Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

man labai patinka šampūnas iš natūralių žaliavų "šampūnas žiedadulkė" firmos "Koslita" ... plaukučiai tapo švelnūs, pradėjo žvilgėti, dingo pleiskanojimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 08 04, 12:58)
dekui, vakar kaip tik buvau Douglas doh.gif  ir pamirsau apziureti.

kaip Tau sampunas? bigsmile.gif

Naudojau tik kartą- plaukai švelnūs, blizga. Na, dar reikėtų ilgiau panaudoti, kad susidaryti nuomonę smile.gif Aprašymas gražus- su amino rūgštimis, alijošiaus ekstraktu, atgaivina, drėkina plaukus.

Atsakyti
Sveikos, sian isiliejau i Jusu buri. Labai malonu 4u.gif hmmmm... bet iskart su moterisku klausimu as.gal kas bandete ta velform hair grow plus? Ar veiksmingas gelis nuo plauku slinkimo. O gal ir skatina augima kaip raso? Atsiliepkite mergaites, kurios bandet ar ka girdejot apie sia priemone.
Draugui labai reteja plaukai, tai mes abu siaudo griebiames kad tik ka pakeistume. ACIU thumbup.gif
Atsakyti
pats pats pačiausias man yra margaritos gintarinis brunetėms - pirkau gal 10 kartų ir dar pirksiu, be to jis pats būdamas nebrangus dar ir $ balzamui sutaupo, nes jo tiesiog nebereikia thumbup.gif
Atsakyti
As lieku istikima GlissKur produkcijai. Ypac geri sampunai su 1/3 plauku kakes viename thumbup.gif O seip kaukes ir purskiami balzamai man yra nepakeiciami.
Atsakyti
QUOTE(citru @ 2008 08 04, 23:45)
Sveikos, sian isiliejau i Jusu buri. Labai malonu  4u.gif hmmmm... bet iskart su moterisku klausimu as.gal kas bandete ta velform hair grow  plus? Ar veiksmingas gelis nuo plauku slinkimo. O gal ir skatina augima kaip raso? Atsiliepkite mergaites, kurios bandet ar ka girdejot apie sia priemone.
Draugui labai reteja plaukai, tai mes abu siaudo griebiames kad tik ka pakeistume. ACIU thumbup.gif

Va va ir aš net per paiešką pradėjau ieškot gal kas jau išbandė tą stebuklą, bet matyt kol kas niekas g.gif verysad.gif
Atsakyti
apie šitą priemonę yra užvesta atskira diskusija čia smile.gif nors atsiliepimų mažoka rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos

turiu gana sausus ir prigludusius plaukus. naudodavau sebamed, bet nieko ypatingo nsulaukiau plius dar pleiskanu atsirado doh.gif
db atradau paprasta sublime
user posted image
melyna naudoju.tu 5 grudu ekstraktais.purina.ir istie, plaukai zvilga ir purus.o kaina nesikandzioja - 1l - 21lt ax.gif uz sebamed maza buteliuka mokedavau apie 36lt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuolinė: 10 rugpjūčio 2008 - 10:03
visai nieko sampunas "natur vital"
http://www.emall.com.../b_ELIF1163.jpg
stai va toks va.
labai tonizuoja galvos oda, jauciasi gaivumas. plaukai po plovimo tampa tokie elastingi tongue.gif ir nebrangus ~20lt. dar raso kad skatina augima. silpniems ir normaliems plaukams. tongue.gif ir kiek tyrinejau sudeti, tai supratau kad be silikono blush2.gif ax.gif
Atsakyti
As paskutiniu metu perku tik Loccitane firmos sampunus, va siandien nusprendziau nusipirkti pabandyti citrusini sampuna suteikianti blizgesi ir skirta kasdieniniam naudojimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2008 08 10, 15:10)
As paskutiniu metu perku tik Loccitane firmos sampunus, va siandien nusprendziau nusipirkti pabandyti citrusini sampuna suteikianti blizgesi ir skirta kasdieniniam naudojimui  4u.gif

kai isbandysi lauksiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2008 08 10, 14:10)
As paskutiniu metu perku tik Loccitane firmos sampunus, va siandien nusprendziau nusipirkti pabandyti citrusini sampuna suteikianti blizgesi ir skirta kasdieniniam naudojimui  4u.gif

Kokius dar esi bandžius Loccitane šampūnus? Ir kaip patiko 4u.gif 4u.gif
Atsakyti