Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 06 26, 10:16)
gali pasiziuret http://www.fairness....o...7&Itemid=29 o pirkt per konsuktantus arba paciai uzsiregistruot mirksiukas.gif

dekoju labai ax.gif
Atsakyti
o gal kuri esat naudojusi home institut paris šampūną? neseniai nusipirkau, tai net nežinau ko tikėtis g.gif pirkau berots droge, mokejau lygtais virš 20 Lt ax.gif
Atsakyti
Aš tai naudoju Avon kosmetikos iš serijos "Advance techniques" šampūnus, plaukų priežiūros priemones. Tikrai nenusivyliau. Siūlau ir kitoms pabandyti thumbup.gif
Atsakyti
O man geriausios yra Rene Furterer priemones plaukams, stimuliuojantis sampunas Furticea su granulemis ir purskiamas kondicinierius nail.gif

O taip pat bandziau villa borghini priemones plaukams, tai galiu pasakyti, kad mano plaukai yra visko isbande, bet tokiu puriu plauku po siu priemoniu naudojimo niekada neturejau, plius priemones labai naturalios, be slyksciu silikonu. Nesinori girti, bet tikrai faini produktai, tik, kad jie bekvapiai, tai truputi keista po kitu sampunu unsure.gif

O visi tie parduotuviniai mano vadinami "Fairy" atmainomis. Visi is vieno katilo tik su skirtingais kvapais. Kancerogenu pilni konkreciai, kai zinai kas sudetyje, tai net nesinori tokiu ant savo galvos pilti fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 24, 12:11)
Ka tik isbandziau L`oreal profesionnel solar serijos sampuna. Na, as be zodziu! Dekui rekomendavusiai mamytei. Man Tigi moisture maniac netiko, Klorane su mangais neblogas, bet ne stebuklas. O sis L`oreal mano pasisiauselius, stagarus taip suminkstino, tapo svelnus, slidus. 9.5 balai is 10. (galetu buti kaina mazesne blush2.gif )

Ačiū už gerą žodį bigsmile.gif Malonu, kai gali būti kažkam naudinga savo atradimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmiukė @ 2008 06 27, 00:42)
Ačiū už gerą žodį bigsmile.gif Malonu, kai gali būti kažkam naudinga savo atradimais 4u.gif

pagaliau baigesi mano sampuno paieskos doh.gif bigsmile.gif
O gal kuri matete Vln, kur jo galima isigyti? Mandarino salon+ uzdare, tai net negaliu paziureti, ar turi. Martinoje paskutini paemiau. Braskese nera...Manau, kad jo saltuoju metu laiku negausiu unsure.gif verysad.gif todel noreciau nusipirkti atsargai, dar mamai prigriebsiu.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2008 06 26, 20:42)
Aš tai naudoju Avon kosmetikos iš serijos "Advance techniques" šampūnus, plaukų priežiūros priemones. Tikrai nenusivyliau. Siūlau ir kitoms pabandyti thumbup.gif

nepyk bet jau man ten koks brudas, plaukai sustyra kai sakaliai ir tiek, jokio svelnumo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 06 27, 09:22)
nepyk bet jau man ten koks brudas, plaukai sustyra kai sakaliai ir tiek, jokio svelnumo schmoll.gif

drinks_cheers.gif Karta tik pas mama su "avon" ploviau ir patariau mesti ji - sulipina plaukus, siurkstus buna schmoll.gif

Tai dbr musu megstamiausia - rusiska kosmetika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 06 27, 08:37)
drinks_cheers.gif  Karta tik pas mama su "avon" ploviau ir patariau mesti ji - sulipina plaukus, siurkstus buna schmoll.gif

o ka is rusisku? mano anyta kitokios net nepripazysta negu rusiska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 06 27, 09:37)

man taip pat labai patinka rusiska kosmetika arba tada jau profesionali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 27, 00:57)
pagaliau baigesi mano sampuno paieskos doh.gif  bigsmile.gif 
O gal kuri matete Vln, kur jo galima isigyti? Mandarino salon+ uzdare, tai net negaliu paziureti, ar turi. Martinoje paskutini paemiau. Braskese nera...Manau, kad jo saltuoju metu laiku negausiu unsure.gif  verysad.gif  todel noreciau nusipirkti atsargai, dar mamai prigriebsiu.

Aš pirkau Akropolyje, kirpimo salone, kur su jūriniu akvariumu, tik pavadinimo nepamenu blush2.gif 4u.gif, nu tas, kur prie sexshopo hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmiukė: 27 birželio 2008 - 09:38
QUOTE(malvea @ 2008 06 27, 09:52)
o ka is rusisku? mano anyta kitokios net nepripazysta negu rusiska thumbup.gif

Dbr puikiai tinka "zolotoj solk" is "eurokoso" ir turiu daug kaukiu is temos "kosmetikos gamintojai" - "rusiska kosmetika" ir "pigi, bet neprasta" wub.gif

Ten paziureki drinks_cheers.gif
Atsakyti