Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Isabelle @ 2008 05 27, 10:19)
na jau na jau...dvi labiausiai perkamu plauku prieziuros produktai....tai garnier ir pantene pro-v........tai daugiausiai ir kalbu.... doh.gif  nesamoningu kalbu....

labai geras puslapis yra www.beautybrains.com ten i klausimus atsako moksliskai pagristais dalykais....o ne bobute sake ar girdejau.... doh.gif  tai pantene, garnier. herbal esence, tresseme ir kiti sampunai turi tokia pat sudeti..skiriasi tik kvapai ir neaktyvus ingredijentai.....tai kodel plaukai slenka nuo garnier ir pvz neslenka nuo herbal esence.....? o kirpejos daznai deda i suns diena "parduotuvinius" sampunus ypac populiariausius o garnier vieni is ju......ir nori kad pirktu tik profesional..

prisimenu as kai paskaiu kirpejai kad naudoju pantene..ai irgi prissake kad nenaudociau nes pantene pats baisiausias sampunas...turintis daug silikono ir tt.......kai kita karta pasakiau kad naudoju matrix biolage profesional sampunus...irgi blogai... doh.gif  nes ju kirpyklos sampunai geresni.... doh.gif
netikiu as kirpejoms..o matau pagal savo plauka kuris sampunas man labiausiai tinka....

as kai paskaiciau ta interntini puslapi kuri minejau tai plaukai pradeda slinkti tikrai ne nuo sampunu.....o nuo rimtesniu dalyku....

jeigu slinktu plaukai nuo sampunu tokiu kaip garnier tai visos vaiksciotumem be plauku jau...nes dauguma naudoja garnier, pantene, herbal essence ir tt....o ju sudetis kaip minejau tokios pat.....

paskaityk skyriu kosmetika kenkia ir nieko nereikes aiskinti, ten pilna duota adresu galesi tikrinti tiesa ar melas g.gif kiek sirdis geidzia
Papildyta:
QUOTE(999999999 @ 2008 05 27, 16:34)
paskaityk skyriu kosmetika kenkia ir nieko nereikes aiskinti, ten pilna duota adresu galesi tikrinti tiesa ar melas g.gif  kiek sirdis geidzia

as linkusi labiau tiketi tais, kas tai ismano, manau ne veltui ir mokslus jie tam baige smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 05 26, 21:17)
Kokios jūs greitos thumbup.gif .
Tai gal ir gerai,kad nusipirkau Vichy šampūną ir balzamą,pabandysiu ir galėsiu įvertinti pati.Nes plaukai skirtingi,tai manau ir priemones reikia pasirinkti tinkamas,tik kad ne visada greit gali tai padayti bigsmile.gif .

nepabandei dar?smile.gif mane jisai labai domina 4u.gif
Atsakyti
Man tai labai patinka Corine de Farme firmos sampunai ir balzamai ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(HelluvaGirl @ 2008 05 27, 12:13)
Panos... Vkr nusipirkau Tigi Brunette Goddess... Šakės... Su šampūnu išsiplovus galvoju, gal sumaišiau ir balzamą užsikroviau iš karto. Toks švelnumas...  thumbup.gif  Pasaka, ne priemonės. Kainuoja šamp + kond - 59 + 79 Lt, bet db Franko salone 20% nuolaida, tai plojau 107 Lt iš viso. Nesigailiu nė vieno cento  tongue.gif

o kur tas Franko salonas randasi?
Atsakyti
Franko salonas yra Pilies 23, ten, kur iš Piliofkės suktumei į Prancūzparkį pro gatvės prekeivius. Yra tokia gatvelė įsukanti siaura, o Franko salonas iškart iš dešinės. Ir gatvėje yra iškaba, tiesa, ne itin krentanti akysna smile.gif

