QUOTE(rasulensija @ 2008 07 04, 19:35)
o as is londa profesional sampuniuka riebiem plaukam pirkau, na patenkinta kol kas kainuoja 20lt., bet tikrai neblogas. gundaus dar klorane kazi ar jo tik eurovaistinese galima gauti?
Koki riebiem?Gal is zalios serijos purinanti?
Ar jis sausina?Ar po jo reik balzamo?
QUOTE(rasulensija @ 2008 07 04, 22:36)
na vat serijos tai nepaziurejau kazkaip mat pirkau kauno akropolio droge, man rodos, kad ten tik vienos serijos ju yra. mano plaukai ziauriai riebaluojas, tai jokio sausinimo kaip ir nepastebejau. man asmeniskai kaukes po sito sampuno tikrai nereik
Nesupratau,tai negi namie negali paziuret?Ir prie ko cia kauke,siaip jau kasdien balzamas ar kondicionierius po sampuno naudojamas.
na nereik jau taip nepakanciai... pirmakart susiduriau su sios firmos sampunais, ant butelio uzrasyta londacare, o ten kur pirkau tik tokia ir buvo. ant buteliuko isties yra zenklas zaliam fone.. sorry uz neapsiziurejima , turejau galvoj, kad balzamo po sio sampuno tikrai nenaudoju,o plaukai lieka purus ir svelnus.
QUOTE(rasulensija @ 2008 07 05, 22:53)
na nereik jau taip nepakanciai... pirmakart susiduriau su sios firmos sampunais, ant butelio uzrasyta londacare, o ten kur pirkau tik tokia ir buvo. ant buteliuko isties yra zenklas zaliam fone.. sorry uz neapsiziurejima , turejau galvoj, kad balzamo po sio sampuno tikrai nenaudoju,o plaukai lieka purus ir svelnus.
Aciu man jau viskas aisku
QUOTE(Dream'e @ 2008 07 03, 15:39)
[COLOR=darkviolet] Sveikos mamytes. As nusipirkau DOVE pro age sampuna ir kauke.Kaip manot,sie produktai turi poveiki?Na,plaukai nors kiek pastorejo?
idomu kaip nuo sampuno gali pastoreti plaukai
As pagaliau gavau savo Aveda Rosemarry Mint sampuna Ploviau jau tris kartus ir ispudis neblogas, saldo siek tiek galva, gerai isplauna plaukus, maziau plaukai po jo riebaluojasi, tik kvapas toks gana intensyvus
QUOTE(kamarele @ 2008 07 06, 18:34)
As pagaliau gavau savo Aveda Rosemarry Mint sampuna
Aš irgi tokio paties laukiu neužilgo - žiūrėsim, kaip man ir dukroms tiks.
Šiaip labai patinka Tigi, bet kartais norisi kažkokio lengvesnio šampūno, tada naudoju Čistaja linija.
gal kas bandėti šį šampūną http://www.gorgeouss.....t shampoo.jpg
QUOTE(vėjuke @ 2008 07 10, 10:00)
koki efekta jis turetu suteikti? Kaip tik siuo metu esu susidomejusi loreal pofessionel plauku prieziuros priemonemis
QUOTE(Apvalute @ 2008 07 10, 09:11)
koki efekta jis turetu suteikti? Kaip tik siuo metu esu susidomejusi loreal pofessionel plauku prieziuros priemonemis
čia rašo pas mane kad šviesintiems plaukams, paryškina sruogas, maitina rašo ištepti plaukus, emulguoti, paskui gerai išplauti tik aš nesuprantu ką tas "emulguoti" reiškia