Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Kašariukė @ 2008 06 12, 12:40)
MB dermatologė nuo žvynelinės patarė T-CEN, ar kažkoks panašus šampūnas nuo pleiskanų. Vaistinėse yra.

aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Do_do_do @ 2008 06 13, 08:14)
Plaunu jau kelinta savaitė, patinka, kad plaunant putoja, kas buvo būdinga retam iš mano aukščiau minėtų šampūnų,

Aš tai manau kad nerodiklis kad šampūnas neputoja. nes kaip tik gerai, juk vadinasi jame nėra arba labai mažai konservantų ax.gif Kuo labiau putoja, tuo daugiau šlamšto jame g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2008 06 13, 08:57)
Pirkau Keune dažytiems plaukams pilstomą šampūną ax.gif Negaliu nieko blogo apie jį pasakyti, kvepia skaniai, o po jo plaukai minkšti ir švelnūs, net ir balzamo nelabai reikia ax.gif

o nepriploja jis plauku prie galvos?smile.gif purina juos?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 06 13, 09:45)
Aš tai manau kad nerodiklis kad šampūnas neputoja. nes kaip tik gerai, juk vadinasi jame nėra arba labai mažai konservantų  ax.gif Kuo labiau putoja, tuo daugiau šlamšto jame  g.gif

Dėl konservantų ir putojimo nesiginčysiu, bet tas pats Vichy, medicininis ir tikrai labai geras šampūnas, labai gerai putojo smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 06 13, 17:27)
o nepriploja jis plauku prie galvos?smile.gif purina juos?smile.gif

Man tai nepriploja, bet juk kiekvienai skirtingai. Jei turi galimybę, tai pradžiai nusipirk pilstomo bent 100 ml. pabandymui, nes šiaip buteliukas virš 30 Lt. kainuoja, tai šiek tiek skausminga būtų, jeigu netiktų 4u.gif
Atsakyti
sveikos, na matau cia daug merginu isbandziusiu ivairias priemones, tai gal kuri patarsit... smile.gif tai va, niekada nesu pirkusi brangiu sampunu is kirpyklu ir tt, pirkdavau tai kas prekybos centru lentynose isdeliota... plaukai mano labai ploni, silpni, nes sukuojant net luzineja, galiukai sakojasi o saknys gan greity riebaluojasi... galiukam is avono turiu aliejuka, o tie paprasti sampunai nieko gero, tai gal patarsit koki man isigyt?
Atsakyti
Mano šakmys riebios(plaunu kiekvieną dieną), bet pats plaukas sausokas, nu nėra labi sausas. Reiktų kokio šampūno, kuris tiktų plauti kievieną dieną ir būtų pakankamai švelnus, nesausintų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2008 06 13, 15:51)
Man tai nepriploja, bet juk kiekvienai skirtingai. Jei turi galimybę, tai pradžiai nusipirk pilstomo bent 100 ml. pabandymui, nes šiaip buteliukas virš 30 Lt. kainuoja, tai šiek tiek skausminga būtų, jeigu netiktų 4u.gif

Man sitas Keune laibai priploja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2008 06 13, 15:51)

O idomu kur Kaune pilstomo sampuno Keunes galima butu nusipirkti, gal kuri zino g.gif ? Nes as tai priemones pirkau Hollywoode Savanoriu pr., tai ten nieko nepilsto ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Do_do_do @ 2008 06 13, 08:14)
Po visų Vishy, Klorane, O'Rising, Alfa Parf šampūnų, kondicionierių ir kaukių nusipirkau paprasta Natural's šampūną (su panda). Nepatikėsit, bet poveikis geresnis nei po daugelio išbandytų ir išgirtų brangių šampūnų thumbup.gif . Plaunu jau kelinta savaitė, patinka, kad plaunant putoja, kas buvo būdinga retam iš mano aukščiau minėtų šampūnų, o išplovus kondicionierium, plaukai švelnūs, lengvai šukuojami, tuo tarpu, kai po kai kurių "gerųjų" kondicionierių negalėdavau šukų į galvą įkišt biggrin.gif .
Na, kol kas geriausia nuomonė apie Rene Furterer priemones. Brangios, bet tikrai vertos tų pinigų. Dar Vishy, bet jos daugiau medicininės.

visiskai pritariu, tai vienintelis sampunas, kuri as galiu naudoti, ir mano plaukus padariau daugiau ar maziau normaliai atrodancius. tiesa, panasus efektas nuo henna plus sampumo ( ale, kad nerandu, nes yra 2 ar 3 rusys, ir vienoje is ju nera wheat germ, kuriam as alergiska)., ir dar labai panasus efektas nuo löreal elvital nutrileum ( ar kazkaip panasiai, toks permatomas gelsvas buteliukas)
Atsakyti
Gal cia tik man taip, taciau bet koki sampuna naudodama ilga laika sugadinu plaukus biggrin.gif todel dabar man nesvarbu, ar jis 5Lt kainuoja, ar 50, nes baigus vienoki buteliuka perku kitoki ir tik tokiu budu islaikau plaukus grazius. Be to, nenaudoju jokiu kondicionieriu, tik koki karta per savaite palepinu plaukus kauke. Nes buvo laikas, kai naudojau nuolat ta pati sampuna, kondicionieriu ir tikrai plaukai nusiuro, neimanoma buvo sutvarkyt. Toks ir butu mano graziu plauku receptas - keisti sampuna, nepirkti to paties nuolat ir retkarciais palepinti plaukus kauke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(claraave @ 2008 06 14, 13:19)
Man sitas Keune laibai priploja  doh.gif

visiskai pasimeciau g.gif o tai gal kuri galit patarti koks keune sampunas nepriplotu plauku, purintu juos?smile.gif
Atsakyti