Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(kamarele @ 2008 07 06, 18:34)
As pagaliau gavau savo Aveda Rosemarry Mint sampuna thumbup.gif Ploviau jau tris kartus ir ispudis neblogas, saldo siek tiek galva, gerai isplauna plaukus, maziau plaukai po jo riebaluojasi, tik kvapas toks gana intensyvus smile.gif

O man jis kaip tik nepatiko..
Plaukai greit susiriebaluodavo ir siaip nekoks man pasirode schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vėjuke @ 2008 07 10, 10:29)
čia rašo pas mane  kad šviesintiems plaukams, paryškina sruogas, maitina  smile.gif rašo ištepti plaukus, emulguoti, paskui gerai išplauti  g.gif  tik aš nesuprantu ką tas "emulguoti" reiškia  doh.gif

emulguoti - tai gerai paskirstyti, paskleisti, kad suputotu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 07 10, 12:24)
emulguoti - tai gerai paskirstyti, paskleisti, kad suputotu 4u.gif

ačiū, apvalute ok.gif hi.gif
Atsakyti
kolkas man pats geriausias sampunas buvo Tigi moisture maniac thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na va, išbandžiau ir aš Avedos Rosemary Mint šampūną ir kondicionierių - labai patiko! thumbup.gif Po šampūno tikrai jautėsi, kad gerai išplovė plaukus, o po kondicionieriaus jie liko labai švelnūs, malonūs prisiliesti.

Tai dabar jau turiu tris mėgiamus (Tigi Moisture Maniac, Čistaja linija ir Avedos) - naudosiu kaitaliodama smile.gif
Atsakyti
Klorane riebiems plaukams tikrai geras, bet vis tiek galvą reikia plaut kasdien
Atsakyti
Siuo metu nivea tiesinamaji naudoju , bet jau manau pirksiuosi kita smile.gif
siaip turiu sviesej dazytiems plaukams is uzsienio sampuna "the power of plants botanics" kitokio pavadinimo kaip ir neradau g.gif siaip kvapas tikrai pasakiskas ir visa kita , bet kazkaip nelabai jis man , gal todel , kad balzamo neturiu , kazkaip tas kas siunte nepagalvojo nupirkt blush2.gif
Atsakyti
Naudoju ''Rich Revitalizing Shampoo'' Nutriance firmos ir esu labai patenkinta.Jis ''apramina'' pasisiaususias mano garbanas,plaukai slidus,minksti ir blizga biggrin.gif Jis Lietuvoje visai neseniai smile.gif kainuoja apie 40 lt.Ji kaitalioju su Joico sampuniuku. Na o kondensionierius man nei vienos firmos nepadare tookio ispudzio kaip Nutriance ''Enriching Conditioner'' . Siulau ir kitoms mamytems isbandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SIKSNOSPARNYTEA @ 2008 07 11, 21:31)
Naudoju ''Rich Revitalizing Shampoo''  Nutriance firmos  ir esu labai patenkinta.Jis ''apramina'' pasisiaususias mano garbanas,plaukai slidus,minksti ir blizga biggrin.gif Jis Lietuvoje visai neseniai  smile.gif kainuoja apie 40 lt.Ji kaitalioju su Joico sampuniuku.  Na o kondensionierius man nei vienos firmos nepadare tookio ispudzio kaip Nutriance  ''Enriching Conditioner''  . Siulau ir kitoms mamytems isbandyti mirksiukas.gif

Ir kur tokio sampuno butu galima rasti ? blush2.gif Paprastose "Maximose" ar kokiam "Droge" ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(SIKSNOSPARNYTEA @ 2008 07 11, 21:31)
Naudoju ''Rich Revitalizing Shampoo''  Nutriance firmos  ir esu labai patenkinta.Jis ''apramina'' pasisiaususias mano garbanas,plaukai slidus,minksti ir blizga biggrin.gif Jis Lietuvoje visai neseniai  smile.gif kainuoja apie 40 lt.Ji kaitalioju su Joico sampuniuku.  Na o kondensionierius man nei vienos firmos nepadare tookio ispudzio kaip Nutriance  ''Enriching Conditioner''  . Siulau ir kitoms mamytems isbandyti mirksiukas.gif

Nelabai girdeti,prasom placiau:kur buna pirkt ir kur internete galima pasiskaityt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2008 07 10, 13:46)
kolkas man pats geriausias sampunas buvo Tigi moisture maniac  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif
ir dar superinis šampūniukas - Vichy energising shampoo, raudonam buteliuky wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2008 05 13, 15:29)
Kuris šampūnas ir kiek mokėjai? 4u.gif

LONDACARE, COLOR VITALIZER, shampoo gingko&apricot. As labai patenkinta. Uz 1 l. bonke mokejau 40 lt
Ir Londcare color citalizer color stabilizer ginco&apricot, after coloring treatment, irgi mokejau uz 1 l. 40 lt. 4u.gif
Atsakyti