Sveikutė skanumynų kepėjos. Aš irgi pas jus užsuku kartais. Vakar užsukusi išsirinkau "Itališką keksą" . Labai jau nuotraukos viliojančiai atrodo . Nu nerealus pyragiukas, nemoku apsakyti kaip patiko. Neturiu laiko surasti kuri mergina jį įdėjot, bet ačiū dideliausias ir kitoms rekomenduoju
Dar iš jūsų puslapiuko išsirinkau žagarėlius ir mielines bandeles. Tai kepsiu irgi kažkada. Aš tokių žagarėlių dar nemačiusi tad labai įdomu. Dažniausiai kepu varškinius arba tokius trapius, o ten žiūriu ne varškiniai, bet irgi išsipūtę tokie. Tad labai įdomu man pasidarė.
Šauni jūsų temelė labai
QUOTE(Lauriuke 80 @ 2008 07 18, 19:43)
O štai mano vyro mėgstamas tortukas... Tai dabar pastovei gaminu... Receptuką nusižiūrėjau skyrelio MEDAUS TORTAI
niam niam noreciau gabalelio
labai gardziai atrodo varskine pynute
QUOTE(daividija @ 2008 07 18, 21:18)
O cia mano varskine pynute,patiko,nes be mieliu,greitai iskepiau ir labai skani,ypac kol silta.
Skanaus!
Skanaus!
Dabar kaip tik geriu kavą, tai labai tiktų tavo pynutė. Ačiū.
Pasivaisinkite pyragu su varske ir melynemis
Receptelis:
Tesla:
125g. margarino "eve"
125g. cukraus
1 kiausinis
250g.miltu
1 arbat. saukst. kepimo milteliu
Idaras:
400gr. varskes
2 saukstai cukraus
1 kiausinis
1saukst grietines
1 pok. pudingo
1 stikl. melyniu
Jeigu ka domina kaip gaminti, pasiziurekite sio skyriaus 35 psl.(varskes pyragas) ,nes si karta gaminau taip pat tik, kad ant virsaus uzdejau melyniu ir tesla ant virsaus uztarkavau su tarka.
Dariau is dvigubos normos, o kepiau isardomoje 28 diametro formoje.
Gavosi super !
Receptelis:
Tesla:
125g. margarino "eve"
125g. cukraus
1 kiausinis
250g.miltu
1 arbat. saukst. kepimo milteliu
Idaras:
400gr. varskes
2 saukstai cukraus
1 kiausinis
1saukst grietines
1 pok. pudingo
1 stikl. melyniu
Jeigu ka domina kaip gaminti, pasiziurekite sio skyriaus 35 psl.(varskes pyragas) ,nes si karta gaminau taip pat tik, kad ant virsaus uzdejau melyniu ir tesla ant virsaus uztarkavau su tarka.
Dariau is dvigubos normos, o kepiau isardomoje 28 diametro formoje.
Gavosi super !
QUOTE(grange @ 2008 07 20, 19:23)
na jau matosi kad tikrai super
Labai aciu uz ivertinima
Pasivaišinkit ir manuoju pyragu
ANANASŲ AUKŠTYNKOJIS
125 ml pašidyto sviesto
graikinių riešutų puselių, sutrupintų
konservuotų ananasų žiedai, nusunkti
150 ml smulkaus cukraus
2 dideli kambario temperatūros kiaušiniai
375 ml miltų
125 ml pieno
1,5 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. vanilės kvapo
žiupsnelis druskos
Orkaitę įkaitinti 180 laipsnių. Ištirpinti 60 ml sviesto ir supilti į apskritą kepimo skardą. Dugną apibarstyti riešutais ir iškloti ananasų žiedais (jei netelpa, pjauti pusiau ar kiatip, galima naudot ir išsyk pjaustytus). Dubenyje mikseriu išplakti cukrų, likusį sviestą ir kiaušinius, kol tyrė taps vientisa ir tąsi. Įmaišyti vanilę, druską, kepimo miltelius. Paskui, mišinį iš lėto plakant mikseriu, pamažu suberti miltus, pakaitomis vis įpilant pieno. Kai tešla taps vientisa, tąsi ir ganėtinai lipni, supilti ją paruošton kepimo skardon ir kepti 40-50 min, kol į pyrago vidurį įsmeigtas pagaliukas liks švarus. Ištraukus iš orkaitės 20 min palikti atvėsti skardoje. Paskui atsargiai išversti lėkštėn taip, kad apačia atsidurtų viršuje (apversti pyragą aukštynkojom).
Tikrai labai skanus pyragas. Puikus Ananasų ir graikinių riešutų derinys.
