As naudoju Alternos sampunus ir balzamus.Jie yra labai brangus(150 + 105lt),bet tikrai verti. Pirkau sausio pirmomis dienomis ir dar puse liko.Tai del to,kad yra dozatorius.Man pasiule meistras Salon+.Ar dar kas nors juos naudojate?
QUOTE(Mariposa @ 2008 05 28, 21:25)
O cia tas purinantis? Ar gerai purina plaukus?
Purint tai purina, negaliu sakyt, kad ne, bet kad mano siaip jau ne sausi plaukuciai ir po plovimo balzamu buvo vos issukuojami. Odar pleiskanos..Zodziu netiko ir tiek, gal ir Tigi ilgiau panaudojus kazkas netiks, bet kol kas ir be balzamo plaukai mieli atrodo ir issukuojami
QUOTE(Pepi @ 2008 05 28, 20:05)
As naudoju Alternos sampunus ir balzamus.Jie yra labai brangus(150 + 105lt),bet tikrai verti. Pirkau sausio pirmomis dienomis ir dar puse liko.Tai del to,kad yra dozatorius.Man pasiule meistras Salon+.Ar dar kas nors juos naudojate?
apie kuria serija kalbi..? apie ta su ikru ekstraktu....?
is smalsumo nusipirkau sampuna Garnier blondinems - likau maloniai nustebinta, sampunas labai skalsus, gerai plauna, plaukai lieka minksti, ko as negalejau sulaukti is prof linijos sampunu, plaukai nepriglude prie galvos (manieji naturalus, sviesus)
QUOTE(Tiffany @ 2008 05 30, 15:14)
is smalsumo nusipirkau sampuna Garnier blondinems - likau maloniai nustebinta, sampunas labai skalsus, gerai plauna, plaukai lieka minksti, ko as negalejau sulaukti is prof linijos sampunu, plaukai nepriglude prie galvos (manieji naturalus, sviesus)
Ir aš gundžiausi jį nusipirkti, o dabar kai dar atsiliepimą gerą radau, kai tik Keune pabaigsiu bėgsiu pirkti Garnier
Labukas:)
nusipirkau snd KLORANE stiprinanti sampuna su chilinu ir B grupes vitaminais ir tokia pati balzama klaukams.. esu turejus purskiama balzama dazyties plaukams tai patiko:) tikiuosi ir sitie patiks ir tiks:)
nusipirkau snd KLORANE stiprinanti sampuna su chilinu ir B grupes vitaminais ir tokia pati balzama klaukams.. esu turejus purskiama balzama dazyties plaukams tai patiko:) tikiuosi ir sitie patiks ir tiks:)
QUOTE(Nea @ 2008 06 01, 17:57)
Labukas:)
turejau toki sampuna, tai man patiko.. pirkau kelis kartus
QUOTE(Isabelle @ 2008 05 29, 08:26)
Tie su ikru ekstraktu tai man labai Tik, kad labai jau brangus
Pagiriamąjį žodį galiu tart Logona šampūnui su dilgėlėmis bei Klorane šampūnui su chininu - tinka kasdieniam naudojimui (kas man aktualu), plaukai minkštučiai ir žvilga, be to, nealergizuoja ir taip jautrios mano galvos odos
Užsisakiau šiandien Joico K-Pak šampūną ir tos pačios serijos kondicionierių taip pat serumą plaukų galiukams nuo šakojimosi.
Esu dariusis plaukų atgaivinimą salon+ ir darė būtent su joico k-pak priemonėm. Tai plaukai buvo tooookie minkšti ir gražūs
Esu dariusis plaukų atgaivinimą salon+ ir darė būtent su joico k-pak priemonėm. Tai plaukai buvo tooookie minkšti ir gražūs
QUOTE(Saule222 @ 2008 05 30, 14:26)
Ir aš gundžiausi jį nusipirkti, o dabar kai dar atsiliepimą gerą radau, kai tik Keune pabaigsiu bėgsiu pirkti Garnier
man labai labai patinka - nenusausina galvos odos, neniezti, plaukai nepriploti prie galvos, tokie minksti, bet tvirti ilgai nesiriebaluoja
Papildyta:
QUOTE(Isabelle @ 2008 05 29, 08:26)
turejau alternos sampuna is volume serijos - ui kaip nepatiko pradzioje lyg ir nieko, bet paskui pradejo niezeti galva, atsirado kazkokiu spuogelu galvoje...
QUOTE(Lūšis @ 2008 06 01, 22:30)
Užsisakiau šiandien Joico K-Pak šampūną ir tos pačios serijos kondicionierių taip pat serumą plaukų galiukams nuo šakojimosi.
o gal netyciom galit pasakyti kiek kinuoja joico k-pak kaukyte?