Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Maserati @ 2008 07 23, 21:06)
daug skaiciau geru atsiliepimu apie careline sampunus,siandien paziurejau,visai idomu ismeginti,bet sudetis tai dievai zino g.gif  aisku,kiekvienas kitoks buna,nors tos sudetys ir panasios,bet baisu net meginti biggrin.gif

turiu garbanotu plauku sampuna ir nenuplaunama krema - apsunkina plauka, o jei naudoti tik sampuna - plaukai siurkstus, nepaklusnus, neblizga...
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 07 23, 10:09)
kadangi esu nenusivylus Joico sampunais, tai gali pabandyti is tos serijos. kiek pamenu jie turi specialiai purinanti plaukus

Gali pabandyti ir Body Shop medaus sampuna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Po_saule @ 2008 07 23, 20:33)
Laba diena  smile.gif

Pasireikšiu ir aš.

Man labai yra geri "Margaritos" šampūnai su dilgėlėmis ir kiaušininis. Atitinka aprašymą. Kaina tiesiog juokinga. Malonu naudoti, nes žinai, jog ne chemija trini plaukučius. Taip pat šie šampūnai yra labai švelnūs ir tinka kasdienam galvos plovimui.

http://www.biok.lt/view.php?id=60

http://www.biok.lt/view.php?id=59

Čia pat galite pasiskaityti apie juos.  rolleyes.gif

O purumo suteikia ir šiaip neretai perku iš AVON šampūną violetinį iš Advance Techniques serijos. Tikrai neblogas. Man tinka Avon šampūnai, o ir efektingi būna, tikrai purina plaukus. Bet čia kaip kam...

prasom sudeti, tada bus aisku chemija ten ar ne. nes naturalumu labai abejoju.
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 07 22, 08:05)
Neturiu laiko skaityti visos temos.
Man reikia labai švelnaus šampūno visų tipų plaukams. Labai labai švelnaus, kuris nekenkia plaukams ir galima naudoti kiekvieną dieną.
Patarkite..  ax.gif

tigis toki turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 07 23, 10:05)
dabar kaip tik naudoju schwarzkopf professional moisture kick tai sakyciau tikrai geras smile.gif dar naudoju is tos pacios serijos balzama  smile.gif

Esu turejusi si, neblogas, bet noreciau dar koki kita pabandyti, vaziuosiu kuria diena kur prekes kirpyklos ir pasiziurinesiu kokiu drekinanciu, gal pardaveja ka patars ax.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 07 24, 00:13)

Ziuriu labai bijai silikono ir sulfatu plauku prieziuros priemonese - tad mano patarimas - rinkti vaistazoles ir virtis antpilus, darytis alieju kaukes, nes siais laikais parduotuvese nera nieko be cheminiu priedu rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kuri netycia matete kurioje Eurokos yra pirkti Mil mil elidor solar atstatancio sampuno po saules voniu? Pakuote ryskiai oranzine. Buvau BIG ir Akropolio Eurokose - nera. Ir kas labai idomu, kad abejose skiriasi prekiu asortimentas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 07 24, 09:24)
Ziuriu labai bijai silikono ir sulfatu plauku prieziuros priemonese - tad mano patarimas - rinkti vaistazoles ir virtis antpilus, darytis alieju kaukes, nes siais laikais parduotuvese nera nieko be cheminiu priedu rolleyes.gif

sulfatu as nebijau, o silikono galima isvengti labai norint. patarimas deja neigyvendinamas, neturiu tam laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 07 24, 13:28)
sulfatu as nebijau, o silikono galima isvengti labai norint. patarimas deja neigyvendinamas, neturiu tam laiko mirksiukas.gif

Tai gal tokiu priemoniu rasi "Ekologiško gyvenimo būdo" skiltyje g.gif
Atsakyti
siandien isbandziau nauja sampuna, DOWN UNDER NATURALS su musko uogu ekstraktu skirtas dazytiems plaukams thumbup.gif
nu jau taip patiko, nereliai, super plauna, kvepia, man labai patinka,
dabar jau turiu 2 sampunus favoritus
1,mil mil look profesional,
2,DOWN UNDER NATURALS
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 07 23, 23:13)

sudėtį prašom parduotuvėje ant pakuotės pasiskaityti. Kiaušininiame yra natūralus kiaušinių lecitinas. Nežinau, juk Margarita yra natūrali kosmetika, aišku ten yra ir chemijos, bet juk yra kažkokie standartai kada produktas laikomas natūraliu, kada ne. Aš nesakau, kad čia visiškai natūralus produktas, aišku kad ne. Bet man patinka, kad tai yra lietuviška prekė. Be to esu girdėjusi, kad kiaušinis yra labai sveika plaukams, kažkur netgi mamų forume skaičiau, kaip ten kažkuriai forumo dalyvei kirpėja siūlė plauti galvą vien kiaušiniu ar kažkas panašaus blink.gif
Atsakyti
Sveikutes , gal yra bandziusiu pantene nauja sampuna iskarpytiems plaukams? Noreciau suzinot koks efektas ir pan 4u.gif
Atsakyti