Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

as likau maloniai nustebinta Joico K-PAK serijos sampunu ir balzamu, dar kaukes nespejau pabandyti smile.gif plaukai nerealiai svelnus, kvapas malonus wub.gif
Atsakyti
o kur Joico parduoda?
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 06 19, 09:09)
o kur Joico parduoda?

Kristianoj tai tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonka @ 2008 06 19, 09:20)
Kristianoj tai tikrai  mirksiukas.gif

o panasiai kokia jo kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 06 19, 07:39)
o panasiai kokia jo kaina? 4u.gif

jei neklystu sampuno kaina kazkur 65 lt, balzamo 85 lt, bet dabar vyksta akcija: visas rinkinukas (sampunas, kondicionierius ir kauke) 154 lt, nors realiai sumoketum apie 220 lt

Atsakyti
jau kur akcijos ten ir as lotuliukas.gif tapsiu paieskosiu, gal tikrai kazkas ipatingo 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau pasisakyti dėl tų Garnier šampūnų. Garnier gamintojas yra L'Oreal, o L'Oreal kosmetika dar neteko nusivilti... Naudoju Garnier Fructis, tai iš tikrųjų jis yra toks šampūnas, kuris plaukus vargina, kurį laiką baisiai slinko plaukai, bet nemanau, kad dėl šampūno, nes pavyzdžiui dabar beveik neslenka... Turiu ir dar vieną problemą — pleiskanas, tai man šis šampūnas vienintelis, kuris normaliai šalina pleiskanas... O šalina, ko gero, dėl to, kad yra tokių stiprių ingridientų, dėl kurių slenka ir lūžinėja plaukai. Aš mėgstu išandyti visokius šampūnus, bet kažkodėl vis grįžtu prie Garnier...

Dabar galvoju, gal išbandyti Margarita? Ką pasiūlytumėt man, turinčiai ilgus, linkusius riebaluotis plaukus + pleiskanotą galvos odą? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvilė @ 2008 06 19, 09:44)
Norėčiau pasisakyti dėl tų Garnier šampūnų. Garnier gamintojas yra L'Oreal, o L'Oreal kosmetika dar neteko nusivilti... Naudoju Garnier Fructis, tai iš tikrųjų jis yra toks šampūnas, kuris plaukus vargina, kurį laiką baisiai slinko plaukai, bet nemanau, kad dėl šampūno, nes pavyzdžiui dabar beveik neslenka... Turiu ir dar vieną problemą — pleiskanas, tai man šis šampūnas vienintelis, kuris normaliai šalina pleiskanas... O šalina, ko gero, dėl to, kad yra tokių stiprių ingridientų, dėl kurių slenka ir lūžinėja plaukai. Aš mėgstu išandyti visokius šampūnus, bet kažkodėl vis grįžtu prie Garnier...

Dabar galvoju, gal išbandyti Margarita? Ką pasiūlytumėt man, turinčiai ilgus, linkusius riebaluotis plaukus + pleiskanotą galvos odą? doh.gif

vat as kaip tik naudojau is Margaritos sampuna ir balzama, tai nieko gero negaliu pasakyti, matyt netiko mano plaukam arba tikrai nera jie kokybiski, o be to ko ir noreti, juk kaina juokinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvilė @ 2008 06 19, 11:44)

Del riebalavimosi labai man tiko Margaritos sampunas su dilgeliu ekstraktu wink.gif dar siandien kirpejos klausiau, kokios yra normalesnes priemones siulomos musu parduotuvese, tai sake verta nebent lietuviska produkcija 4u.gif ax.gif nes loreal ir t.t. tai ne kas... nors pati rektkarciais nusiperku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvilė @ 2008 06 19, 11:44)

Koks fainas avaratas wub.gif
Na, man pleiskanodavo būtent nuo šampūno, o dabar aš naudoju du: vieną kartą plaunu su vienu, kitą - su kitu ir jokių pleiskanų nebeturiu.
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 06 19, 13:26)
Koks fainas avaratas  wub.gif
Na, man pleiskanodavo būtent nuo šampūno, o dabar aš naudoju du: vieną kartą plaunu su vienu, kitą - su kitu ir jokių pleiskanų nebeturiu.

Dėkui, man irgi lb patinka, pakelia nuotaiką smile.gif

Pabandysiu ir aš naudoti du. Pastebėjau, kad daugelis naudoja ne vieną, tai gal iš tikrųjų padeda. Nes tos pleiskanos įgrysta juodai... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvilė @ 2008 06 19, 15:49)
Dėkui, man irgi lb patinka, pakelia nuotaiką  smile.gif

Pabandysiu ir aš naudoti du. Pastebėjau, kad daugelis naudoja ne vieną, tai gal iš tikrųjų padeda. Nes tos pleiskanos įgrysta juodai...  schmoll.gif

Na, dar ir pačius šampūnus pakeičiau. Nusipirkau TIGI ir Klorane (jau sakiau čia apie taid aug kartų, bet dar pasakysiu thumbup.gif Nes tikrai labai jie man patinka )
Atsakyti