ANANASŲ AUKŠTYNKOJIS
125 ml pašidyto sviesto
graikinių riešutų puselių, sutrupintų
konservuotų ananasų žiedai, nusunkti
150 ml smulkaus cukraus
2 dideli kambario temperatūros kiaušiniai
375 ml miltų
125 ml pieno
1,5 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. vanilės kvapo
žiupsnelis druskos
Orkaitę įkaitinti 180 laipsnių. Ištirpinti 60 ml sviesto ir supilti į apskritą kepimo skardą. Dugną apibarstyti riešutais ir iškloti ananasų žiedais (jei netelpa, pjauti pusiau ar kiatip, galima naudot ir išsyk pjaustytus). Dubenyje mikseriu išplakti cukrų, likusį sviestą ir kiaušinius, kol tyrė taps vientisa ir tąsi. Įmaišyti vanilę, druską, kepimo miltelius. Paskui, mišinį iš lėto plakant mikseriu, pamažu suberti miltus, pakaitomis vis įpilant pieno. Kai tešla taps vientisa, tąsi ir ganėtinai lipni, supilti ją paruošton kepimo skardon ir kepti 40-50 min, kol į pyrago vidurį įsmeigtas pagaliukas liks švarus. Ištraukus iš orkaitės 20 min palikti atvėsti skardoje. Paskui atsargiai išversti lėkštėn taip, kad apačia atsidurtų viršuje (apversti pyragą aukštynkojom).
Tikrai labai skanus pyragas. Puikus Ananasų ir graikinių riešutų derinys.
QUOTE(cashmira @ 2008 07 20, 15:13)
Pasivaisinkite pyragu su varske ir melynemis
Mmm,kaip gardziai atrodo ir dar su melynem!!!
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 07 20, 17:28)
Pasivaišinkit ir manuoju pyragu
labai gardziai atrodo,megstu riesutukus!!
O as dariau "skruzdelyna".Recepta pasivogiau is cia
labai skanus gavosi,net nesitikejau,tiesiog negalejau sustot valgyt
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 07 20, 21:28)
Pasivaišinkit ir manuoju pyragu
ANANASŲ AUKŠTYNKOJIS
125 ml pašidyto sviesto
graikinių riešutų puselių, sutrupintų
konservuotų ananasų žiedai, nusunkti
150 ml smulkaus cukraus
2 dideli kambario temperatūros kiaušiniai
375 ml miltų
125 ml pieno
1,5 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. vanilės kvapo
žiupsnelis druskos
Orkaitę įkaitinti 180 laipsnių. Ištirpinti 60 ml sviesto ir supilti į apskritą kepimo skardą. Dugną apibarstyti riešutais ir iškloti ananasų žiedais (jei netelpa, pjauti pusiau ar kiatip, galima naudot ir išsyk pjaustytus). Dubenyje mikseriu išplakti cukrų, likusį sviestą ir kiaušinius, kol tyrė taps vientisa ir tąsi. Įmaišyti vanilę, druską, kepimo miltelius. Paskui, mišinį iš lėto plakant mikseriu, pamažu suberti miltus, pakaitomis vis įpilant pieno. Kai tešla taps vientisa, tąsi ir ganėtinai lipni, supilti ją paruošton kepimo skardon ir kepti 40-50 min, kol į pyrago vidurį įsmeigtas pagaliukas liks švarus. Ištraukus iš orkaitės 20 min palikti atvėsti skardoje. Paskui atsargiai išversti lėkštėn taip, kad apačia atsidurtų viršuje (apversti pyragą aukštynkojom).
Tikrai labai skanus pyragas. Puikus Ananasų ir graikinių riešutų derinys.
ANANASŲ AUKŠTYNKOJIS
125 ml pašidyto sviesto
graikinių riešutų puselių, sutrupintų
konservuotų ananasų žiedai, nusunkti
150 ml smulkaus cukraus
2 dideli kambario temperatūros kiaušiniai
375 ml miltų
125 ml pieno
1,5 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. vanilės kvapo
žiupsnelis druskos
Orkaitę įkaitinti 180 laipsnių. Ištirpinti 60 ml sviesto ir supilti į apskritą kepimo skardą. Dugną apibarstyti riešutais ir iškloti ananasų žiedais (jei netelpa, pjauti pusiau ar kiatip, galima naudot ir išsyk pjaustytus). Dubenyje mikseriu išplakti cukrų, likusį sviestą ir kiaušinius, kol tyrė taps vientisa ir tąsi. Įmaišyti vanilę, druską, kepimo miltelius. Paskui, mišinį iš lėto plakant mikseriu, pamažu suberti miltus, pakaitomis vis įpilant pieno. Kai tešla taps vientisa, tąsi ir ganėtinai lipni, supilti ją paruošton kepimo skardon ir kepti 40-50 min, kol į pyrago vidurį įsmeigtas pagaliukas liks švarus. Ištraukus iš orkaitės 20 min palikti atvėsti skardoje. Paskui atsargiai išversti lėkštėn taip, kad apačia atsidurtų viršuje (apversti pyragą aukštynkojom).
Tikrai labai skanus pyragas. Puikus Ananasų ir graikinių riešutų derinys.
Atrodo labai labai skaniai.
Valentino dienos tortas
Recepto dabar nerandu, bet buvo kaškada į šią temą įdėtas šito torto receptas Tortas su vaisiais
Bandelės su cinamonu
Recepto dabar nerandu, bet buvo kaškada į šią temą įdėtas šito torto receptas Tortas su vaisiais
Bandelės su cinamonu