Bet mano draugas ten jau 7 metus kerpasi, nusprendžiau pračekinti moterų speces smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HelluvaGirl @ 2008 05 27, 20:53)
Franko salonas yra Pilies 23, ten, kur iš Piliofkės suktumei į Prancūzparkį pro gatvės prekeivius. Yra tokia gatvelė įsukanti siaura, o Franko salonas iškart iš dešinės. Ir gatvėje yra iškaba, tiesa, ne itin krentanti akysna smile.gif

Bet mano draugas ten jau 7 metus kerpasi, nusprendžiau pračekinti moterų speces smile.gif

Aha, reiks uzeiti, nes pati esu brunete ir masciau isbandyti Tigi firmos sampunu brunetems smile.gif
Atsakyti
Čia labai gerai pasakėte, kad tie kirpėjai savo kiša šampūnu,o ne tuos iš parduotuvių...lygiai tas pats kai buvau AVON seminare-pradėjo "stumti" ant oriflame, o oriflame ant AVON

Naudoju fructis, man visai gerai, nes plaukai skaniai kvepia smile.gif metus laiko prieš šitą šampūną, naudojau loreal su perlais, tai kažkaip netiko jis man
Atsakyti
jauniute, šiandien pirmą kartą pabandžiau Vichy Dercos,sausiems plaukams,na tikrai nenusivyliau,plaukai purūs ir švelnūs thumbup.gif .Tikiuosi ilgiau panaudojus, rezultatas tik gerės mirksiukas.gif .
Atsakyti
Turbūt negalime garantuoti nei dėl vieno gaminio ir teigti,kad jis jau pats geriausias g.gif .O kad kažkas pasakė,tai dar nebūtinai turi būti tiesa.manau priklauso nuo žmogaus,galbūt salonuose,atlyginimas priklauso nuo apyvartos,tai kirpėjos bando isiūlyti savo prekę,bet tikrai ne visos kirpėjos.Aš einu į paprastą kirpyklą,ten kirpėjos naudoja Milk_Shake priemones ir tikrai niekada dar nekišo savo produkcijos,tiesiog kai išplauna galvą su okiu šamoūnu,pati jo užsimanai mirksiukas.gif .Ir netgi,svarsčiau ar Milk_Shake putas plaukams pirkti ar tos pačios firmos z-one kremą plaukams,kirpėja man pasiūlė nusipirkti Nivea tiesinamąjį serumą Straight&Easy,nors kaina per pusę mažesnė,bet kokybė super thumbup.gif .Taigi, ne visos kirpėjos vienodos lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 05 27, 21:29)
jauniute, šiandien pirmą kartą pabandžiau Vichy Dercos,sausiems plaukams,na tikrai nenusivyliau,plaukai purūs ir švelnūs thumbup.gif .Tikiuosi ilgiau panaudojus, rezultatas tik gerės mirksiukas.gif .

Beje siandien Eurovaistinej maciau kad nuolaidos siem sampunam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(999999999 @ 2008 05 27, 13:49)
paskaityk skyriu kosmetika kenkia ir nieko nereikes aiskinti, ten pilna duota adresu galesi tikrinti tiesa ar melas g.gif  kiek sirdis geidzia
Papildyta:

as linkusi labiau tiketi tais, kas tai ismano, manau ne veltui ir mokslus jie tam baige smile.gif

as ir nesakau kad sampunai nekenkia.....aisku kenkia juk chemija...bet as sakau kodel butent garnier ir pantene kenkia plaukams nuo ju slenka ir t.t....o nuo kiti ne....juk visi sampunai turi panasia pagrindyne formule......tai kodel butent jie kenkia..ogi todel kad jie patys perkamiausi....ir kazkam aktualu juos suzlugdyti...cia kalba eina ne apie kenkima o apie butent tu sampunu nesamoningas kalbas....aisku kad visa kosmetika vienaip ar kitaip kenkia..
Atsakyti
QUOTE(kajjja @ 2008 05 27, 12:07)
sampunas is The body shop su guarana visiskai netiko, pleiskanu daug atsirado, galva niezti istisai, gaila pinigu schmoll.gif

O cia tas purinantis? Ar gerai purina plaukus?
Atsakyti