Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Silvy @ 2008 07 16, 12:27)
As visa loreal uzsisakineju per pazystama,tai man nepasimoka imt mazo kiekio,nes 500ml kainuoja tiek,kiek mazas  pardej ir pajamiau sOlar puslitri. Vilniuj busiu tik rugpjucio 11,jei iki to laiko pakentetum ,tai duociau pabandymui  intense repair ir shine blond(gal tau ir nesausintu unsure.gif ). Liss extreme jau pabaigiau,duociau ir to pabandyt,bet man jo poveikis kaip ir sOlar smile.gif

is loreal prof.esu turejus intense repair thumbup.gif thumbup.gif suaudojau ju benenkiek buteliuku, man lb patikdavo.
o Solar? kuom jis geras? cia su uv turbut?
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2008 07 16, 14:21)
is loreal prof.esu turejus intense repair  thumbup.gif  thumbup.gif  suaudojau ju benenkiek buteliuku, man lb patikdavo.
o Solar? kuom jis geras? cia su uv turbut?

taip, solar su apsauga, drekina, atstato plaukus po saules, vejo, chloruoto vandens zalos
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 07 16, 07:59)
as tai nenaudociau 2 in 1, geriau sampunas + serumas galiukams  4u.gif

o, puiki idėja, labai ačiū. bigsmile.gif Įsidėsiu ką nors nenuplaunama, tik bėda ta, kad serumai labai nusvarina plauką, o man reik purumo efekto. Iš serumų visam ilgiui, tiesą sakant, bandžiau tik biotraitment.
Atsakyti
gal kas bandet sampunus is Vishy?? lb domina mane jie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 07 16, 01:30)
Gal kuri bandete daugiau Loreal sampunu? Niekaip negaliu apsispresti, koki pirkti doh.gif  Mano plaukai sausi, stori, ju daug, dazyti, dabar banguojasi, iskarpyti.

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Ziurint kokio efekto reikia, bandziau absolutrepair, shine curl, vitamonocolor (rozini) tik krema dabar naudoju, sampuno nebandziau... Mano plaukai ilgi labai nusviesinti, nuo priemoniu jie tampa svelnuciai bet tokie vaikiski, minksi slidus ir blizga, bet lengvi (isploneje nuo dazymo), man tas nepatinka, is tu sampunu labiausiai "svorio" pridave absoliutrepairas, vitaminocolor tai toki sliduma duoda kremas, o shine curl nusipirkau nes galvojau kaip garbanotiem plaukam priemones duoda tokio lanklstumo ir sunkumo, bet sis dave pasiputima ir nei kiek nesunkino, tai manyciau tiktu tokiem "dratiniam" garbanotiem kur buna juodu plauku seimininkiu tokios kietos garbanos, man visiskai netiko....
Beje gal kas galite koki sapmuna rekomenduot kad kietesni sunkesni butu plaukai?
Papildyta:
Beje po atsviesinimo (is juodu) labai atsigavo plaukai nuo absoliutrepairo plius dar kauke absoliutrepair ir ampules tos pacios serijos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ngute @ 2008 07 16, 20:47)
Ziurint kokio efekto reikia, bandziau absolutrepair, shine curl, vitamonocolor (rozini) tik krema dabar naudoju, sampuno nebandziau... Mano plaukai ilgi labai nusviesinti, nuo priemoniu jie tampa svelnuciai bet tokie vaikiski, minksi slidus ir blizga, bet lengvi (isploneje nuo dazymo), man tas nepatinka, is tu sampunu labiausiai "svorio" pridave absoliutrepairas, vitaminocolor tai toki sliduma duoda kremas, o shine curl nusipirkau nes galvojau kaip garbanotiem plaukam priemones duoda tokio lanklstumo ir sunkumo, bet sis dave pasiputima ir nei kiek nesunkino, tai manyciau tiktu tokiem "dratiniam" garbanotiem kur buna juodu plauku seimininkiu tokios kietos garbanos, man visiskai netiko....
Beje gal kas galite koki sapmuna rekomenduot kad kietesni sunkesni butu plaukai?
Papildyta:
Beje po atsviesinimo (is juodu) labai atsigavo plaukai nuo absoliutrepairo plius dar kauke absoliutrepair ir ampules tos pacios serijos... ax.gif

dekui uz info, taigi shine curl ir shine bond jau atkrenta:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apvalute: 16 liepos 2008 - 20:16
kiek supratau dazytems srogelem plaukams geriau tiks shine blonde? bigsmile.gif
Atsakyti
Apvalute, Silvy, kur perkate loreal prof. šampūnus 500 ml. buteliais ir kokia kaina? Norėčiau Vitamino color nusipirkti 500 ml. ax.gif Aš Kaune ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2008 07 17, 10:36)
Apvalute, Silvy, kur perkate loreal prof. šampūnus 500 ml. buteliais ir kokia kaina? Norėčiau Vitamino color nusipirkti 500 ml.  ax.gif Aš Kaune ax.gif

tai kad as parduotuveje perku po 250 ml ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 07 16, 13:14)
Man solar labai jau baisiai patinka;) neissizadu jo, bet labai norisi ir dar kita isbandyti sampuna is professionnel serijos. As visada turiu 2 sampunus - naudoju pakaitomis, nes plaukas pripranta prie vieno, tai ieskau pakaitinio:) Po 2 litru selective jau norisi kito. Kur radai 500 ml pakuote solar? As niekur nemaciau g.gif 
Turbut imsiu intense repair ir liss extreme - kazkaip prie ju labiausiai linkstu. Tik vat dar klausimas su absolute repair g.gif  mano plaukams solar ne kiek ne per riebus. Gal galetum juos abu palyginti: solar su intense repair? Kuris "stipresnis", labiau riebina/drekina?
Shine blond tada atkrenta, nes jei sausina, tai nekas doh.gif

Pabandyk Luminocontrast is tos pacios serijos 4u.gif Ne toks tobulas, kaip Solar, bet irgi neblogai. Arba dar Vitaminocolor (šitas labai gerai maitina, bet pakaitom su solar tai man geriau Luminocontrast)... Absolutrepair man schmoll.gif , netiko visiškai g.gif
Papildyta:
QUOTE(tatjana.t @ 2008 07 17, 01:06)
kiek supratau dazytems srogelem plaukams geriau tiks shine blonde? bigsmile.gif

Sruogelėmis dažytiems labai gerai tinka Luminocontrast 4u.gif , sausina daug mažaiu, nei Shineblonde
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmiukė: 18 liepos 2008 - 13:42
Apvalute, gali daugiau nedet i eile daug nuotrauku, nes istampo puslapi ir nervuoja taip skaityti? doh.gif aciu uz demesi ir atsiprasau uz poster_offtopic.gif biggrin.gif
Kad butu i tema... gal galite pasakyti kuris sampunas is loreal professional serijos tinka riebioms saknims ir sausiems galiukams? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 18 liepos 2008 - 14:06
QUOTE(Eveliina @ 2008 07 18, 15:52)
Apvalute, gali daugiau nedet i eile daug nuotrauku, nes istampo puslapi ir nervuoja taip skaityti? doh.gif aciu uz demesi ir atsiprasau uz  poster_offtopic.gif biggrin.gif

man tai netampo g.gif
Atsakyti