nu foto kaip parduotuvej
QUOTE(daividija @ 2008 07 20, 22:38)
O as dariau "skruzdelyna".Recepta pasivogiau is cia
labai skanus gavosi,net nesitikejau,tiesiog negalejau sustot valgyt
labai skanus gavosi,net nesitikejau,tiesiog negalejau sustot valgyt
Labai noreciau pasigaminti, bet deja su rusu kalba man sunkiai Galbut jei butu galimybe, galetumet kas vertima parasyti Butu labai didelis aciu
Cipciukas,is ne baltas,jis rudas,tik nuotrauka sviesi gavosi
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 07 21, 08:40)
Labai noreciau pasigaminti, bet deja su rusu kalba man sunkiai Galbut jei butu galimybe, galetumet kas vertima parasyti Butu labai didelis aciu
Isversiu,o ten pasiziuresi nuotraukytes,kaip gamint
Тesla:
200 margarino ar sviesto,
2 kiausiniai,
150 ml pieno,
2 a.s.kepimo milteliu,
500 g miltu,
Kremas:
1 skardine virto kondensuoto pieno su cukrumi,
200 g sviesto
Kiausinius sumaisyti su sviestu,supilti piena,ismaisyti,sudeti miltus sumaisytus su kepimo milteliais,suminkyti tesla(turi gautis kieta tesla).
Tesla 1 val palaikyti saldytuve,tada pirstais deti ant skardos mazus gumulelius ir kepti kol graziai pageltonuos(15-20min) 180 temp.
Kremui minksta sviesta issukti ir sumaisyti virtu kondensuotu pienu,supilti ant atvesusiu "sausainiuku32 ir suformuoti "skruzdelyna".
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 07 21, 11:40)
Labai noreciau pasigaminti, bet deja su rusu kalba man sunkiai Galbut jei butu galimybe, galetumet kas vertima parasyti Butu labai didelis aciu
Prasom:
Tortas ,,Skruzdelynas"
Teslai:
200 g sviesto ar margarino
2 kiausiniai
150 ml pieno
2 a.s. kepimo milteliu
500 g miltu
Kremui:
1 indelis kondensuoto (isvirto) pieno (380 g)
200 g. sviesto
Teslai sumaisome sviesta ir kiausinius.
ipilame piena, ismaisome.
iberiame kepimo miltelius ir miltus, uzmaisome nelabai kieta tesla. Suformuojame is jos rutuli ir palaikome saldytuve 1 val.
skarda sutepame sviestu arba itiesiame kepimo popieriu. Atsaldyta tesla suplesyti mazais gabaleliais. Kepti juos 180 C ikaitintoje orkaiteje iki auksines spalvos (apie 15-20 min).
Kremui isplakti sviesta iki baltumo. Ipilti kond. piena ir isplakti iki vientisos mases. Iskepusius trupinelius sumaisyti su kremu ir sudeti kalneliu. Galima pabarstyti aguonomis ar smulkia tarka tarkuotu sokoladu. Tortas turi kiek pastoveti, kad isigertu kremas i trupinius.
Gero apetito
nu kad suskubo zmogai i pagalba
QUOTE(cipciukas @ 2008 07 21, 09:09)
Jaigu tas pienas virtas tai gal tiktu Rududu ,nereiktu terliotis ir elektros sutaupytume
As visada naudoju toki kaip Rududu,kad nereiketu eikvoti duju
daividija, norilonyte labai labai labai jums aciu Dabar dviguba teks gaminti
Labai skaniai atrodo Daividija tas skruzdelynas .tik man jis labai i trupiniuoti uznesa (kepiau cia kada tai.tai aisku tiek prisivalgiau jo ,jog kokiai 10 m i prieki nekepsiu )
QUOTE(aguonele @ 2008 07 16, 17:14)
Varskinis pyragas su uogomis
>750 g varskes,100 ml aliejaus, 150g cukraus,krakmola ir kiausinius issukti iki
vientisos mases.
>750 g varskes,100 ml aliejaus, 150g cukraus,krakmola ir kiausinius issukti iki
vientisos mases.
aguonele, noriu kept tavo pyragą, apžavėjo mane jo vaizdas Bet, sakyk, ar jaučiasi tas aliejus varškės masėje?
Niekad neteko į įdarą aliejaus pilti, ką jis pyragui suteikia, įdomu
Pyragas su daug rūgščių uogų
receptas pagal cinside pateiktą pyragas su serbentais čia, tik aš dar dėjau raudonų, geltonų, juodų serbentų, šaukštą mėlynių, išmaišiau viską su cukrumi ir cinamonu. ir užpyliau ant tešlos.
į tešlą dėjau daugiau kepimo miltelių ir šaukštu kokiu daugiau miltų. gavos nerealiai purus,rūgštus (nemėgstu saldžių) su daaaaug uogų
Grange tu saunuole Beziurint net seile istyso Su malonumu gabaleli suvalgyciau
QUOTE(cashmira @ 2008 07 22, 20:53)
tai prašom,liko visas, tik 2 gabaliukų nebėr paragautų mūsų