Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

Man geriausi Aveda Rosemary Mint, ir Tigi Dumb blond. Dar Joico drėkinantis pusė bėdos, tik nuo jo plaukai labiau prisiploję būna.
Atsakyti
o as vakar nusipirkau lancome sampuna ,balzama ir kauke dazytem plaukam tai plaukuciai svelnuciai purus ir labai jau kvapnus
Atsakyti
QUOTE(Memoria @ 2008 06 12, 22:07)
Man patinka visai "MARGARITOS"  wub.gif

kažkokioje BIOK firmos loterijoje laimėjau Margaritos šampūnų rinkinį, tai taip vienas iš jų, su gintaro ir ąžuolo žievės estraktais, pas mane apsigyveno lentynoje biggrin.gif tarp visų kitų ir jį aš kaskart, kai baigiasi, kartoju.
Plaukams pailsinti nuo visokių chemijų pats tas smile.gif toks šampūnas.
Šiaip rašo, kad negerai su vienu tuo pačiu kiekvieną kartą plauti, plaukai pripranta, gali net pleiskanų atsirasti.
Neseniai atsisiunčiau "Redken" color extend šampūną ir balzamą, tai vieną kartą dar tik su juo ploviausi, tai net negaliu nei peikti nei girti biggrin.gif . Man tinka ir visi avoniniai ir Elvital color šampūnai smile.gif Kaip tik dar šia savaitę IKI akcija elvitaliui.
Mergaitės, gal kuri Kaune Mickevičiaus g. pirkosi Kadus šampūną? Būtų gerai sužinoti kaip jis, ar vertas dėmesio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(marit @ 2008 06 16, 19:02)
o as vakar nusipirkau lancome sampuna ,balzama ir kauke dazytem plaukam tai plaukuciai svelnuciai purus ir labai jau kvapnus

kiek kainavo? 4u.gif
Atsakyti
o man patinka ir tinka Careline sampunas ir kauke, puiki priemone, dar kartais kad plaukai nepriprastu pakeiciu i Aloe Vera sampuna, gal kas naudojate? kaip jums sios priemones? Siaip nemazai ko bandziusi esu ir Kaduso ir smaduso, bet man nelabai tiko, o nuo situ sampunu plaukai tampa purus glotnus ir nesiriebaluoja lb greit. Careline turi silikono kaip ir daugelis sampunu, todel karta i savaite valau galvos oda nuo visu apnasu su peelingu, yra eurovaistinej, oda kvepuoja ir plaukuciai mano greit auga, neslenka, yra tvirti ir ner pleiskanu. peeling antiforfora, nu gal brangokai gaunas, nes vienam kartui vieno tiubelio reik, kainuoja apie 7 lt.
O tais visais hedensholdersai ir garnierais as seniai netikiu, reklama ir tiek, todel ir labiausiai perkami, o ne paslaptis kad labiausiai reklamuojamas buna didziausias SH.
beje dar naudoju alfaparf aliejuka plauku galiukams, man patinka lb, nors girdejau ivairiu atsiliepimu, bet is tikruju visa kosmetika yra lb individualu.
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 06 16, 19:32)
Man geriausi Aveda Rosemary Mint, ir Tigi Dumb blond. Dar Joico drėkinantis pusė bėdos, tik nuo jo plaukai labiau prisiploję būna.

Vis gundausi pirkt Avedos sampuna g.gif O kokie Jusu plaukai? Mano tai gana ploni, plaunu kasdien, ir baisiai elektrinasi nuo kai kuriu sampunu doh.gif Idomu ar man tiktu g.gif
Atsakyti
Jau sakykit ka norit, bet faberlic KRASA linijos sampunai thumbup.gif kas bande ir nepatiko,? nemanau kad tokiu atsiras
Atsakyti
o man visai patiko nivea dazytiem plaukams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkaa @ 2008 06 17, 00:55)
Siaip nemazai ko bandziusi esu ir Kaduso ir smaduso

tai kiek supratau iš posto, tą šampūną Kadus priskiriate prie "smaduso" g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Vilkaa @ 2008 06 16, 23:25)
o man patinka ir tinka Careline sampunas ir kauke, puiki priemone, dar kartais kad plaukai nepriprastu pakeiciu i Aloe Vera sampuna, gal kas naudojate? kaip jums sios priemones? Siaip nemazai ko bandziusi esu ir Kaduso ir smaduso, bet man nelabai tiko, o nuo situ sampunu plaukai tampa purus glotnus ir nesiriebaluoja lb greit. Careline turi silikono kaip ir daugelis sampunu, todel karta i savaite valau galvos oda nuo visu apnasu su peelingu, yra eurovaistinej, oda kvepuoja ir plaukuciai mano greit auga, neslenka, yra tvirti ir ner pleiskanu. peeling antiforfora, nu gal brangokai gaunas, nes vienam kartui vieno tiubelio reik, kainuoja apie 7 lt.
O tais visais hedensholdersai ir garnierais as seniai netikiu, reklama ir tiek, todel ir labiausiai perkami, o ne paslaptis kad labiausiai reklamuojamas buna didziausias SH.
beje dar naudoju alfaparf aliejuka plauku galiukams, man patinka lb, nors girdejau ivairiu atsiliepimu, bet is tikruju visa kosmetika yra lb individualu.

ir kaip tas aloe vera sampunas tau paciai?smile.gif as ji ketinu pirkt, nes dabar turiu aloe vera kaukyte ir man ji patinka smile.gif
Atsakyti
nuo aloje vera sampuno mano plaukai pasidare labai purus ir svelnus thumbup.gif bet kaip skilinet pradejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 06 17, 14:46)
Jau sakykit ka norit, bet faberlic KRASA linijos sampunai thumbup.gif  kas bande ir nepatiko,? nemanau kad tokiu atsiras

Eikit von su savo reklama cool.gif
Atsakyti