Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(emrata @ 2008 06 19, 08:23)
as likau maloniai nustebinta Joico K-PAK serijos sampunu ir balzamu, dar kaukes nespejau pabandyti smile.gif plaukai nerealiai svelnus, kvapas malonus  wub.gif

plauku nepriploja, purina juos?smile.gif
Atsakyti
geriausia ir nuostabiausia plauku prieziuros linija yra LOREAL KERESTASE.as perku sampuna ir kauke (ja tepu kiekviena kart, bet po nedideli kieki)ir plaukai atgijo is po dazymu ir cheminio sukavimo thumbup.gif sampunas 50lt , kauke 100lt.bet negaila ne vieno cento, nes rezultatas neitiketinas.
dar labai gera plauku prieziuros priemone yra kosmetinis zibalas, galima rasti vaistinese.tik vargas kol po naudojimo plaukus gerai isskalauji...
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 06 19, 20:02)
plauku nepriploja, purina juos?smile.gif

na bent jau man tikrai nepriploti, nors aisku pas mane ir siaip plaukai buna pakankamai purus kai issiplaunu galva. zinau kad is tos linijos yra sampunu kurie purina ir kurie glotnina plaukus. as naudoju Repair serija, kuri atgaivina paziestus plaukus, neleidzia jiems luzineti ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 06 19, 16:33)
Na, dar ir pačius šampūnus pakeičiau. Nusipirkau TIGI ir Klorane (jau sakiau čia apie taid aug kartų, bet dar pasakysiu  thumbup.gif  Nes tikrai labai jie man patinka )

reiks išbandyti, nes matau, kad labai populiarūs čia tie šampūniukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvilė @ 2008 06 20, 11:31)
reiks išbandyti, nes matau, kad labai populiarūs čia tie šampūniukai smile.gif

na matyt ne veltui populiarus smile.gif
Atsakyti
Ka tik isbandziau L`oreal profesionnel solar serijos sampuna. Na, as be zodziu! Dekui rekomendavusiai mamytei. Man Tigi moisture maniac netiko, Klorane su mangais neblogas, bet ne stebuklas. O sis L`oreal mano pasisiauselius, stagarus taip suminkstino, tapo svelnus, slidus. 9.5 balai is 10. (galetu buti kaina mazesne blush2.gif )
Atsakyti
Man geriausias Alfaparf Semi di lino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2008 06 24, 11:14)
Man geriausias Alfaparf Semi di lino thumbup.gif

Man Generos, Lorealio geresni uz si 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2008 06 24, 11:35)

kurie generos patiko? smalsu juos isbandyt ax.gif
Atsakyti
tikrai nebrangus ir mano plaukam patinkantis sampunas dove anti-age, nes turiu plonus silpnus plaukus.
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2008 06 24, 10:35)

Generos nebandžiau, o L'orealio netiko. Matyt nuo plaukų priklauso ax.gif
Atsakyti
Kur galima isigyti Loreal Kerastase? g.gif
Atsakyti