bet mergaite jei tik lengvai isskalaujat galus taigi lieka sampunu balzamu nuosedos.... ar ne..?
as kazkaip sampuna labai gerai isskalauju nuo visu plauku... kaukes irgi gerai isskalauju......kad neliktu nuosedu....nes nuosedos plaukams kenkia.....o paskui jau tepu paliekanti kondicionieriu....
QUOTE(Kurmiukė @ 2008 06 10, 22:56)
O šampūnas vadinasi SOlar sublime mexoryl s.o. UV-protect
Tiksliai nuo buteliuko nurašiau
Tiksliai nuo buteliuko nurašiau
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 24, 11:11)
Ka tik isbandziau L`oreal profesionnel solar serijos sampuna. Na, as be zodziu! Dekui rekomendavusiai mamytei. Man Tigi moisture maniac netiko, Klorane su mangais neblogas, bet ne stebuklas. O sis L`oreal mano pasisiauselius, stagarus taip suminkstino, tapo svelnus, slidus. 9.5 balai is 10. (galetu buti kaina mazesne )
Labai domina sis sampunas. Sakykit ar jis tik sviesiems plaukams tinka ar bet kokiems? Pas mane normalus plaukai, gal vos riebesnes saknys o galiukai sausi, ar tiktu?
As pati labai megstu isbandyti visokius sampunus. Tai man labai tiko isgirtasis KLORANE su chininu, tikrai net balzamo jokio nedejau. Kol kas numeris 1
Dabar naudoju ajurvedini Henna hair wash, kol kas labai patinka, nedaug reikia, plaukai misnkti po jo.
Turejau Trevor sorbie READHEAD - nepatiko, siurkstus plaukai po jo man buvo ( yra like kazkiek galeciau perleisti, kas noretu pabandyti, i az).
Labai knietejo isigyti KARITES su moliu riebioms saknims sausiems galams. Ilgai ieskojau, kol po keliu menesiu aptikau Droge. Nu nieko per daug ypatingo tikrai. Siaip gerai isplauna ( siaip like puse, irgi galiu perleisti kas noretu pabandyti, i az)
ai sorry cia uz tuos 'perleisiu pabandymui', tiesiog dalinuosi ispudziais.
Artimiausiu metu bandysiu isigyte Lorel Solar, jei netiks, tai grisiu prie Klorane.
Dar norejau paklausti gal kas naudojot nauja Pantene pro V enchanced layers? ar tikrai jis gerai iskarpytiems plaukams, kazkaip sudomino...
kokia kaina to sampuno ir kur ji galima isigyti, sudomino
QUOTE(naaringiux @ 2008 07 03, 11:37)
kokia kaina to sampuno ir kur ji galima isigyti, sudomino
Cia kurio sampuno?
QUOTE(svetelis @ 2008 07 03, 12:24)
Cia kurio sampuno?
sitas Loreal'o isgirtas SOlar sublime mexoryl s.o. UV-protect
QUOTE(Lapelina @ 2008 07 02, 17:07)
Bandziau Revlon, profesionalia linija. Man patiko. Naudojau sampuna dazytiems plaukams ir kauke. Dar ir dabar naudoju.
na kadangi sampuna ir kondicionieriu jau isigijau is Joico firmos, tai manau bent jau revlon kauke vertetu pabandyt, kaip tik rytoj einu i kirpykla, o ten zinau prekiauja sitomis priemonemis
QUOTE(naaringiux @ 2008 07 03, 13:27)
sitas Loreal'o isgirtas SOlar sublime mexoryl s.o. UV-protect
Kazkas minejo kad pirkti yra Salon+, Akropolyje. Kaina apie 40 lt atrodo
nusipirkau vakar "alfa parf semi di lino daimonds" ( atrodo taip..) nu tikrai geras, plaukai blizga net tamsoj
QUOTE(Spicas @ 2008 07 04, 10:00)
nusipirkau vakar "alfa parf semi di lino daimonds" ( atrodo taip..) nu tikrai geras, plaukai blizga net tamsoj
man pamenu nelabai tiko tas sampunas, bet plaukai tikrai igauna blizgesi
o koddel netiko?