Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

Labutis 4u.gif
Perskaiciau visa temelę, tikrai nemažai naudingų patarimų radau.
Man plaukai slenka nuo 18 metu ir gana stipriai, bet gydytojos teigimu pas mane tai įgimta. 9Niekada neturėjau storu plauku). Jie ploni ir reti.
Naudoju šampunus :Pregaine, Fitoval šamp. + caps., Henna produkciją. Pabaigusi vieną buteliuką sekančiau kartui perku vis kitą, na vieną iš triejų.
Labaisiai plaukai sustriprėja kai naudoju ampules palukas: Placent, jei gerai pamenu pavadinimą. Pirkdavau Eurokos parduouvėse.
O kas apie dazumą plauku tai visada tik su naturaiais augaliniais dažais, na stengiuosi kuo mažiau chemijos.
P.S. Vestuvių proga sumaniau truputi pasišviesinti plaukus, tai ilgai kovojau su lūžinėjančiais galiukais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ametista-s: 30 birželio 2008 - 11:43
Sveikos 4u.gif
norejau pasiteirauti gal kas koki bandet sampuna is Carita,labai noriu pabandyti nusipirkti ir idomu butu sulaukti atsiliepimu.
aciu
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 06 28, 15:24)
pvz as plaukus plaunu kasdien ir ne viena protinga kirpeja man niekad nerekomendavo kaskart plaut visa ilgi su sampunu.Dazniausiai tik galvos oda isplaunu,plauku nesausinu.Visa ilgi plaunu tik po imantresniu sukuosenu,kai buna priemoniu daugiau.

kaip idomiai tu galva plauni.... g.gif as galva plaunu kas dvi tris dienas tai man kaip tik galai murziniausi ir buna...... g.gif ir visus plaukus sutepu sampunu o galus labiausiai.....kaip ir kauke daugiausia dedu ant galu.....

as net nemokeciau plauti galvos jei tik skalpa plauciau.... g.gif as visus plaukus uzkeliu ant pakausio ir tada trinu ...ir dar su pirstu galiukais per visus plaukus galva ismasazuoju....tada per visa plauku ilgi su rankom sampuna istrinu...o pacius galiukus net patrinu.....

naudoju drekinamuosius plauku serija......
Atsakyti
as irgi labiausiai skalpa plaunu - plaukai poriebiai, savaime aisku kad ten jie ir susitepa labiausiai g.gif

o ka galai - nzn neissimurzina jie, o visos dulkes ir t.t. su sepeciu issisukuoja. Kaiptik galu nereik perdaug sampunu trinkt nes tai sausina. Kaukes, balzamai jau kitas dalykas - labiau galai maitinami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moodring: 02 liepos 2008 - 09:52
Niekad neskalauju galu. Labiausiai plaunu galvos oda, nes ten buna susiriebalaves, o plaukus tik lengvai perskalauju, kad issiplauti balzamai ir kitos plauku priemones.
Beje, mano plaukai sausi.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 06 27, 15:45)
Apvalute,to sampuno rasi daug kur,tikrai neprapuls.Pvz Burzua salone Akropoli bei Mindauggo maximoj,Karoliniskese Jadore salone.
Blogiausiu atveju brukstelk man az,padesiu.
Beto i Martina dar uzves manau.

Dar prisiminiau Alondz salona Flagmane bigsmile.gif
Atsakyti
Man visu laiku geriausias kolkas yra Shiseido "Thubaki" wub.gif Labai minksti ir svelnus plaukuciai po jo buna.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 07 02, 13:31)
Niekad neskalauju galu. Labiausiai plaunu galvos oda, nes ten buna susiriebalaves, o plaukus tik lengvai perskalauju, kad issiplauti balzamai ir kitos plauku priemones.
Beje, mano plaukai sausi.

as irgi elgiuosi lygiai taip pat kaip tu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 07 02, 14:40)
Dar prisiminiau Alondz salona Flagmane bigsmile.gif

dekui, kaip tik ruosiuosi vaziuoti jo ieskoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 07 02, 13:40)
Man visu laiku geriausias kolkas yra Shiseido "Thubaki"  wub.gif Labai minksti ir svelnus plaukuciai po jo buna.

Naudojau ir as sita, bet man geresnis Shiseido-Ma Cherie wub.gif tik nezinau ar Lietuvoje prekiauja sia Shiseido serija g.gif.O tu Thubaki kur pirkai?Japonijoje ar Lietuvoje?
Atsakyti
QUOTE(Angelita @ 2008 07 02, 16:50)
Naudojau ir as sita, bet man geresnis Shiseido-Ma Cherie  wub.gif tik nezinau ar Lietuvoje  prekiauja sia Shiseido serija g.gif.O tu Thubaki kur pirkai?Japonijoje ar Lietuvoje?

Pirktas Japonijoj. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 06 04, 08:48)
sveikos,
gal kas esat isbandziusios Revlon firmos priemones? kazkaip vis gundausi smile.gif

Bandziau Revlon, profesionalia linija. Man patiko. Naudojau sampuna dazytiems plaukams ir kauke. Dar ir dabar naudoju. 4u.gif
Atsakyti