Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

pries menesiuka atradau ALFAPARF firmos plauku prieziuros proemones, super thumbup.gif

aisku kainyte kandziojasi, bet efektas nuostabus, plaukai blizga veslus... Taip pat tos firmos yra ampulytes, jos tai visiskas stebuklas... Pirkau grozio salone... Jei kam nepatiko superku visus likucius pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2008 07 14, 15:34)
pries menesiuka atradau ALFAPARF firmos plauku prieziuros proemones, super  thumbup.gif

aisku kainyte kandziojasi, bet efektas nuostabus, plaukai blizga veslus... Taip pat tos firmos yra ampulytes, jos tai visiskas stebuklas... Pirkau grozio salone... Jei kam nepatiko superku visus likucius pigiau  smile.gif

o kokie tavo plaukuciai - dazyti/naturalus, sausi/riebus, tiesus/garbanoti ir kurias priemones naudoji
Atsakyti
QUOTE(1turte @ 2008 07 13, 17:55)
Wow jauciuosi nusikalus - vienu prisedimu iveikiau visa temele  doh.gif
tikiuosi mano pastangos nenueis veltui...
Mergaiciukes prasau pagalbos ,
gal kurios nors panasi situacija kaip mano - pacios plaukuciai plonyciai ir gleznuciai, nors ju daug taciau po plovimo greit priglunda, saknys riebaluojasi, o galiukus priskirciau prie sausu  unsure.gif, plaukai blonduoti srogelem (visada profesionaliai) prie viso to dar turiu priaugintu sruogu, tiesa nedaug bet turiu (kad galeciau vaiksciot palaidais ir nebutu tokie priglude)...
Skaitydama jusu rekomendacijas radau daugumoj sampunu pavadinimus, bet kokie jusu plaukuciai neparasote... mastau.gif
Manau tai svarbu renkantis plauku priemones...
Taigi bukit gerutes, kuriu paukuciai bent panasus i mano patarkit kokios priemones geresnes is rekomenduojamu, o kokios visai netinka

Radau sias rekomenduojamas- Alterna caviar, Tigi Dumb blond, Klorane su chirinu ar su mangais, Joico, Elgan professional, Rene Furterer, Vishy, Aveda Rosemary Mint, Shisheido Thuboki, Loreal Solar...

is anksto dekoju visoms  aciuks.gif
Papildyta:
Dar paminesiu, kad iki siol naudojau Leonor Greyl sampuna Creme moelle de bambou (su bambuku ekstraktu), Leonor Greyl kauke su jazminais (masque fleurs de jasmin) ir tos pacios kompanijos palmiu alieju - na pasakysiu kad nebloga, brangoka kosmetika paukams, bet vistiek mano plaukuciai veliasi - noriu kazko geriau ..... noriu su jusu pagalba surasti TA VIENINTELI sampuna su kuriuo mano plaukuciai jaustusi laimingi...

Help  4u.gif

Mano plaukai panasus i tavo!!!!!! Mano šaknys riebaluojasi, galiukai pasausėję, plaukai dažomi sruogelėm, ploni, banguoti.  Paskutinį kart net abejojau, ar dažyti, nes prieš kelis metus buvau tikra blondinė, turėjau ilgus plaukus, bet kelis kartus padažius, plaukai pradėjo trupėti ir turėjau nukirpti visai trumpai. Po to kelis metus dažiau rudai. Dabar, nors dažau kirpykloje, bet vistiek baisu, nes plaukas dažomas sruogelėm visu ilgiu..Bijau, kad nenutriuštų...O tu dažnai dažai?
kiek išbandžiau šampūnų, tiek brangių, tiek pigesnių, galiu pasakyti, kad mano besiriebaluojantiems plaukams  kol kas geriausiai tinka Klorane su dilgėlėm riebiems plaukams. Visada dar naudoju kaukę, arba balzamą. Iš kaukių dabar naudoju Collistar dažytiems plaukams ir Biotraitment geltoną su ryžių proteinais..
Nakčiai ištepu Biopoint aliejuku šakotiems plaukams..man patinka, kad drėkina, bet neriebina. Būtinai pirksiu dar kartą...Ryte išplaunu galvą...

Atsakyti
sveikutes, as isbadziau tigi sampuna ir jis man netiko schmoll.gif , atsirado daug pleiskanu blink.gif
Atsakyti
O aiskiau, kuri bandei pasakyt galima? g.gif
Jie netinka jautriai galvos odai, tad gal nereikia labai stebetis g.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2008 07 14, 18:24)
O aiskiau, kuri bandei pasakyt galima? g.gif
Jie netinka jautriai galvos odai, tad gal nereikia labai stebetis g.gif

bed head brunette goddess blush2.gif
Atsakyti
sveikos, ka manot apie BIOtraitement plauku prieziuros priemones? niekaip nerandu tinkamu priemoniu savo plaukams, labai veliasi, galai isdziuve, tikra tragedija doh.gif koki sampuna rekomenduotumet?
Atsakyti
O man visai net nesinori pirkti Alfa Parf priemonių,nes turių aliejuką plaukams už kurį mokėjsau beveik 100 litų ir jokio stebuklo,aliejus su stipriai parfumuotu kvapu. Tikrai daugiau nepirkčiau schmoll.gif . Niekam net nesiūlyčiau ax.gif ,gal kitiems ir patiktų ar kaip efektyngai suveiktų g.gif , bet....abejoju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 07 14, 18:06)
O man visai net nesinori pirkti Alfa Parf priemonių,nes turių aliejuką plaukams už kurį mokėjsau beveik 100 litų ir jokio stebuklo,aliejus su stipriai parfumuotu kvapu. Tikrai daugiau nepirkčiau schmoll.gif . Niekam net nesiūlyčiau ax.gif ,gal kitiems ir patiktų ar kaip efektyngai suveiktų g.gif , bet....abejoju cool.gif

o man jis super thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 07 14, 19:06)

aliejus ir negali padaryti stebuklu lotuliukas.gif
Atsakyti
Patiko ir žadu dar kartą pirkti Aloe Vera šampūną (Forever Living). Plaukai švelnūs, slidus, o be to poveikis ne trumpalaikis. wub.gif
Atsakyti
gal galėtumėte parekomenduoti gerą (kiek tai įmanoma tokios rūšies) 2 in 1 šampūną - nenoriu į kelionę buteliukų prisikraut. smile.gif
Atsakyti