Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

o as is londa profesional sampuniuka riebiem plaukam pirkau, na patenkinta kol kas smile.gif kainuoja 20lt., bet tikrai neblogas. gundaus dar klorane smile.gif kazi ar jo tik eurovaistinese galima gauti?
Atsakyti
QUOTE(rasulensija @ 2008 07 04, 19:35)
o as is londa profesional sampuniuka riebiem plaukam pirkau, na patenkinta kol kas smile.gif  kainuoja 20lt., bet tikrai neblogas. gundaus dar klorane smile.gif  kazi ar jo tik eurovaistinese galima gauti?

Koki riebiem?Gal is zalios serijos purinanti? bigsmile.gif
Ar jis sausina?Ar po jo reik balzamo?
Atsakyti
na vat serijos tai nepaziurejau kazkaip mat pirkau kauno akropolio droge, man rodos, kad ten tik vienos serijos ju yra. mano plaukai ziauriai riebaluojas, tai jokio sausinimo kaip ir nepastebejau. man asmeniskai kaukes po sito sampuno tikrai nereik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasulensija @ 2008 07 04, 22:36)
na vat serijos tai nepaziurejau kazkaip mat pirkau kauno akropolio droge, man rodos, kad ten tik vienos serijos ju yra. mano plaukai ziauriai riebaluojas, tai jokio sausinimo kaip ir nepastebejau. man asmeniskai kaukes po sito sampuno tikrai nereik smile.gif

Nesupratau,tai negi namie negali paziuret?Ir prie ko cia kauke,siaip jau kasdien balzamas ar kondicionierius po sampuno naudojamas.
Atsakyti
na nereik jau taip nepakanciai... pirmakart susiduriau su sios firmos sampunais, ant butelio uzrasyta londacare, o ten kur pirkau tik tokia ir buvo. ant buteliuko isties yra zenklas zaliam fone.. sorry uz neapsiziurejima blush-anim-cl.gif , turejau galvoj, kad balzamo po sio sampuno tikrai nenaudoju,o plaukai lieka purus ir svelnus.
Atsakyti
QUOTE(rasulensija @ 2008 07 05, 22:53)
na nereik jau taip nepakanciai... pirmakart susiduriau su sios firmos sampunais, ant butelio uzrasyta londacare, o ten kur pirkau tik tokia ir buvo. ant buteliuko isties yra zenklas zaliam fone.. sorry uz neapsiziurejima blush-anim-cl.gif , turejau galvoj, kad balzamo po sio sampuno tikrai nenaudoju,o plaukai lieka purus ir svelnus.

Aciu man jau viskas aisku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dream'e @ 2008 07 03, 15:39)
[COLOR=darkviolet] Sveikos mamytes. As nusipirkau DOVE pro age sampuna ir kauke.Kaip manot,sie produktai turi poveiki?Na,plaukai nors kiek pastorejo? mirksiukas.gif

idomu kaip nuo sampuno gali pastoreti plaukai g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As pagaliau gavau savo Aveda Rosemarry Mint sampuna thumbup.gif Ploviau jau tris kartus ir ispudis neblogas, saldo siek tiek galva, gerai isplauna plaukus, maziau plaukai po jo riebaluojasi, tik kvapas toks gana intensyvus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2008 07 06, 18:34)
As pagaliau gavau savo Aveda Rosemarry Mint sampuna thumbup.gif

Aš irgi tokio paties laukiu neužilgo - žiūrėsim, kaip man ir dukroms tiks.
Šiaip labai patinka Tigi, bet kartais norisi kažkokio lengvesnio šampūno, tada naudoju Čistaja linija.
Atsakyti
gal kas bandėti šį šampūną bigsmile.gif http://www.gorgeouss.....t shampoo.jpg
Atsakyti
QUOTE(vėjuke @ 2008 07 10, 10:00)
gal kas bandėti šį šampūną  bigsmile.gif http://www.gorgeouss.....t shampoo.jpg

koki efekta jis turetu suteikti? Kaip tik siuo metu esu susidomejusi loreal pofessionel plauku prieziuros priemonemis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 07 10, 09:11)
koki efekta jis turetu suteikti? Kaip tik siuo metu esu susidomejusi loreal pofessionel plauku prieziuros priemonemis bigsmile.gif

čia rašo pas mane kad šviesintiems plaukams, paryškina sruogas, maitina smile.gif rašo ištepti plaukus, emulguoti, paskui gerai išplauti g.gif tik aš nesuprantu ką tas "emulguoti" reiškia doh.gif
Atsakyti