Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

Neturiu laiko skaityti visos temos.
Man reikia labai švelnaus šampūno visų tipų plaukams. Labai labai švelnaus, kuris nekenkia plaukams ir galima naudoti kiekvieną dieną.
Patarkite.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 07 22, 09:05)
Neturiu laiko skaityti visos temos.
Man reikia labai švelnaus šampūno visų tipų plaukams. Labai labai švelnaus, kuris nekenkia plaukams ir galima naudoti kiekvieną dieną.
Patarkite..  ax.gif

vakar toki uzmaciau TBS parduotuvej G9 - naujove skirta vaikuciu plaukams sampunas, net paemiau sau paciai pameginti bigsmile.gif
Atsakyti
Patarkit kuri bandet koki intensyviai drekinanti, aciu 4u.gif
Atsakyti
o man parekomenduokit, prasau, naturaliems plaukams, besigarbanojantiems sampuna su balzamu, noriu, kad plaukai trodytu graziai, nesiriebaluotu ir plaukai spindetu ax.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa temele, bet taip ir neradau atsakymo - ar yra Vilniuje vieta, kur galima butu nusipirkt pilstomo sampuno?

Man jau atsibodo metyti pinigus sampunams, kurie kaip veliau pasirodo visai man netinka. Pirkciau ir brangius, bet negaliu pasiryzti ismesti pinigus brangiam sampunui, kuris ir vel nera garantijos, kad tiks. doh.gif Noreciau pries tai isbandyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 23 liepos 2008 - 09:04
gal kas zinote koki gera sampuna kuris purintu plaukus?
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2008 07 23, 08:59)

taigi tiesiog nueik i koki duoglas ar sarma ar pan ir skaityk kas ant etikeciu parasyta smile.gif umberto giannini kiek pamenu toki turi,tigi irgi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(wife @ 2008 07 22, 12:39)
Patarkit kuri bandet koki intensyviai drekinanti, aciu  4u.gif

dabar kaip tik naudoju schwarzkopf professional moisture kick tai sakyciau tikrai geras smile.gif dar naudoju is tos pacios serijos balzama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2008 07 23, 07:59)

kadangi esu nenusivylus Joico sampunais, tai gali pabandyti is tos serijos. kiek pamenu jie turi specialiai purinanti plaukus
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 07 23, 09:05)
taigi tiesiog nueik i koki duoglas ar sarma ar pan ir skaityk kas ant etikeciu parasyta smile.gif umberto giannini kiek pamenu toki turi,tigi irgi smile.gif
Papildyta:
dabar kaip tik naudoju schwarzkopf professional moisture kick tai sakyciau tikrai geras smile.gif dar naudoju is tos pacios serijos balzama  smile.gif

oi aciu kaip as pati taip nepagalvojau doh.gif niekada neperku sampunu nei droge nei sarmoj schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(emrata @ 2008 07 23, 09:09)
kadangi esu nenusivylus Joico sampunais, tai gali pabandyti is tos serijos. kiek pamenu jie turi specialiai purinanti plaukus

aciu reikes pabandyti 4u.gif esu turejusi Joico man irgi labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
As snd pagaliau nusipirkau milk_ shake sampuna ir kondicionieriu. Sausiems ir pazeistiems plaukams su pieno ir javu baltymais bei silku.Laukiu nesulaukiu kol bus proga isbandyt. ax.gif
Atsakyti
daug skaiciau geru atsiliepimu apie careline sampunus,siandien paziurejau,visai idomu ismeginti,bet sudetis tai dievai zino g.gif aisku,kiekvienas kitoks buna,nors tos sudetys ir panasios,bet baisu net meginti biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Pasireikšiu ir aš.

Man labai yra geri "Margaritos" šampūnai su dilgėlėmis ir kiaušininis. Atitinka aprašymą. Kaina tiesiog juokinga. Malonu naudoti, nes žinai, jog ne chemija trini plaukučius. Taip pat šie šampūnai yra labai švelnūs ir tinka kasdienam galvos plovimui.

http://www.biok.lt/view.php?id=60

http://www.biok.lt/view.php?id=59

Čia pat galite pasiskaityti apie juos. rolleyes.gif

O purumo suteikia ir šiaip neretai perku iš AVON šampūną violetinį iš Advance Techniques serijos. Tikrai neblogas. Man tinka Avon šampūnai, o ir efektingi būna, tikrai purina plaukus. Bet čia kaip kam...
Atsakyti