Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(jauniute @ 2008 06 14, 22:37)
visiskai pasimeciau g.gif o tai gal kuri galit patarti koks keune sampunas nepriplotu plauku, purintu juos?smile.gif

is keunes siaip man visi sampunai ne labai, bet va kas labai patinka, tai- purskiamas kondicionierius, niu labai thumbup.gif
Atsakyti
Libertygood--> gal galetum tiksliai parasyti koks ten sampunas,apart to,kad Elgon firma,kainele kokia ir geltonio nuemejo info? ax.gif
Atsakyti
Man tai geriausias Body shopo manukos, bet jau jo nebėra. Gal kas žinot kaip gaut jo?
Atsakyti
man tai labai patinka keune sampunai balzamai ir visos kitos priemones is tos linijos plaukus visuomet dazu su keune.kai bunu ne lietuvoj keune sampunu ten pirkti nerandu tuomet perku kerastase ar wela profesionalu tikrai neteko nusivilti plaukai purus svelnus kazkada is taupumo nusipirkau garnier sampuna tai kai isploviau plaukucius tai tik verkti norejosi kazkas baisaus taigi daugiau sampunui netaupau
Atsakyti
QUOTE(claraave @ 2008 06 14, 22:39)
is keunes siaip man visi sampunai ne labai, bet va kas labai patinka, tai- purskiamas kondicionierius, niu labai  thumbup.gif

koki kondicionieriu turi omeny? as turiu purskiama keratino kondicionieriu, nieko gero... doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 06 15, 21:01)
koki kondicionieriu turi omeny? as turiu purskiama keratino kondicionieriu, nieko gero... doh.gif  g.gif

Maniskis Phyto Protein spray
Atsakyti
Ištikimiausi L'oreal ir Revlon šampūniukai biggrin.gif Šiuo metu dažniausiai naudoju Revlon professional controller shampoo (rožinis) ir kondicionierių Citre Shine color brilliance. Labai puikus derinukas. Plaukučiai tokie švelnučiai būna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(balock @ 2008 06 14, 18:28)
O idomu kur Kaune pilstomo sampuno Keunes galima butu nusipirkti, gal kuri zino g.gif ? Nes as tai priemones pirkau Hollywoode Savanoriu pr., tai ten nieko nepilsto ax.gif .

Aš perku Mickevičiaus g. kur prie gėrimų pasaulio. Ten ne tik pilstomo galima nusipirkti, bet ir šiaip visos priemonės pigiau nei Holivude smile.gif
Atsakyti
mano plaukai labai neišpaikinti lietuviški, nes jiems labiausiai patinka kone visi rusiški šampūnai ir margaritos gintarinis brunetėms. dabar jį kaitalioju su shauma kažkokiu oil repair, tai ševeliūra išvis reto grožio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 06 16, 08:26)
mano plaukai labai neišpaikinti lietuviški, nes jiems labiausiai patinka kone visi rusiški šampūnai ir margaritos gintarinis brunetėms. dabar jį kaitalioju su shauma kažkokiu oil repair, tai ševeliūra išvis reto grožio thumbup.gif

Is mano bandytu margaritos dilgeliu,tamsiaplaukem ir alaus sampunu labiausiai patiko pastarasis.
Atsakyti
maniškius tas valaus ilgiau panaudojus išsausino. pakaitom naudot gerai, bet nuolat - schmoll.gif balzamas geras buvo. o va po tamsiaplaukių nė balzamo nereikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 06 16, 17:42)
maniškius tas valaus ilgiau panaudojus išsausino. pakaitom naudot gerai, bet nuolat - schmoll.gif balzamas geras buvo. o va po tamsiaplaukių nė balzamo nereikia thumbup.gif

Man kazkaip dilgeliu labai sausino,o alaus toks jausmas kad maitina,o tamsiaplaukiu per viduri,balzamo po jo reikejo.

Va siandien plaukai minstuteliai plauti alaus sampunu ir Joico kokdicionierium Moisture Recovery.
Atsakyti