Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

ir man istampo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 07 18, 15:05)
man tai netampo g.gif

Žiauriai ištampo. Geriau nuotraukas dėti viena po kitos (žemyn), bet ne greta (ne į vieną eilę).
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2008 07 16, 19:19)
gal kas bandet sampunus is Vishy?? lb domina mane jie  4u.gif

user posted image

turejau sita. raso graziai: Šampūnas normaliems plaukams, linkusiems riebaluotis
Jei priglunda, netenka purumo, sulimpa sruogomis ir tt ir pan.

plaukai nuo jo labai glotnus, visa diena nesiriebaluoja - cia pliusas. o minusas tas, kad negalejau jo naudot kas diena, nes plaukai tokia sunkus ir murzini pasidaro. kaip neplauti. sukankinau visa butelka tik plaudama juo kas antra diena, o tarpuose kokiu lietuvisku ar rusisku be silikonu.
Atsakyti
nusipirkau KLORANE sampuna su dilgelem tipo riebiems plaukam, pakelia nuo saknu ir t.t doh.gif sudas! man isvis netiko, mano plaukai ilgi ir sunkus, tai vakar nusipirkau WELLA sampuna purinanti tongue.gif tai bandysiu ir ziuresiu ar pakels man tas saknis pagaliau rolleyes.gif bet jau biski pabodo metyti pinigus ir vis eksperimentuoti beieskant unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2008 07 19, 11:31)
nusipirkau KLORANE sampuna su dilgelem tipo riebiems plaukam, pakelia nuo saknu ir t.t  doh.gif  sudas! man isvis netiko, mano plaukai ilgi ir sunkus, tai vakar nusipirkau WELLA sampuna purinanti  tongue.gif tai bandysiu ir ziuresiu ar pakels man tas saknis pagaliau  rolleyes.gif  bet jau biski pabodo metyti pinigus ir vis eksperimentuoti beieskant  unsure.gif

zinoma, labai individualu, bet gerai, kad parasei, nes jau norejau si savaitgali pirkti sita sampuna doh.gif
jau tiesiog pasimeciau ka ir bepirkti, nes ilgainiui naudojant Careline 10 garbanotiems plaukams - riebalina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2008 07 19, 11:31)
nusipirkau KLORANE sampuna su dilgelem tipo riebiems plaukam, pakelia nuo saknu ir t.t  doh.gif  sudas! man isvis netiko, mano plaukai ilgi ir sunkus, tai vakar nusipirkau WELLA sampuna purinanti  tongue.gif tai bandysiu ir ziuresiu ar pakels man tas saknis pagaliau  rolleyes.gif  bet jau biski pabodo metyti pinigus ir vis eksperimentuoti beieskant  unsure.gif

isbandziau as tai wella ir ka jus manot??? SUPERINIS thumbup.gif thumbup.gif pagaliau gavau ko norejau, plaukai purus , minksti, lengvuciai! ir taip gerai isplove man juos, ir pats sampunas yra permatomas tai reiskia kad jame mazai sarmu visokiu mirksiukas.gif na kolkas tai ziauriai patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2008 07 20, 13:23)
isbandziau as tai wella ir ka jus manot??? SUPERINIS  thumbup.gif  thumbup.gif  pagaliau gavau ko norejau, plaukai purus , minksti, lengvuciai! ir taip gerai isplove man juos, ir pats sampunas yra permatomas tai reiskia kad jame mazai sarmu visokiu  mirksiukas.gif  na kolkas tai ziauriai patenkinta  wub.gif

o koks cia Wella? Kur pirkai, kiek kainavo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 07 20, 15:00)
o koks cia Wella? Kur pirkai, kiek kainavo?  4u.gif

mane irgi domina ax.gif
Atsakyti
Turėjau Vichy bet kitokius šampūnus, nu patiko,ilgai galvojau koki dbr pirkti,norėjau iš profesionalių priemonių, bet nusipirkau is TBS medaus šampūną ir balzamą, tikrai superinės priemonės man thumbup.gif , plaukučiai labai švelnūs,pūrūs... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 07 20, 15:00)
o koks cia Wella? Kur pirkai, kiek kainavo?  4u.gif

pirkau medinese sukose, 33 lt , toks pilkas su oranziniu kamstuku, prasyta WELLE LIFE TEX wolume shampoo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2008 07 19, 10:31)

As sita turiu ir reguliariai naudoju, karta i savaite saknis isplaunu. Tik saknis todel, kad nesausintu likusiu plauku. O "nuriebalina" jis tikrai labai gerai ir esu patenkinta po ilgesnio naudojimo. Nemanau kad jis net skirtas plauti ilgiems plaukams per visa ju ilgi. Juk purinimas yra tik antrine funkcija - kai maziau riebi galvos oda, tai ir pasikelia tuomet nuo galvos biski. O siaip plauka jis tik pasausina smile.gif
Atsakyti
zinau kad pasausina, todel butina po jo deti kauke ar balzama, et as paaudojus nepajutau kad butu pasauseje g.gif
Atsakyti