Aguonele,duoks sen pyraga Norejau siandien pyraga kept,ale mikseris sugedo Cia man tragedija baisiausia ivyko,rytoj reikes ieskoti naujo.
QUOTE(daividija @ 2008 07 16, 21:19)
Aguonele,duoks sen pyraga Norejau siandien pyraga kept,ale mikseris sugedo Cia man tragedija baisiausia ivyko,rytoj reikes ieskoti naujo.
O kaip gi principas - rankytem rankytem?
As kazkaip taip retai nauodoju mikseri, kad net kartais pamirstu, kad isvis toki turiu
Na vaisinu visas,dar liko.. labai purus gavos...
Daividija zinok kartais rankomis su sluotele ir kuo puikiausiai gaunas...
(as daznai darau,kaip tingiu mikseri is spintos traukti.. )
Daividija zinok kartais rankomis su sluotele ir kuo puikiausiai gaunas...
(as daznai darau,kaip tingiu mikseri is spintos traukti.. )
QUOTE(cipciukas @ 2008 07 16, 22:11)
Aguonele ,ar gali buti taip ,kad man nerodo nuotraukyciu nes dar nesurinkau 100 zinuciu?
nea negali,nes Jus keliat per kitur Dar vis nesigauna? ir ta nuoroda mano nepadejo??
QUOTE(cipciukas @ 2008 07 16, 23:14)
Deja nepadejo Tenai siulo susikurti internetiny fotoalbuma, bet kad as nezinau kaip
cia nereikia kurti albumo My Webpage
mergaites tiek grozybiu ikelet , atsiprasau, nerasau, neturiu kada
QUOTE(cipciukas @ 2008 07 17, 11:14)
Aciu uz patarima bandysiu ykelti ,nors as jau neturiu vilties
toj nuorodoj, kur daviau, spaudi "Narsyti" ir issirenki fotografija ir "Zagruzit"
As beviltiska ir is telefono neysideda nors nusisauk Tiksliau per Browse ykele ,bet nuotraukos nerodo Reikes ieskoti gero kompiuteristo tik nezinau kur
Papildyta:
Tiesa ,o kodel sendien niekas nieko negamino Savaitgalis ant nosies ,palepinkite savo seimyneles ,oas pavarvinsiu seiles ziuredama Jusu nuotraukytes
Papildyta:
Tiesa ,o kodel sendien niekas nieko negamino Savaitgalis ant nosies ,palepinkite savo seimyneles ,oas pavarvinsiu seiles ziuredama Jusu nuotraukytes
QUOTE(cipciukas @ 2008 07 17, 21:05)
As beviltiska ir is telefono neysideda nors nusisauk Tiksliau per Browse ykele ,bet nuotraukos nerodo Reikes ieskoti gero kompiuteristo tik nezinau kur
nenoriu labai izeisti,bet taip tersiama puslapis. ten kur as jums nuoroda idejau,galit kelti nuotraukas. jei kas neiseina,galima rasyti ir klausti kaip kas kur,netgi testuoti toje temoje kol isikels nuotrauka. Jus paprasciausiai kazkuri zingsni praleidziat.