaukai stovi kaip siaudai po ju (cia sena patirtis,ju nenaudoju) doh.gif nuo head and shoulders (vyro pasiskolinau) isitaisiau pirmakart gyvenime pleiskanu,ir issinaikino ne iskart gun_bandana.gif

is pigesniu man stebuklingas fructis-plaukuciai tampa lengvi ir blizga.Is pigiu sampunu jis man fenomenas,net kai kurie prof.sampunai mano plaukus ne taip veikia g.gif dar pantene,elvital,gliskur puse bedos (visad viska perku garbanotiems arba sausiems/pazeistiems pl.)

careline violetiniame (garb.pl) man tinka drinks_cheers.gif
dabar naudoju: john frieda serijos sampuna garbanotiems (visai patenkinta),alfaparf kazkokios deimantines serijos (galetu buti ir geriau)

puses sampnunu (nes prof.) neatgaminu pavadinimu blush2.gif

greitu metu planuose-joico,nes turiu aliejuka,tai patenkinta ax.gif
Atsakyti