Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Hottea @ 2008 07 24, 10:24)
Ziuriu labai bijai silikono ir sulfatu plauku prieziuros priemonese - tad mano patarimas - rinkti vaistazoles ir virtis antpilus, darytis alieju kaukes, nes siais laikais parduotuvese nera nieko be cheminiu priedu rolleyes.gif

Yra visko be cheminių priedų...Ir antpilų virtis nereikia tongue.gif
O Margarita, jei ką domina, nėra natūrali. Ji tik tokia vadinasi, o vadintis natūralia gali bet kuri kosmetikos priemonė, kurioje yra nors vienas natūralus ingredientas.
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 07 25, 12:57)
Yra visko be cheminių priedų...Ir antpilų virtis nereikia tongue.gif
O Margarita, jei ką domina, nėra natūrali. Ji tik tokia vadinasi, o vadintis natūralia gali bet kuri kosmetikos priemonė, kurioje yra nors vienas natūralus ingredientas.

Prasome pateikti tokios produkcijos plaukams pavyzdziu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 07 25, 12:53)
Prasome pateikti tokios produkcijos plaukams pavyzdziu?  rolleyes.gif

Tos, kurias žinau Lietuvoje:

http://www.drhauschk...ucts/hair-care/

http://bioboutique.l...oducts/types/6/

http://www.weleda.lt...c...&page_id=12

Tik weledos šampūnuose yra sulfatas, o visa kita - natūralu. Tai natūrali sertifikuota kosmetika, natūralių dalių privalo būti virš 95 procentų, kad gauti sertifikatą. Bet dažniausiai būna 99 su kableliu, o būna ir visiškai 100 procentų natūrali smile.gif Bet visų pavojingų ingredientų ten nerasite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo limbi: 25 liepos 2008 - 12:44
Vat taip man patinka thumbup.gif
Sauniai, limbi - dekui uz nuorodas bigsmile.gif

Nes jau atsibodo skaityti "yra silikono, nera silikono, ka tie sulfatai daro" ir pan, o jokiu issamiu pvz doh.gif

Bet sie produktai tik uzsakomi? unsure.gif
Atsakyti
Ne, jų yra pirkti smile.gif Dar vieną pamiršau paminėt - Urtekram http://www.imuniteta...g...5&gkatid=16 smile.gif Ten ir adresas nurodytas, weledos irgi ten pat galima nusipirkt, bet taip pat ir kitose vaistinėse, yra jų puslapy pardavimo vietos smile.gif Logonos ir Sante - Vilniuje VCUP parduotuvėje, penktam aukšte, jei gerai prisimenu, yra kioskelis jų. O Dr. Hauschka - Šv. Stepono gatvėj 6 smile.gif Yra forume atrodo visų šių firmų temos, ten galit paskaityt atsiliepimus, o bendrai apie viską - natūralios kosmetikos gamintojų temoje mirksiukas.gif
Atsakyti
notworthy.gif
Atsakyti
man visai patiko Eucerin sampunas ax.gif
ir l'occitane va toks
user posted image

plaukai tokie minksti tampa rolleyes.gif
Atsakyti
Man iš tų natūralių labai labai patiko Aveda šampūnas su rozmarinu ir mėta, labai gaivina ir plaukams tinka, ir galvos odai - toks lengvumas po galvos plovimo jaučiasi.
Įtariu, Tigi šampūnus atidėsiu šaltajam sezonui, dabar norisi tokių lengvučių, kaip Avedos arba Čistaja linija.
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 07 24, 12:50)
siandien isbandziau nauja sampuna, DOWN UNDER NATURALS su musko uogu ekstraktu skirtas dazytiems plaukams thumbup.gif
nu jau taip patiko, nereliai, super plauna, kvepia, man labai patinka,
dabar jau turiu 2 sampunus favoritus
1,mil mil look profesional,
2,DOWN UNDER NATURALS

ir po vieno pabandymo jau net i antra vieta pateko sampunas? biggrin.gif man daznai taip buna, kad kai pirma kart nusipirkus ir isbandzius sampuna labai labai patinka, atrodo viskas super, na bet issiplaunu galva juo antra ar trecia kart ir suprantu, kad man netinka ir nebepatinka, nors pirma plovima viskas ok buvo.. na kazkaip keistai biggrin.gif

mano jau laiko isbandyti sampunai yra kol kas tik Weleda su rozmarinais (nr.1) ir Klorane sampunai (su mangais, su granatais, su chitinu) (nr.2).. mano plaukams jie tobuli biggrin.gif vis pabandau ka nors naujo, na bet po poros issiplovimu vel griztu prie savo geriausiuju (siuo metu vien ties Weleda esu apsistojusi, jau daugiau nei pusmeti naudoju)
Atsakyti
Man labai patinka dabar mano naujasis šampūnas Natura siberica drėkinantis ir purinantis ax.gif O dar beto naturalus thumbup.gif
Atsakyti
Mano kirpeja man rekomendavo pirkti sampuna "lakme" kuris tik vaistinese parsiduoda, bet kazkaip pabandziau keleta kartu tai plaukai pradejo dar greiciau riebaluotis ir pleiskanu atsirado, matyt netinka mano plaukams... ax.gif O apie fructis sake kad kai lietuvoj is pat pradziu atsirado tai tikrai buvo geras sampunas o dbr... plonina plauka ir galiukai luzinet pradeda... Pakolkas dbr naudoju Herbal essences fruit fusions, issiplauna gerai ir pakankamai purus buna... Bandysiu ka nors geresnio rast rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 07 26, 20:11)
ir po vieno pabandymo jau net i antra vieta pateko sampunas?  biggrin.gif  man daznai taip buna, kad kai pirma kart nusipirkus ir isbandzius sampuna labai labai patinka, atrodo viskas super, na bet issiplaunu galva juo antra ar trecia kart ir suprantu, kad man netinka ir nebepatinka, nors pirma plovima viskas ok buvo.. na kazkaip keistai  biggrin.gif

būtent drinks_cheers.gif

nesu atradus sau geriausio šampūno verysad.gif vis keičiu, keičiu...
šiuo metu patinka Margaritos gintarinis, kaitalioju su prof.Lorealio riebiems plaukams ax.gif
Atsakyti