QUOTE(*irma* @ 2008 07 28, 23:06)
daividijos cappuccino sausainiai
4v.s kapucino milteliu,
50ml karsto vandens,
320g miltu,
50g maltu lazdyno riesutu,
50g maltu migdolu,
100g cukraus,
truputis druskos,
sokolado aptepimui.
Kapucino miltelius uzpilti karstu vandeniu ir atvesinti.I dubeni supilti miltus,riesutus,cukru,druska ir gabaliukais supjaustyta sviesta,supilti capucina ir tarp pirstu sumaisyti tsla,kad butu trupinukai,po to suspausti i gumula ir atsaldyti pora val.Tesla suvolioti i voleli 2cm storio.Supjaustyti 1,5 cm storio gabaliukais ir suvolioti rutuliukus.Rutuliukus sudeti ant sviestiniu popieriumi istiestu skardu.Kepti 160 temp 10-15min.Atvesinti ir aptepti sokoladu.Skanaus!
Nesuprantu, recepte nera sviesto, o eigoj parasyta, sudeti gabaliukais supjaustuta sviesta, kaip suprast, kas galit paded, noriu siandien kept tuos sausainukus.