Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(purpurinė @ 2008 07 26, 22:25)
Man labai patinka dabar mano naujasis šampūnas Natura siberica drėkinantis ir purinantis ax.gif O dar beto naturalus  thumbup.gif

turejau jautriai galvos odai skirta sampuna - netiko
Atsakyti
Kadangi pastaruoju metu plaukuciai labai susilpnejo ir pradejo luzinet bei sakotis galai, tai nutariau isbandyti Barex firmos, AETO botanica linijos sampuna. Jis yra stiprinamasis, su bambuko ir jukos ekstraktais. Dar naudojau tik 2 kartus, bet thumbup.gif stebesiu koks rezultatas bus po ilgesnio naudojimo ax.gif
Atsakyti
O man patys paciausi yra is Keunes kasdieninis sampunas ir balzamas,peikiu tai c:enko nepatiko, geras patiko tikrai is alterego naurishing, fainutis patinka ir is Londos tiek sampunas tiek kauke,dar turiu irgi neblogas Jericho balzamas bet kvapas tai toks biski sintetinis o siaip fainas, ir Vivalytis sampunas ir aliejukas ir ypac kauke super. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2008 07 30, 23:04)
O man patys paciausi yra is Keunes kasdieninis sampunas ir balzamas,peikiu tai c:enko nepatiko, geras patiko tikrai is alterego naurishing, fainutis patinka ir is Londos tiek sampunas tiek kauke,dar turiu irgi neblogas Jericho balzamas bet kvapas tai toks biski sintetinis o siaip fainas, ir Vivalytis sampunas ir aliejukas ir ypac kauke super. smile.gif

Koks LONDA patinka?
Atsakyti
Londa tai Londacare moisture kicker, drekinamasis, o kauke Pantenol Treatment jojoba Almond. smile.gif
Atsakyti
o as jau senokai naudoju Noah , Naturalmente priemones, man patinka, nors jie naturaliu pagrindu, su eteriniais aliejais, (as zodzio aliejus ziauriai bijau, nes mano plaukai labai labai riebaluojas, tikliau galvos oda,) bet kazkaip tfu tfu tfu, tinka, kartais nes kas antra diena plaunuos galva :)tai dabar naudoju su lavandom, siaip lavandu kvapas stiprus, del to kai kam gali nepatikt, kas nemegsta lavandu, bet plaukai kokio svelnumo,mmm. aj ir dar Davines naudoju riebiai galvos odai, bet cia toks gydantis sampunas, kasdienai netinka. tai va, anksciau naudojau Tigi priemones, violetines spalvos, dazytiems plaukams, fainos visai,labiausiai kvapas patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2008 08 02, 00:49)
o as jau senokai naudoju Noah , Naturalmente priemones, man patinka, nors jie naturaliu pagrindu, su eteriniais aliejais, (as zodzio aliejus ziauriai bijau, nes mano plaukai labai labai riebaluojas, tikliau galvos oda,) bet kazkaip tfu tfu tfu, tinka, kartais nes kas antra diena plaunuos galva :)tai dabar naudoju su lavandom, siaip lavandu kvapas stiprus, del to kai kam gali nepatikt, kas nemegsta lavandu, bet plaukai kokio svelnumo,mmm.  aj ir dar Davines naudoju riebiai galvos odai, bet cia toks gydantis sampunas, kasdienai netinka. tai va, anksciau naudojau Tigi priemones, violetines spalvos, dazytiems plaukams, fainos visai,labiausiai kvapas patiko smile.gif

o kur galima isigyti siu priemoniu? rolleyes.gif
Atsakyti
Man dar labai patiko Mill mill elidor solar sampunas. Plaukai minksti, neissausina, svelnus, blizga. Darau prielaida, kad man geriausiai tiks sampunai po saules voniu, nes Loreal professionnel solar labai tiko ir sis. Tik to Mill Mill garantuoju, kad daugiau neves ne sezonu metu doh.gif o sios serijos galioja tik iki 09 02 men...Loreal sampuno salon+ neturi, Akropolyje siandien neradau. Dar reikes aplankyti anksciau minetas vietas.

Man atrodo, kad lyg dar buvo Swarzkoph serija nuo saules, bet Kosmadose sampuno nera g.gif

Gal kuri dar kur matete sampuna po saules voniu?
Atsakyti
kelis kartus ploviau galva su Amway sampunu Satinique Volume - plaukus pakele nuo saknu, jie tokie purus ir susigarbanave, netaip riebaluojasi, kaip tarkim, po Careline 10 garbanotu plauku sampuno
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 08 03, 18:43)
Man dar labai patiko Mill mill elidor solar sampunas. Plaukai minksti, neissausina, svelnus, blizga. Darau prielaida, kad man geriausiai tiks sampunai po saules voniu, nes Loreal professionnel solar labai tiko ir sis. Tik to Mill Mill garantuoju, kad daugiau neves ne sezonu metu doh.gif  o sios serijos galioja tik iki 09 02 men...Loreal sampuno salon+ neturi, Akropolyje siandien neradau. Dar reikes aplankyti anksciau minetas vietas.

Man atrodo, kad lyg dar buvo Swarzkoph serija nuo saules, bet Kosmadose sampuno nera g.gif

Gal kuri dar kur matete sampuna po saules voniu?

user posted image

Šituos? Douglas tikrai yra, užvakar šampūną pirkau, Sarmose irgi turėtų būti

Atsakyti
As tai dabar naudoju Kadus IMMUNAL energy+control, tai mano besiriebaluojantiems plaukams super smile.gif pirkau ji kirpykloje, ir kaina nedinele, apie 32 litai.
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2008 08 04, 14:19)
user posted image

Šituos? Douglas tikrai yra, užvakar šampūną pirkau, Sarmose irgi turėtų būti

dekui, vakar kaip tik buvau Douglas doh.gif ir pamirsau apziureti.

kaip Tau sampunas? bigsmile.gif
Atsakyti