Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Malena @ 2008 06 17, 18:27)
Eikit von su savo reklama cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif net garsiai juoktis pradėjau
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 06 16, 21:08)
kiek kainavo? 4u.gif

pirkau ne lietuvoje balzamas apie 70 sampunas panasiai o kauke apie 100 bet esu labai patenkinta
Atsakyti
Aš naudoju Vichy šampūnus,turiu nuo slinkimo ir sausiems plaukams šampūną ir balzamą. Tikrai mano plaukučiams jie patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 06 17, 19:25)
nuo aloje vera sampuno mano plaukai pasidare labai purus ir svelnus thumbup.gif  bet kaip skilinet pradejo verysad.gif

nuo sampuno manai skilinet pradejo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 06 17, 20:55)
bet kaip skilinet pradejo verysad.gif

yra gi visokių aliejukų nuo pl.galiukų skilinėjimo, panaudokite.
Skaičiaiu kažkur internete, kad plaukai skilinėja nuo neaštrių žirklių, nors kas juos žino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2008 06 16, 09:15)
Aš perku Mickevičiaus g. kur prie gėrimų pasaulio. Ten ne tik pilstomo galima nusipirkti, bet ir šiaip visos priemonės pigiau nei Holivude smile.gif

Zinau ta maza parduotuvele netoli sankryzos, l.seniai ten pigiau pirkdavau sviesinancius dazus kauseliais. Labai aciu uz info, reiks vel uzeit. 4u.gif mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 06 17, 19:27)
Eikit von su savo reklama cool.gif

Cia nuomone, o jei pasakysiu kad ir shauma sampunai parinkus pagal plauku tipa irgi yra idealus tai irgi bus reklama? g.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(jauniute @ 2008 06 17, 22:45)
nuo sampuno manai skilinet pradejo? 4u.gif

na gal nes siaip savo plaukus ypatingai priziuriu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gabe60 @ 2008 06 17, 22:58)
yra gi visokių aliejukų nuo pl.galiukų skilinėjimo, panaudokite.
Skaičiaiu kažkur internete, kad plaukai skilinėja nuo neaštrių žirklių, nors kas juos žino  rolleyes.gif

uzsisakiau kazkoki is kazkokios plauku prieziuros firmos, drauge rekomendavo, bet ka as zinau, schmoll.gif o poto nusipirkau shauma oranzini va tada tai thumbup.gif
Atsakyti
Siuo metu naudoju Tigi sampunus. Turiu trieju rusiu, naudoju pakaitomis ax.gif
Labai vilioja Lancome Hair Sensation Nutrition plauku priemones isbandyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 06 18, 10:35)
Cia nuomone, o jei pasakysiu kad ir shauma sampunai parinkus pagal plauku tipa irgi yra idealus tai irgi bus reklama? g.gif  schmoll.gif

Tu savo bobutei taip paiskink gal ir patikes.Gal pakvieciam moderatore ir istirs kokio pobudzio tavo postas?

QUOTE(cavalli @ 2008 06 18, 11:11)
Siuo metu naudoju Tigi sampunus. Turiu trieju rusiu, naudoju pakaitomis ax.gif
Labai vilioja Lancome Hair Sensation Nutrition plauku priemones isbandyt rolleyes.gif

Esi bandzius Joico?As kazkaip sokineju Tigi keliauja o uzsimaniau Joico ir nebezinau ka rinktis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 06 18, 19:11)
Tu savo bobutei taip paiskink gal ir patikes.Gal pakvieciam moderatore ir istirs kokio pobudzio tavo postas?
Esi bandzius Joico?As kazkaip sokineju Tigi keliauja o uzsimaniau Joico ir nebezinau ka rinktis doh.gif

as savo nuomone pasakiau nes ilgai naudojau siuos sampunus ir neivienu nesiskundziau(na kaip cia ilgai, apie puse metu) bet dabar naudoju shauma nes poveikis taspats tik pigiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 06 18, 20:11)

Nea, nesu bandzius situ priemoniu schmoll.gif Nzn kodel, bet kazkaip manes jos nevilioja blush2.gif Nors atsiliepimai gana neblogi apie jas ax.gif Jei neklystu, jos ir brangesnes uz Tigi, ane?
Atsakyti
o krasa sampunus giriu nes jie tikrai geri, kol daziau plaukus naudojau tik ju dazytiems plaukams, nes daugiau tokiam poveikiui nieko neradau, o kai nustojau krasa sampunas irgi labai patiko, ilgai neradau net panasaus, bet visai netycia pas drauge isbandziau shauma orandzini na ir patiko 4u.gif
Atsakyti